Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • 22 Mart tarihli siparişlerim elime bugün 08/04/10 tarihinde ulaştı postacı kapıya kadar teslim getirdi hiçbir ücret alınmadı kargo ücreti yok

Resimdekiler mini dürbün, 4 gb sandisk orjinal microsdhc card ve mini bluetooth. Ürünler beklediğimden daha kaliteli çıktı dürbün mesala beklentimin üzerinde 1. sınıf malzeme kalitesi var süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 8 Nisan 2010; 15:43:25 >

• Eğer o kadar güvenilirse buraya sarmayı planlıyorum artık
  • kargo ücreti yoksa yağmalarız
  • daha önceden paylaştığımız tecrübelere dayanarak sipariş çekmenizi öneririm arkadaşlar. mağdur olmayın sonra. şimdiye kadar sorun yaşamadık. ben yakın zamanda sipariş çekmeyi planlıyorum. eğer birşey getirmek isteyen olursa kota dahilinde pm
  • http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7134
    bunu alırsam postacıdan dayak yermiyim
  • 1 ay önce aldıgım 1.7 dolarlık ürün hala gelmedi , mail attılar stokta yokmuş e bendede ingilizce yok parayı da geri alamadık nese ürün stoga ne zaman girerse o zaman gelcek bu stok olayına Aman Dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dionysius -- 8 Nisan 2010; 16:31:40 >
  • Bu sitede gizli kamera tarzı şeyler varmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

Bu sitede gizli kamera tarzı şeyler varmı :)

evet.
  • benim mp3 yalan oldu gitti 13 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

benim mp3 yalan oldu gitti 13 dolar

benim 6 + 6 mp3üm ayrı şekilde geldi sorunsuz.
  • güzel bir siteye benziyor
  • Ayın 9 unda 2. Kez sipariş verdim ayın 16 sında 3. Kez 2. siparişim bugün paketlenmiş ve gönderilmiş.

Ürünleri kayıtlı posta olarak almanız yararınıza olacaktır hem takip numarası ile kargo durumunu takip edebilirsiniz hemde postacı kapıya kadar getirir, kayıtsız postaları posta kutusuna bırakıp gidiyorlar diye okudum pekala başkası sizin postanızı iç edebilir vs.. kayıtlı posta şeklinde size ulaşması için min 15$ lık bir alışveriş yapmanız gerekiyor yada 1.8$ mıydı ne siz tracking number satın alabiliyorsunuz... ben şu ana kadar toplam 3 ayrı sipariş verdim ilk siparişim elime ulaştı 2. si dün honkong post kanalı ile yola çıkmış 1 haftaya kalmaz gelir, 3. ise cuma günü sipariş verdim 15 gün içinde elimde olacak. Cep telefonu almayı düşündüm ancak imei sorunları yüzünden vazgeçtim, sahte imei yükleyenler olmuş ama buda garanti bir yol değil gibi. Verdiğim bazı siparişlerde görüntüler sunayım

Gelince resimli olarak paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 18 Nisan 2010; 13:34:31 >

• Bende sürekli alışveriş yapıyorum.Tavsiye ediyorum.Geçenlerde e71 için birkaç aksesuar aldım.Gelince bende eklerim buraya
  • toplamda bi 50$lık alışveriş yaptım. ne gelmeyen oldu , nede bozuk çıkan. eşyaların fiyata göre kalitesi bence çok iyi
  • Paypal'a nasıl para yatırıcaz güvenli bir şekilde acaba?
  • Paypal ne kadar komisyon alıyor acaba?
  • http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35405

ne dersiniz hakikaten 1000 mW olması mümkün müdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 17 Nisan 2010; 17:57:24 >
  • Volkan patlaması sebebi ile siparişlerim honkong post tarafından bekletilmekte bakalım ne zamana kadar bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Volkan patlaması sebebi ile siparişlerim honkong post tarafından bekletilmekte bakalım ne zamana kadar bekleyeceğim

Ben de geçen bir şeyler aldım. O zaman benimkiler de beklemede.
  • Bende şu 200mw lık lazeri almak istiyorum ama sorun çıkarmı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.