Merhaba arkadaşlar inşallah biri bana yardımcı olur sanırım:Benim sorunum köyde yaşıyorum 40 haneli köy toplu şekilde oturuyoruz en uzakdaki komşu 1000 metre yani merkeze bir Access point yerleştirsek 500 metre yanlara internet yayabilecek bir marka bana yazarsanız sevinirim...
dayi zannedersem cok masrafli olur be... birazdan uzmanlari damlar.
vallahi biraz zor dediğin ama şu markaları bir araştır Engenius EOC-2610 600mW Outdor AP/CB UBIQUITI (UBNT) AP+ 10 dbi ANTEN NS2 NanoStation2
özelliklede DLINK DWL-7700AP KABLOSUZ OUTDOOR ACCESS POINT 108Mbps ama çok tuzlu aletlerdir haberin olsun
Eski konular arasında ararsan bulabilirsin sanırım. İzmirli arkadaşlar vardı bilmem kaç km'ye kablosuz erişim yapmışlardı çanak tarzı birşeylerle. Onların konusu işinizi görür herhalde
dayı sen biraz daha gayret etsen köyü bile wireless yapabilirsin.. türkiyenin ilk wireless köyü. haberlere çıkarsın diyecemde ttnet ya da türevleri direk köye damlarlar.
quote:
Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::
dayı sen biraz daha gayret etsen köyü bile wireless yapabilirsin.. türkiyenin ilk wireless köyü. haberlere çıkarsın diyecemde ttnet ya da türevleri direk köye damlarlar.
Türkiyenin ilk internet köyü. haberin fotoğrafıda şu olur heralde
eskiden thisisanightmare nickli arkadaş uzak bir mesafeden baglantı kurdugunu video ile göstermişti. bu arkadaşın bilgisi olabilir. access pointler bu görevi görüyordu sanırım. emin degilim ama.