Şimdi Ara

Uzaktan Kumandalı Multikopter Fırsatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
6.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trim ayarını resetlemeyi bilen varmı acaba? ben nasıl trim ayarı yaptıysam sol arka pervane bir garip dönüyor.
  • Son durum sanıyorum motorunda sorun vardı. Full kutu değişim yaptılar sorgusuz sualsiz. Esnaflık böyle olmalı. Yerlerinden direkt olarak aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Uzaktan Kumandalı Multikopter Fırsatı

Bundan almak lazim ama asiri pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: shazneci

Boşuna para vermeyin. Quadcopter işi helikoptere benzemez. Kontol kartı iyi olmadan stabil olması beklenemez.

http://www.hobbyrc.com/forum/content/5282-Hilalhobbyland-Walkera-XR350-Stoklarda-!

http://www.hobbyrc.com/forum/content/5045-DJI-PHANTOM-Rtf-Quadcopter-RTF-%C4%B0nceleme bu linkten hertürlü bilgiyi alırsınız.İncelenen ürün bu konuda iyilerdendir.İstediğiniz boyut ve güçte quadcopter yapımınıda belirttiğim siteden öğrenebilirsiniz.

1800 tl nerde 150 tl nerde ? Neyle neyi karşılaştıryosun mübarek ?

• Wakkeradan sonra 1800 liraya dji Phantom aldım. Dün de 1200 liraya gopro hero3+ black siparişi verdim. Bugün kayıt alarak uçuş yapacağım.
    Videoyu paylaşırım.

• 2.4ghz bandında çalışıyor.İstersem menzilini kilometreler yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 18 Ocak 2014; 9:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Arkadaşlar bu hobiye 6 ay önce başlamış biri olarak bir kaç tavsiye yazayım.
    Bende Multi değil normal heli modelleri V911(kırması en zor model) ve v922 var.
    Syma 3-3.5kanal diye geçen tüm modeller oyuncaktır...
    Model 4kanallı, profesyonel başlangış olarak geçer. ilk 3-4 gün zorlanacaksınız fakat model kullanmayı gerçekten öğrenmek istiyorsanız(6kanal için) Simülasyon ile başlamalısınız. kumandası var THK'da ya da Ben Y.dışından Dynam marka kumandayı 40TL civarına getirtmiştim.
    Heliyi kullanırken yapmanız gereken en önemli şey, çarpma-düşmeyi anlayacağınız an gazı kesin.
    Duvardan kurtaracağım diye ani manevra ve gaz size daha büyük hasarlar açacaktır.(Tecrübe ile sabittir )
    Heli fırçalı motor olduğundan hemen bozulabiliyor. ardarda pil takıp kullanmayın her pil arası en az 5dk civarı bekletin.
    Pil ömrü ve pilin şişmemesi için Heli den pili çıkardığınız gibi şarja takmayın bekletin biraz ve pili tamamen bitene kadar kullanmayın.
    Modelin normal uçuş süresi 6-8dk.dır.
    ilk önce Hover çalışmalısınız diye Youtube ye davet ediyorum.
    @DganC. Kumanda da Mode1 ve 2 vardır. mode2 az rüzgarlı dış ortamda agrasif yani daha ani tepkiler alır. Ev içinde genelde mode 1 de kullanın.
    hareketleri daha yumuşak alıgılar.
    Ayrıca tavsiye sormuşsunuz. İlla Multi olmayacak diyorsanız, Yedek parçası bol olan kesinlikle V911 Heli öneririm, hem biraz daha ucuz.
    http://www.n11.com/v911-4-kanal-profesyonel-helikopter-P13486457
    Kutunun içinden yedek çıkıyor fakat Alırken de yanında yedek kuyruk pervanesi, Balans çubuğu da alın.
    Heli kuş gibi yanlış hatırlamıyorsam 25gr. civarı. Ve çok yumuşak malzemeden yapılmış hemen kırılmıyor.
    Ben 2tane eskittim
    Buyrun Tıklayın!!!
    Umarım yazdıklarım işinize yarar.
    Hepinize hayırlı olsun, iyi eğlenceler...

verdiğin bilgiler doğrultusunda V911 olan modelden aldım bi tane. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

Wakkeradan sonra 1800 liraya dji Phantom aldım. Dün de 1200 liraya gopro hero3+ black siparişi verdim. Bugün kayıt alarak uçuş yapacağım.
    Videoyu paylaşırım.

Hayırlı olsun, beklemedeyim.

Hatta hobi bölümüne konu açsanız bu ikili için iyi olur. Arasıra videoları paylaşır soruları filan yanlarsınız

• quote:

http://www.banggood.com/WLtoys-V911-pro-V911-V2-4CH-Helicopter-BNF-+-5x200mAh-Batteries-p-908478.html

bunun fiyatı ucuz ama tam set değil herlade, bnf ne demek oluyor.

Kumandasız sanırım.

Yedek parça fiyatları çok iyi

http://www.banggood.com/WLtoys-V911-Pro-V911-V2-RC-Helicopter-Accessories-Bag-p-89780.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Wakkeradan sonra 1800 liraya dji Phantom aldım. Dün de 1200 liraya gopro hero3+ black siparişi verdim. Bugün kayıt alarak uçuş yapacağım.
    Videoyu paylaşırım.

Hatta hobi bölümüne konu açsanız bu ikili için iyi olur. Arasıra videoları paylaşır soruları filan yanlarsınız

Teşekkürler hocam.

Gopro şarj olsun uçuşa çıkacağım :)

• Merhaba, Bu ürünü aldım fakat kumanda ayarlarını fean yapamıyorum . Arkadaki 4 tane düğme ve öndekiler tam ne işe yarıyor ? evde nasıl olacak onların ayararı ve dışarıda nasıl olacak ? yardımcı olur musunuz ?
  • 2 gündür test uçuşları yaptım. bugün kamerayı da bağladım. rahat 5 dakika kabından çıkarılmış anahtarlık kamera ile uçuyor. anahtarlık kamerayı uhu nun hamur gibi olan yapışkanı ile tutturdum. iç mekanda tabi ki kameranın çekimi iyi değil ancak tatmin edici.

kumanda ayarlarına gerek yok bildiğim kadarıyla. direkt uçurabiliyorsun.
  • quote:

quote:

Videoyu paylaşırım.

Video yüklendi

• quote:

quote:

http://www.banggood.com/WLtoys-V911-pro-V911-V2-4CH-Helicopter-BNF-+-5x200mAh-Batteries-p-908478.html

Kumandasız sanırım.

http://www.banggood.com/WLtoys-V911-Pro-V911-V2-RC-Helicopter-Accessories-Bag-p-89780.html

Hocam aman diikkat!
    Verdiğiniz Heli+ 5 Pil Linki BNF(Bind to FLY) . Yani Kumandasız(Transmitter) model.
    Alacağınız zaman RTF(Ready to FLY) olarak alacaksınız.

Evet Hocam. Bende Yedek parça ve ikinci V911 ve V922'yi, Banggood'dan getirttim Yedek parça, türkiye de çok pahalıya geliyor.
    Tabi bunları aynı anda sipariş vermeyin, gümrük için.
    kargo varış süresi şimdiye kadar en erken 13gün, en geç 78gün oldu.
    Eğer 100$ ve üzeri alışveriş yapacaksanız, 10$ indirim istiyorsanız, bana üye olacağınız mail adresinizi PM atın, size referans göndereyim.
    Hem ben de 20$ üstü için 3$ kazanıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

Merhaba, Bu ürünü aldım fakat kumanda ayarlarını fean yapamıyorum . Arkadaki 4 tane düğme ve öndekiler tam ne işe yarıyor ? evde nasıl olacak onların ayararı ve dışarıda nasıl olacak ? yardımcı olur musunuz ?

Buna birisi cevap verirse sevirim :)

• quote:

quote:

Merhaba, Bu ürünü aldım fakat kumanda ayarlarını fean yapamıyorum . Arkadaki 4 tane düğme ve öndekiler tam ne işe yarıyor ? evde nasıl olacak onların ayararı ve dışarıda nasıl olacak ? yardımcı olur musunuz ?

Ayar bir şey yapmayacaksın. Pil takın,
    Heliye pili takınca ışığı yanıp sönerken kumandayı açacaksın.
    Dikkat et gaz kolu(sol taraftaki) En aşağı da olsun.
    Sol dedim bende bu şekilde bunlar üst model kumandalarda Sağ-sol isteğe göre değişebiliyor.
    Kumandanızdaki iki koldan biri, yukatı-Aşağı=Gaz Sağ-Sol= Kendi ekseni etrafında döner.
    2.Kol yaylı gibi, hangi yöne çekerseniz çekin, bu tekrar merkeze ortaya döner.
    Yukarı-Aşağı=ileri-Geri, Sağ-Sol= yönlere yatarak gider.

• quote:

quote:

quote:

Videoyu paylaşırım.

Video yüklendi

Çok beğendim, teşekkür ederiz video için

Güle güle kullanın

• quote:

quote:

quote:

Kumandasız sanırım.

Hocam aman diikkat!
    Verdiğiniz Heli+ 5 Pil Linki BNF(Bind to FLY) . Yani Kumandasız(Transmitter) model.
    Alacağınız zaman RTF(Ready to FLY) olarak alacaksınız.

Evet Hocam. Bende Yedek parça ve ikinci V911 ve V922'yi, Banggood'dan getirttim Yedek parça, türkiye de çok pahalıya geliyor.
    Tabi bunları aynı anda sipariş vermeyin, gümrük için.
    kargo varış süresi şimdiye kadar en erken 13gün, en geç 78gün oldu.
    Eğer 100$ ve üzeri alışveriş yapacaksanız, 10$ indirim istiyorsanız, bana üye olacağınız mail adresinizi PM atın, size referans göndereyim.
    Hem ben de 20$ üstü için 3$ kazanıyorum .

Vardem V911 kumandası ile bu cihaz çalışır mı?
    yani diyelimki vardem bozuldu, kırıldı.
    bunu alıp devam edebilirmiyim?

• quote:

quote:

quote:

Ayar bir şey yapmayacaksın. Pil takın,
    Heliye pili takınca ışığı yanıp sönerken kumandayı açacaksın.
    Dikkat et gaz kolu(sol taraftaki) En aşağı da olsun.
    Sol dedim bende bu şekilde bunlar üst model kumandalarda Sağ-sol isteğe göre değişebiliyor.
    Kumandanızdaki iki koldan biri, yukatı-Aşağı=Gaz Sağ-Sol= Kendi ekseni etrafında döner.
    2.Kol yaylı gibi, hangi yöne çekerseniz çekin, bu tekrar merkeze ortaya döner.
    Yukarı-Aşağı=ileri-Geri, Sağ-Sol= yönlere yatarak gider.

peki kumandanın üzerindeki bu kolların altındaki ve yanlarıdaki dümeler ve kumandanın arkasındaki küççük bölmedeki 4 düğme ne işe yarıyor ?

• kurtlar vadisi son bölümünde bu helikopterden gösterilsi operasyonda..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.