Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]
(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
11 inde navigasyon cihazı sipariş verdik 180 tl felandı 1 ay oldu kargolamadılar iptal ettim hatta sipariş sırasında yanlış kartla alışveriş yaptım onu iptal ettim 3-4 günde para yatıyor hesabınızıa sıkıntı yok sitede
Bir arkadaş 2 tae almıştı ayrı günlerde ona ulaştı 15 gün içinde geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: AxiRyzz
Ben Burdan Bir Kaç Şey Aldım PayPalsız Kredi Kartıyla Mail Order 60 Lira Tuttu 13 Lirada Banka Almış.
15 Gün İçinde Geldi Ben Gümrükte Takılmasını Bekliodum Gemiyle Kaçak Geliyormuş Türkiyeye 15 Günde 1 Gemi Geliyormuş Galiba..
Ptt Kargoyla da Evine Geliyor...
Ayrıca Alayı Çin Malı...
Paypal olmadan sadece kredi kartıyla da alışveriş yapılabiliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: qraff
quote:
Ben Burdan Bir Kaç Şey Aldım PayPalsız Kredi Kartıyla Mail Order 60 Lira Tuttu 13 Lirada Banka Almış.
15 Gün İçinde Geldi Ben Gümrükte Takılmasını Bekliodum Gemiyle Kaçak Geliyormuş Türkiyeye 15 Günde 1 Gemi Geliyormuş Galiba..
Ayrıca Alayı Çin Malı...
benim bildiğim sadece paypal geçerli..
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaevran
yaw mp3 player 7 dolar alsam mı ki.. giderse de gider 10 tl :D
var mı kesin alanlar?
ALMA UZAK DUR.
Ben aldım şarjı 1 saat anca gidiyor. Bir b.ka yaradığı yok ses kalitesi çok berbat..İllaki alıcaksan bendekini sana göndereyim 4 gb 10 TL tavsiyem elektronik hiçbirşey almayın.
quote:
Orijinalden alıntı: ssff_allthing
quote:
Orijinalden alıntı: qraff
quote:
Ayrıca Alayı Çin Malı...
benim bildiğim sadece paypal geçerli..
PayPal Yoktu Evvel Ama Artık Güvenlik İçin PayPal a Geçmişler Zaten Benim Paypal ım Var..
en yisi paypal parayı geri alırken hiç sorun olmuyor. .
2 ay önce alışveriş yaptım benimki biraz geç geldi, 35-40 arası geldi iki postada (yanlış anlama olmasın lütfen) ben 40 dolara helikopter, bir iki tane de nintendo wii için malzeme almıştım. Güvenilir bir site, kargo gelmezse fiyatı geri ödüyorlar. Emin olun ki Türkiye'de ki sitelerin %99'undan güvenilirdir.
Ekleme/ Ürünler 2 hafta ile 2 ay arasında elinize ulaşıyor. 2 ayı bulmaz 1 ayda en geç elinizde olur stokta varsa. Kargolar Türkiye'ye gelince gümrükten sonra PTT'ye veriliyor. Kapınıza kadar ücretsiz geliyor ürünler. Evinizde yoksanız bile kapıya bırakıp gidiyorlar. Korumalı bir zarf içinde ulaşıyor ürünler.
site neden hata veriyor hep?
Arkadaşlar benim bir sorum olacakhttp://www.dealextreme.com adresi hakkında bu pazar bir siparişim oldu siteden ve ilk alışverişimdi. Paypal hesabımı ilk defa kullanıyorum sıkıntı paypaldamı yoksa sitedemi tam çözemedim. Paypal'ı ilk defa kullandığım için midir nedir kredi kartı onaylı onaysız die bir durum var onu onaylamam içinde bana 'Kart ekstrenizi kontrol edin ve yetkilendirdiğiniz ücrete ilişkin 4 haneli PayPal kodunu bulun. Aşağıdaki kodu girin.' diye bir not düştüler ve ekstremde bu 4 haneli kodu bulamadım hatta bir kesinti bile yok bu hemen gerçekleşmiyormu yoksa kredi kartı borcum geldiğindemi görücem bu birinci konuydu artı dealextreme 'de kargo durumuda
Shipment # SKU Product or Service Name Quantity Price Shipping 1 19572 Genuine Zippo Copper Oil Lighter x 1 Ready $19.90 - aynen böyle gözüküyo yoksa bana kargo gelincemi para kesilecek yoksa kargo gelmeyecekmi bu sorunum var cevaplarınız için teşekkürler şimdiden . . .
Bende bugün sipariş verdim bakalım ne zamana kadar gelecek tracking mumber kendisi verdi ayrıca almadım ben birde gemi ile gelmiyor sanki taşıma yolu by Air Mail yazıyor hava yolu ile geliyor sanki
siteden alışverişin inceliklerini bileceksiniz arkadaşlar. ürün seçiminde yukarıdaki arkadaşların yazdıklarından emin olunuz. istediğiniz bir ürün varsa yazın getirtiriz şartlar müsaitse
quote:
Orijinalden alıntı: Living a Lie
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
Orijinalden alıntı: Living a Lie
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
Orijinalden alıntı: zeybekoglu07
Paypala nasıl para aktarılır
+
Sitede katana var , eğer onu alsak gümrükte sorun cıkar mı ?