Şimdi Ara

Uzaktaki sistem taşıma iletişim kurallarını desteklemiyor ,, hatası veriyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 makinadan diğer makinaya erişim yapmaya çalıştığım zaman bu hatayı veriyor..
    Ip olarak ping attığımda birbirlerini görüyorlar , 2 makinada internete ulaşıyor ama o bilgisayara direk ulaşmaya çalıştığım zaman bu hatayı veriyor..
    Çok acil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 30 Mayıs 2007; 16:21:49 >

• selam mika
    1) Makinan netbios isimleri çözemiyordur \\ipadresi yazulaşmaya çalış, eğer ulaşıyorsa problemin isim çözmedendir.
    2) Makinanda netbios kullanımı kapatılmış olabilir..Ayrıca şuraya bak:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Ben-us%3B329866
  • Problemi çözdüm , forumda başka bir konuda verilmiş, aşağıdaki işlemleri yaptıktan sonra bir problem kalmadı..

-------------------------------
    baslat - calistir - regedit yazip entera basin. buraya gidin:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters
    TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. bilgisyari yeniden baslatn

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin
    -----------------------------
  • arkadaşlar aynı hatayı bendede veriyor bu verdiklerinizi biraz sonra deneyecem işe yaramazsa napacaz herkez aynı şeyi söylüyor ama çözüm galiba yok :)

Uzaktaki sistem taşıma iletişim kurallarını desteklemiyor. şunu veriyor bi makinaya ulaşmaya çalıştıgım zaman \\server yazdıgımda
    arkadaş link vermiş ama ingilizce benim windows türkçe
  • dediginizi yaptım şuan makinam ağdaki hiç bir makinaya ulaşamıyor ağ yolu bulunamadı diyor diger internet cafe ana makinası akinsoft bilgisayarlar görüyor ama makinaların içlerine giremiyorum yazıcı paylaşımı olan makinama ulaşamıyorum verdikleriniz daha çok başıma bela oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.