Şimdi Ara

Merkezi Kilit kumandası değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabamın merkezi kilit kumandası kırıldı kırılıcak anahtar yeri ayrılıyor

bu kumanda içindeki devreyi baska bır kumandaya takma ımkanı varmı varsa nasıl yapabiliriz 3 butonlu normal kumanda ?

• Farklı bir kasaya takmaniz mümkün. Videosu falan vardır mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takılır mutlaka.
  • baktım ama internette herhangi birşey göremedim bu konuyla ılgılı aksesuarcılardan felan once bu kumandayı almak lazım o halde boş bi kumanda
  • Aracın anahtarı mı kumandalı yoksa ayrı bir kumanda mı var?

Aracın anahtarı kumandalı ise sahibinden gibi sitelerde sadece kasasını satıyorlar. Sustalı değilse kendiniz değiştirebilirsiniz, sustalı ise mekanizma (özel alet edevat gerektirebilir) ve yeteneğinize bağlı. Astra H sustalı orjinal anahtarında mekanizma kırılmıştı, 50 liraya değiştirdim kasayı.

Yok harici alarm kumandası ise o alarm markasının satıcı/servis bayisine gidip talep edebilirsiniz boş kasayı. Muhtemelen orjinal anahtar kasasından daha ucuza verirler.
  • Anahtarciya git halleder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustat aracı boyle aldım benden oncekıler merkezı sıstem taktırmıslar kontak anahtarınıda sustalı anahtara takmıslar yanı sustalı anahtar ıcınde hem arabanın kendı anahtarı var hemde merkezı kılıt olarak calısıyo yanı bıldıgımız sustalı merkezı kılıt anahtarı nerde kım yaptırdı bılmıyorum ama kumanda epey eskı yanı 5 yıllık felan var rahat

bıldıgımız boş sustalı anahtarın boş kasasını alıp bundakılerı ıcıne aktarma ımkanı varmı acaba bi oto anahtarcı bulursma mutlaka sorucam ama kendımızın yapabılıcegı bısıyse evde yapabılrım elektronıkten anlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merkezi kilit sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Merkezi Kilit Bağlama yardımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

ustat aracı boyle aldım benden oncekıler merkezı sıstem taktırmıslar kontak anahtarınıda sustalı anahtara takmıslar yanı sustalı anahtar ıcınde hem arabanın kendı anahtarı var hemde merkezı kılıt olarak calısıyo yanı bıldıgımız sustalı merkezı kılıt anahtarı nerde kım yaptırdı bılmıyorum ama kumanda epey eskı yanı 5 yıllık felan var rahat

bıldıgımız boş sustalı anahtarın boş kasasını alıp bundakılerı ıcıne aktarma ımkanı varmı acaba bi oto anahtarcı bulursma mutlaka sorucam ama kendımızın yapabılıcegı bısıyse evde yapabılrım elektronıkten anlarım

Orjinal olmayan bir anahtarsa yenisini yaptırmak daha mantıklı olur. Aynı anahtar ve çipin uyacağı kumandayı bulamazsınız.
  • yeni kumanda nasıl yaptırıcağım evet orjinal değil ??
  • quote:

yeni kumanda nasıl yaptırıcağım evet orjinal değil ??

Anahtarcıdan boş kasa değil komple yeni anahtar alacaksınız, anahtarını yapıp kodlarını girecekler orada.
  • merkezı kılıdın kodlarını nerden bılıcekler ki ?
  • quote:

merkezı kılıdın kodlarını nerden bılıcekler ki ?

Mevcut anahtarınızdan alacaklar. Sonuçta kasanız arızalı, anahtarınız sağlam.
  • quote:

arabamın merkezi kilit kumandası kırıldı kırılıcak anahtar yeri ayrılıyor

bu kumanda içindeki devreyi baska bır kumandaya takma ımkanı varmı varsa nasıl yapabiliriz 3 butonlu normal kumanda ?

http://hocaogluanahtar.com/BlogGoster.asp?PostID=154
  • teşekkür ederim o halde bu ileri yapan bı anahtarcı bulayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.