Şimdi Ara

Uzaklığa ve panele göre tabsşte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Televizyon koltuğunda 2metre normal koltukta 2.40m izleme mesafem var. Genelde netflix, appletv ve YouTube da vakit geçiririm. Telefonu bağlar gün boyu televizyonu kapatmam. 65 inc alayım diyorum ama çok büyük gelecek endişesi var normal yayınlarda üzer gözümü de çok yorar diye endişe ediyorum ne dersiniz? Ayrıca uzun süre açık kalacağı için oled panel alma diyorlar. Yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 75 inc alsan 2 ay sonra küçük gelmeye baslar

• 2 metreden 65 inç tv izliyorum. Hala düşünüp çok büyük oraya desem de izlerken sıkıntı yaşamıyorum. İnsan lükslere kolay alışıyor.

• Selam, Bence 2-2,5 metre için 65 inç, ideal. Ben 2 metre civarından 55 inç TV'ye bakıyorum ve sadece platform ve internet için. Görüntü kalitesi için OLED harika, ancak dediğin gibi günde 3-5 saati geçince süreye bağlı ömrü kısalıyor ,ve en önemli tercih edilmeme sebebi Logo yanığı(izlediğin kanalın(artık YouTube videolarında da çıkıyor),logosunun sabit olarak ekranda kalması o bölgedeki led leri yakıyor muş(oled)

Ben de bu sebeple Miniled teknolojisini kullanan TV lere yöneldim ve geçen sene Samsung 55qn90b aldım, görüntü ve ses anlamında çokta memnunum

• O zaman 65 alcaz demektir. Hem büyük olunca Tv ünitesinin üzerine koysam kurtarır o zaman yüksekliğide duvar işi çıkmaz. Oled istiyordum ama olumsuzlukları vazgeçirecek sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.