Şimdi Ara

uzak masa üstü baglantısı yapamıyorum?!! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN XP PRO KULLANIYORUM VE BAGLANMAK İSTEDİGİM MAKİNADA XP PRO MODEMDEN PORT AÇTIM FİREWALLI PASİF HALE GETİRDİM GUVENLİK DUVARINI KAPATTIM GUVENLİK DUVARINA BAGLANTI NOKTASINI EKLEDİM UZAK MASA USTU KULLANICISINI ETKİNLEŞTİRDİM KULLANICIYA BUTUN YETKİLERİ VERDİM VE BUNA RAGMEN UZAKTAN BAGLANAMIYORUM BASKA NE YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM

• 1lk3 sana çok basit "Teamviewer" programını önereceğim. Modeme girmeye, şifre vermeye, ip atamaya gerek yok.

Program ve Download linki:
    http://www.teamviewer.com/index.aspx

510KB'lık programı kurun. Client mode olarak seçin ve devam edin. Kurulum bittiğinde şık bir pencere gelecek sol tarafta sizin id ve şifreniz olacak, sağ tarafta bağlanacagınız kişinin id sini kendisinden öğrenip yazacaksınız.
    Connect to partner ile bağlanmaya çalışacaksınız. Sonra şifreyi soracak onu da arkadaşınızdan almış olacaksınız. Yani siz id nizi ve şifrenizi vermeden kimse baglanamaz. Yüksek güvenlikli ve bütün transferler şifrelenmiş bir şekilde yapılıyor. Çok güvenli yani. Şifreyi girip log on dedikten sonra gelen pencere arkadaşınızın masaüstüdür. Aynen sizin makinanız gibi kullanabileceksiniz.

Bağlanırken alttaki seçeneklerden ilki remote support modu uzaktan destek modudur. Siz bağlandığınız kişinin bilgisayarını görürsünüz ve kontrol edersiniz.

Presantation mode: Karşıda bağlandığınız kişi sizin bilgisayar ekraninizi gorur fakat kullanmaz sadece sunum amaclıdır.

File transfer modu : Aynen windows explorer gibi bir pencerede solda sizin dosyalar sağda karsi taraf kolayca istediğiniz dosya transferini yapabilirsiniz.

Burada şunu soracağınızdan eminim. Peki bağlanırken karşı tarafa verdiğimiz şifreyi nasıl değiştirebiliriz? Çok kolay. Programı kapatıp açtığınızda ID numaranız sürekli sabit kalır ama program hemen yeni bir şifre üretir. Yani her açılışta yeni bir şifre.
    Bu arada program, uzak bağlantı yapılacak her iki bilgisayarda kurulu olmalı ve internet bağlantısı da hazır olmalıdır.

Saygılar

• saol arkadasım cvbın için ben zaten ntrconnect kullanıyorum fakat bu tip programları kullanırken karsıdaki benim yaptıkları görebiliyo benim uzakmasaustu baglantısı yapmamdaki amaç karşıdaki makinaya baglandıgım anda oturum kapatma penceresi gelmesidir yani benim yaptıklarımı gorememesidir..
  • O zaman sen Netsupport-PCDuo71 ya da Radmin kullanacaksın. Belkide senin kullandığın ntrconnect da bu programlar gibidir. Ben işyerinde bir süre Radmin kullandım. Ama Radmin çok kastığı için sildim yerine PCDuo71 kurdum halen de kullanıyorum. Bununla ağdaki bilgisayarları (karşı tarafın ip'si sabit olmalı) istediğim gibi kontrol edebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak Bir Network İçin Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.