Şimdi Ara

Uzaktan Kumandalı Multikopter Fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
6.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: yec44

böyle ürünleri çinden çok daha ucuza getirin aradaki komisyoncuların karları cebiniZde kalır. yıl 2014.

Bu urun en ucuz banggod da

http://www.banggood.com/Wholesale-Walkera-4CH-QR-Ladybird-V2-RC-Quadcopter-+-Devo-4-Transmitter%28Mode2%29-p-48625.html

orada bile 56.99 $ . payal ile alisveris yaptiginizda dolari en az 2.3 alirlar. o da 130 tl ediyor. 3 hafta beklemesi de cabasi. ayni fiyata burada satiliyor kisacasi. uzerine yedek parcalarini ekleyip 100 tl cek ile aldigimda 100 TL ye, yedekleri ve ekstra bataryasi ile birlikte alinmis oluyor.

dx den aynı marka olmasada bire bir benzerini 100 tl ye alırsınız. hatta daha ucuza.

iyi de burada 70 tl ye geliyor. ornegin U816 en ucuz yine banggod da 39$ - 90 TL ediyor , ki walkera malzeme kalitesi olarak daha iyi.

aslinda benim aklimda hubsan x4 vardi , 42 dolar o da. ama 1 aya varan bekleme sureleri uyuz ediyor.

hubsan x4 nasıldır ? Biraz bilgi verebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

ne işe yarıyor bu? küçücük falan gidin 20-30 lirayada var aynı işlevi gören. maksat havada uçsun. kamera falan taşıyabilse tamamda bu nedir parmak kadar.

Üzerinde gelen devre, kumanda filan saten parayı hak ediyor. 20-30 liraya satilan çöp ürünler ile karıştırmayın. Bilgi sahibi Olmadan fikir sahibi oluyorsunuz. Üzerindeki devre saten bu fiyat eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

quote:

ne işe yarıyor bu? küçücük falan gidin 20-30 lirayada var aynı işlevi gören. maksat havada uçsun. kamera falan taşıyabilse tamamda bu nedir parmak kadar.

Üzerinde gelen devre, kumanda filan saten parayı hak ediyor. 20-30 liraya satilan çöp ürünler ile karıştırmayın. Bilgi sahibi Olmadan fikir sahibi oluyorsunuz. Üzerindeki devre saten bu fiyat eder.

üzerindeki devreyi ne yapayım ben? kamera taşıyormu bu?
  • kameralı olan modeli 700 Lira civarında. Küçük fpv kamera takip uçuranlar var. Anahtarlık kamerayı rahatlik ile uçuruyor.

Youtube üzerinde arayın= Ladybird Car key camera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

üzerindeki devreyi ne yapayım ben? kamera taşıyormu bu?

dostum rc hakkında hiç fikrin yok gibi duruyor. o 40 tl ye 50 tlye gördüğün ürünler maksimum 3 kanal veya 3.5 kanaldır. 3.5 kanal bir rc ürün ile 4 kanal arasında dağlar kadar fark var ve en az 100 tl de fark oluyor genelde. RC helikopter kullanıyorum diyebilmek için en az 4 kanal almak gerekiyor, bu hobinin gereği bu. 3,5 kanal ve altı olanlar (o 20-30 tl ye dediğin ürünler) rc heli değil oyuncak sınıfına giriyor. 40 tl ye dev gibi 3 kanal heli alıp kamera taşırsın ama heliyi sabit tutamayıp, kısıtlı kullanmayla o kamerayı da 5 dk da kırarsın emin ol.

ürüne gelirsek bence fiyatı güzel, quadrokopterler hakkında pek fikrim yok ama Walkera RC heli dünyasında en iyi ilk 3e çok rahat girer. 50 Tl indirimi kullanmasaydım alırdım mutlaka bu ürünü.

edit: Ayrıca sormuşsun, evet kamera taşıyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reykjavik -- 10 Ocak 2014; 22:48:35 >

• fiyat çöp ürün tırt beyler almayın
  • Bilgisiz, konuyla en ufak alakası olmayan arkadaşların yorumlarına bakmayın.
  • Fiyat 139ken çeklerle totalde 88 liraya helikopter + 2 batarya almış olduk. Avantajixi de sayarsak 83.
    Kargo yola çıkmış.
    2.bataryayı almayacaktım. 10 liralık kuponu başka yerde kullanamayacağımdan mecbur aldım. Bataryalar ebay fiyatına gelmiş oldu.
    http://www.ebay.com/itm/2x-WALKERA-3-7v-240mAh-25c-RC-Mini-Genius-CP-QR-ladybird-Helicopter-LiPo-battery-/261303423255?pt=AU_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles&hash=item3cd6e5d117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 10 Ocak 2014; 23:45:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hubsan x4 yeni model sahibiyim, kontrol etmesi cok kolay degil ama cok eglenceli.
    Ben acemilikle bir kac kere carptim, motorun biri yavas donmeye basladi. Ben de 2 yeni motor siparis ettim, henuz gelmedi.
    Cok sey beklemeyin bu cihazlardan, cok sey bekliyorsaniz dji phantom gibi quadlara bakmalisiniz.
  • Hocam linkteki ürün nasıldır?http://www.n11.com/4-kanal-avatar-kumandali-helikopter-P17069120 @Reykjavik
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Hocam linkteki ürün nasıldır?http://www.n11.com/4-kanal-avatar-kumandali-helikopter-P17069120 @Reykjavik

