arkadaşlar .. uzaktaki bir bilgisayarı internet üzerinden kullanmak istiyorum... nasıl yapabilirim. program vs varmı.. bi yol gösterirseniz çok sevinirim..... eğer bunu sağlarsam evdeki(kocaeli) bilgisayarımı, buradaki(samsundan ) bir bilgisayar aracılığı ile kullanmayı planlıyorum.. böğlece evdeki sınırsız internetimi daha çok kullana bilirim... .. teşekkürler..
www .logmein .com adresine bi bak, ben onu kullanıyorum, ofisteki pc'mden evdeki macintoshumu bu site aracılığıyla kontrol ediyorum.. üstelik ücretsiz ve internet explorer üzerinden kontrol ediyorsun.. siteye kaydolup account sayfana girince orada "add this computer" ikonuna tıklayıp kumanda etmek istediğin bilgisayara ufak bi programcık kuruyorsun.. daha sonra nerede olursan ol, siteye girip bilgisayarın online ise listenden bilgisayarını seçip kullanmaya başlayabilirsin.. ben gayet memnunum.. hemen hemen herşeyi yapabiliyorsun..
en pratik yoldan ve en basit kullanıcı arayuzu ile teamviever kesinlikle 2dk'da kullanıma hazır indir ve kullan iki bilgisayara da kurman gerekli tabiki...
uyelik falan yok keyfine bak yani(;
cevap veren iki arkadaşa da çok teçekkürler.. önce logmein sitesi üzerindeki programı denedim... (cafede hemen yandaki bilgisayar üzerinde ) kullanışlı birkaç dk içinde hem bağlandım.. diğer programı şu an demenedim ama onuda zamanım olunca denicem.. çok teşekkürler..
Radmin öneririm, Remote Administrator uzun adı.
logmein kesinlikle güvenli bir sistem değildir.bunun yerine modeminizden 3389 portunu açıp remote desktop connection yapabilirsiniz.yada ultravnc yazılımını kullanabilirsiniz.her 2 yöntemde son derece güvenlidir.
symantec pc anywhere de kullanabilirsinn
quote:
Orjinalden alıntı: MaedHrOS
logmein kesinlikle güvenli bir sistem değildir.bunun yerine modeminizden 3389 portunu açıp remote desktop connection yapabilirsiniz.yada ultravnc yazılımını kullanabilirsiniz.her 2 yöntemde son derece güvenlidir.
güvenli olmama nedeni nedir acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: feliciade
quote:
Orjinalden alıntı: MaedHrOS
güvenli olmama nedeni nedir acaba?
hiçbir şifreleme yapmıyor bir güvenlik olayı falan yok çatır çutur pc ye dalan dandik bir sistem.o sitede bütün bilgileriniz kalıyor yani bütün bilgileri databaselerinde biriktiriyor olabilirler
En İyisi Teamwiever
hmm, explorerin altında 256 bit şifreli yazıyor ama bilemiycem tabii.. zaten ben macintosh kullandığım için bunun alternatifide yok gibi..
logmein
uzaktaki pc nin internetini kullanabilir miyiz?uzaktan
sınırsızsa yani dolu dolu kullanabilir miyim? Sonuçta bağlandığım pcden gidecek yine kota
kastıın mesela işten ev bilgisayarına bağlanıp download yapmaksa olur.. benim yaptığım gibi evde sınırsız internet var, düzenlemeleri falan yapıp download yapabiliyosun ama sanırım sen başka bişey diyosun?
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
logmein
uzaktaki pc nin internetini kullanabilir miyiz?uzaktan
sınırsızsa yani dolu dolu kullanabilir miyim? Sonuçta bağlandığım pcden gidecek yine kota
vpn yaparsanız olur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme