Şimdi Ara

Uzaktan Kumanda Tamiri için Basit bir Yol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
142.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmeyenler için oldukça faydalı olmuş.Elektronikçi olsun olmasın herkes birşeyleri tamir etmekten keyif alır :)
  • Bende eski kumandada denedim gerçekten oldu teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba
    bi konuda yardımınızı istiyorum ses sistemimin kumandasının ses kısma ve yükseltme tuşları düzgün çalışmıyor içini açtım tuşların lastik kısmındaki iletken noktanın aşındığını gördüm bu noktaya sürülecek iletken boya varmış sanırım nerde bulabilirim ve işe yararmı deneyen varmı

şimdiden teşekkürler
  • ankarada konya sokak adı gümüş iletken boya al 10-30tl arasıdır diğeri daha ucuz karbon diye geçer sanırım..
  • Guzel taktik.Eve gidince deniyecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arduino kullanıcısına yanıt
    ben denedim işe yarıyor :)
  • arkadaşlar peki kurşun kalemle devrenin üzerini karalamak kalıcı bi çözüm yaratıyor mu şimdilik öyle yaptım ama kullanıorum uzun süre idare eder mi bilen varmı ?
  • arkadaşlar bi sorun daha olacak creative gigaworks s750 ses sisteminin kumandasıyla ilgili sorun yaşıyorum bu sistemi bilen vardır heralde üniversal kumanda ile cihazı eşleştirebilirmiyim bi işle anyalan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim oluyorsa arızalı kumandayla uğraşmıyım böyle bi kumanda alıp geçiyim

şimdiden teşekkürler
  • Arkadaslar hani su H5-H6-H7 kalemler oluyor ya :) ben en son H8 ile yaptım cok daha guzel oluyor Deneyip görün :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu ?
  • aslında kalemle çizmek yerine biraz karbon boyası alıp boyamak daha mantıklı geldi.
  • cevabın için teşekkür ederim

bu boyayı bulmakta başlı başına bi sorun üniversal kumanda ile olurmu onunla ilgili bi yardım etseler keşke :)
  • arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu???
  • kurşun kalemle yap işe yarıyor gerek yok başka bişeye
  • kalıcı çözüm olurmu hocam sorun orda tekrar sorun cıkartacaksa devamlı kurcalamaya gerek yok kesin çözümü bulayım. üniversal kumandayla ilgili bilgin varsa bu konudada yardımcı olurmusun creative gigaworks s750 için bi üniversal kumanda mevcutmu

cevabın için teşekkürler
  • 2 aydır sorunsuz kullanıyorum ama ilerde ne olur bilemem çok çoğu içini açar tekrar karalarım universal kumanda da çözüm olabilir tabi
  • iç açma sorun değilde benim için kumandanın kutusu vidalı değil yanlardan kastırıyorum devam edersem durmadan karalıyacak kumanda kalmıcak :)
  • tırnaklı olması kötü tabi ama denemekte fayda var şu ana kadar sorunsuz çalışıyo kurşun kalem silinene kadarda çalışır sanırım
  • şu gümüş boyamı nedir aramadığım yer kalmadı bulsam sorun çözülecek
  • hocam basit kurşun kalemde aynı işi görüyor ama illede o boya olsun diyorsan birde matbaaya danış onlarda belki olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.