|
Bildirim
|
Evde Kullanım İçin Çok Özellikli Yazıcıya Gerek Var mı Bilemem Ama Ben Sınıf Öğretmeni Olarak Brother DCP T510W Modelini Aldım. Bir Çok Arkadaşıma da Aldırdım.
Avantajları: * Tepsi Kısmı Var. 150 Kağıt Alıyor. Kağıt Nemlenip Tozlanmıyor. Bir Seferde Çok Kağıt Bırakıldığından Sürekli Kağıt Ekleme Yapılmasına Gerek Yok. Epsonlarda Üsten Dikey Kağıt Ekleme Var ve Bu Kadar Fazla Eklenemez. Kağıtlar Açıkta Kalır * Tek Seferde 99 Fotokopi Basımı Yapılıyor. Çoklu Çekim İmkanıyla Örneğin 4 Sayfayı Tararsanız 4*99 Basımı Kendi Kendine Yapar. Epsonlarda Bu 15-30 Arası Sanırım. Sınıf Öğretmenleri İçin Zorluk. * Tank Kısmı Doğrudan Karşınızda. Her Daim İstemsiz Takip İmkanı Var. Doldurumu Çok Kolay. Yanında Gelen 50 Ml Küçük Mürekkeplerle 5000 Reknkli 6000 Siyah Beyaz Sayfa. İnternetten Yan Sanayinin Yan Saniyisinde 4 Renk 100 er Ml 45 TL.Kuponla Falan Daha Uygun.Ayrıca Yan Sanayi Mürekkeplerle Donma Yaşanmıyor:) * 1,5 Yıldır Kullanıyorum. İlk Aldığımda Aralıktan Hazirana 38 Bin Sayfa Bastım. Şuan Mart Ayı Tatiline Kadar Sürekli Kullanıldı. Ortalama Günde 2 Kağıt Öğrenci Başına. Sayı Oldukça Yüksek ve Renkli. Sorunsuz Devam Ediyoruz. Kendi Temizliğini ve Bakımını Şuana Kadar SorunsuZ Yaptı Japon Teknolojimiz;) Epson Kullanan Arkadaşlarda Bu İşler Biraz Servis ve Bakım İsteyebiliyor. Brother Kullanan Arkadaşlarında Durumu Benimle Aynı. * Telefon Uygulaması Çoğu Yazıcıda Aynı Özelliklidir Sanırım. Brotherde Çıktı Alınacak Kağıdı Her Şekilde Ayarlayabiliyoruz. Basımı A4,A5,A6 vb. Ayarlar. Her Dosyayı Program Otomatik Görüyor. Tarama Kısmı da Güzel. * Siyah Beyazda Çıktı Hızı Dakikada 27. Renklide Haliyle Daha Az. Çıktı Alırken Kalite Fotokopiye Göre Daha Üst Düzeyde. Epsonda Biraz Daha Düşük. *Kurulumu Kablosuz Yapabilirsiniz. Kabloyla Hiç Uğraşmadık. Edit: Harf Hataları |
Bizim de sizlere uzaktan eğitim vermemiz şart
|
Ne tür Pr çalışması bu , ona göre eleştirelim , ?
|
geçen bir yazıcı aldım resmen uzak eğitim karşıtı çıktı.. illa da tutturdu örgün eğitim diye.. xerox universitesine yazdırmaya gidiyorum şimd,.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebleksin -- 23 Mart 2020; 11:35:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 23 Mart 2020; 14:52:13 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primrosel -- 30 Nisan 2020; 18:37:16 > |