tarzına, ilgi çekici durmasına bakma sakın. 25 tl ye satılan rc helilerle aynı ürün farkı yok malesef. 3 gün oynayayım kırılsın atayım diyorsan alabilirsin, ama RC hobi bazında alıcaksan asla alma derim.

Ayrıca oradaki 4 kanal normal 4 kanallar gibi değil, pazarlama kurnazlığı tarzında bir şey o yanlara pervane eklemek.

http://www.hobbyrc.com/forum/threads/68222-avatar-f103-ger%C3%A7ekten-4-kanal-keyfi-verir-mi#.UtBwrvRdVmc

verdiğin linkteki ürün burada konuşulmuş bi bak istersen:

• Geçenlerde yine forumda konusu dönen ve sanal pazar üzerinden satılan rc gyro helikopteri almaya niyetlenip vazgeçmiştim.Bunu görünce
    çek ile birlikte cazip geldi,gaza gelip aldık bakalım.67 TL çek ve avantajix ile birlikte 75tl civarına geldi.
  • quote:

Uzaktan Kumandalı Multikopter Fırsatı

Piyasa fiyatı 200 lira, 60 lira indirimde.

http://www.n11.com/walkera-ladybird-v2-multikopter-4-kanalli-uzaktan-kumandali-helikopter-P12893045

4 kanallı kalteli bir kumanda, 4 yedek pervane ile geliyor.

http://www.teknoseyir.com/83615/helikopter-ucuramiyor-musunuz-iste-size-walkera-ladybird-2/

Video incelemeyi izlerseniz 200 lira fiyat bile bu ürün için çok iyi.

Özellikle hediye çeki olanlar kaçırmasın.

Hediye çeki olmayanlar Pepsi indirimi + Avantajix ile alabilir. 123 liraya gelir.

Ben satın alırken 1 tane de yedek batarya almanızı tavsiye ediyorum.

http://www.n11.com/battery-37v-240mah-ladybird-v2-P18256226

Cihaz küçük anahtarlık kamerayı kaldırabiliyor.

Uçurmak gerçekten keyifli ve cihaz çok sağlam. Her yedek parçası bulunabiliyor.

Ben ve 2 arkadaşım satın aldı.

ben de beğendim ürünü.küçük anahtarlık kamera için kamerayı parçalamadan montaj fazla ağırlık yapar mı? ben de yorumları okudum çok başarılı giriş seviyesi için.

• Konuda bahsi geçen ürün nasıldır alınır mı ? ben şahsen beğendim fakat bu uçan nesnelerden anlayan biri bana yardım ederse sevirim.

Bu hobi için , havada savrulup gitmeyecek istediğim gibi kontrol edebileceğim , parçası bataryası vs kolay bulunun genel olarak başarılı bir ürün arıyorum. Çok büyük bişeyde istemiyorum genel olarak ( fiyatı önemli değil ) başarı birşey. Bu saydıklarım konuda bahsi geçenle uyuşuyor mu ? Farklı bir ürün önerileride bekliyorum
  • 2 hafta önce 128 lirayaydı tekrar indirsinler diye bekliyorum
  • alıp kullanan yok mu ne kadar süre uçuyor?
  • rüzgara direnci yok, ev içinde uçar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

alıp kullanan yok mu ne kadar süre uçuyor?

Ev içinde denedim. Tek bataryayla 12-13 dk sürebiliyorum.

Tam istediğim gibi bir cihaz benim için. Öyle 2 güne kırılacak cihaz değil. 4 gündür akşamları 3 batarya bitene kadar oynuyorum.

Yalnız batarya değiştikten sonra kumanda cihazı görmeyebiliyor. Buda adamı uyuz ediyor.
    Batarya bitince kumandayı kapatıyorum. Pili çıkartıyorum. Kumandayı açıp pili takıyorum. Ama bazen görmüyor kumanda cihazı. Tak çıkar uğraştırıyor. Yanlış mı yapıyoruz acaba sırayı.
    Bip seside evdekileri rahatsız ediyor biraz. Mantığı nedir bu bip sesinin. Çalıştığını anlamak için mi. Zaten pervane sesi yok mu? Devrenin üzerinden birşey sökerek kesebiliyormuyuz bu sesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.