Şimdi Ara

UZAKTAN KUMANDALI ANAHTAR AÇMA-KAPAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işyerinde bir cihaz var ve biz bu cihazın düğmesine uyarı geldiğinde bir süre basmamız gerekiyor. Sürekli cihazın yanına gitmek çok yorucu oluyor.

Bu düğmeye basacak uzaktan kumandalı bir alet düşünüyorum. internette aradım bulamadım veya doğru kelimeyle arayamadım.
    sorun bu: o düğmeye basacak, kaba görünmeyen, uzaktan kumandalı,kolay monte edebeceğim, ben kumandaya bastığım sürece oda düğmeye basacak, bırakınca bırakacak bir alet. (basacağı düğme 1 tl büyüklüğünde yuvarlak)

fikri olan paylaşırsa sevinirim.

• Model uçaklarda ve model arabalarda kullanılan ufak elektrikli servo motorları var onlar bir tane alman lazım öncelikle, uzaktan kumanda içinde araba alarmlarında kullanılan modül alıcı ve kumanda en cazip olanı olacaktır. Tahmini olarak maliyeti 50-100 lira arasında olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtech -- 9 Mayıs 2013; 0:37:28 >
  • Eğer cihaz çok uzakta değilse,ve de bahsettiğiniz düğmeyi başka bir şeye bağlayabilirseniz bir önerim olur,çok da ucuz olur.

http://www.minifirsat.com/1604-Uzaktan_Kumandali_Kablosuz_Kapi_Zili.html

Şu aletin zil olan kısmını,cihazın bastığınız tuşundaki kabloya bağlıyorsunuz.Basılan kısmı da oturduğunuz yere koyuyorsunuz,mevzu bitiyor.Tabi cihazın buna uygun olması lazım.Biz klinikte röntgen cihazında kullanıyoruz,elektrik-elektronikten az buçuk anlayan biri varsa,cihaz da uygunsa dediğim gibi çok ucuza çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapultra -- 9 Mayıs 2013; 0:52:13 >
  • öncelikli tercihim hazırda satılan bir alet. çünkü ben yapmaya kalkarsam görüntü olarak pek şık durmayacaktır. iş yeri için uygun düşmeyebilir.
  • cihaza müdale şansımız yok özel bir cihaz.
    sadece o düğmeye parmak görevi görecek şekilde basacak.
    yapıştırma veya düğmenin yanlarına vidalama yapabilirim.
  • düğme kutuplarından paralel kablo uzat yanına, uyarı geldiğinde kabloyu birleştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarı uzaktan açma
    6 ay önce açıldı
    Modem Açma-Kapama Tuşu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.