Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Bu gümrüklerde her ürün açılıp kontrol ediliyormu yoksa sadece üstünde yazan bilgilere göremi kontrol ediliyor ?
  • 1$ lik alışveriş yaptım gelirse dahada alışveriş yapıcam bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Meşhur fantasy yumurta

Çakkaaaaal
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Meşhur fantasy yumurta

Çakkaaaaal

Nasıl bir fantazi olabilir ki?

• o yumurta ne ya anlamadım
  • bende sipariş verdim geçen hafta. bi şu meşhur bt, wii için motion plus ve hdd kılıfı. ürünler alırken stokta vardı, hatta üç üründe shipment safhasına geçti. 2 gün sonra mp ve kılıf pending'e döndü. mail attım hemen stokta yok dediler. yazışmalar sürdükten sonra tekrar stoğa girdi. şimdi kargoya verilmesini bekliyorum. ürünlere bakarken in stock demesi çok bi işe yaramıyor yani haberiniz ola
  • Bu yumurta ile ne yapılabiliyor ki ya. Düşündüm düşündüm nasıl kullanılabileceğini çıkartamadım.

OHA tamam anladım.

http://www.youtube.com/watch?v=_i6kWbdTvjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 29 Nisan 2010; 20:03:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Bu yumurta ile ne yapılabiliyor ki ya. Düşündüm düşündüm nasıl kullanılabileceğini çıkartamadım.

OHA tamam anladım.

bende az önce izledim merak edip almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Bu gümrüklerde her ürün açılıp kontrol ediliyormu yoksa sadece üstünde yazan bilgilere göremi kontrol ediliyor ?
  • quote:

Bu yumurta ile ne yapılabiliyor ki ya. Düşündüm düşündüm nasıl kullanılabileceğini çıkartamadım.

OHA tamam anladım.

sayende ben de merakımı giderdim.
  • Arkadaşlar Dealextreme'deki ilk alışverişimi yaptım ama sipariş takibi bölümünde (Order Tracking) Order Summary boş görünüyor. Paypaldan para düştü ve Paypal ayrıntılarında aldığım ürünler yazıyor. Acaba aldığım ürünlerin bilgileri Order Summary ' e sonradan mı ekleniyor? Bu arada sipariş sonunda Receipt ve DX Order numarası da verdi. Beklemeli miyim yoksa en yakın zamanda mail mi atmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Arkadaşlar Dealextreme'deki ilk alışverişimi yaptım ama sipariş takibi bölümünde (Order Tracking) Order Summary boş görünüyor. Paypaldan para düştü ve Paypal ayrıntılarında aldığım ürünler yazıyor. Acaba aldığım ürünlerin bilgileri Order Summary ' e sonradan mı ekleniyor? Bu arada sipariş sonunda Receipt ve DX Order numarası da verdi. Beklemeli miyim yoksa en yakın zamanda mail mi atmalıyım?

bende de eklenmemişti ama siparişten 2 hafta sonra geldi.
  • quote:

OHA tamam anladım.

Ohaaaaaaa neler yapmışlar bizim haberimiz yok
  • bunları şubeye kargo felan yapma şansımız yokmu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Arkadaşlar Dealextreme'deki ilk alışverişimi yaptım ama sipariş takibi bölümünde (Order Tracking) Order Summary boş görünüyor. Paypaldan para düştü ve Paypal ayrıntılarında aldığım ürünler yazıyor. Acaba aldığım ürünlerin bilgileri Order Summary ' e sonradan mı ekleniyor? Bu arada sipariş sonunda Receipt ve DX Order numarası da verdi. Beklemeli miyim yoksa en yakın zamanda mail mi atmalıyım?

bende de eklenmemişti ama siparişten 2 hafta sonra geldi.

Eyvallah hocam. Ben mail de attım ne olur ne olmaz diye. Teşekkürler

• Volkanik patlama nedeni ile verdiğim siparişler henüz yola çıkmadı deal de forumada yazdım

http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.-206~threadid.603420
  • ürünler kapıya kadar gelse harika olurdu
  • Kapıya kada geliyor zaten postacı getiriyor ve hiçbir ücret ödemiyorsunuz
  • denemek lazım ucuzmuşta
  • bence al ürün ne olursa olsun gelio airmail ile geçte olsa eline geçer merak etme bende alışveriş yaptım ve geldi . güzel ışıklı bi anahtarlık aldım. hiç şüphe etmeyin stokta olduguna emin olun sorun olursa mail atın ilgileniolar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.