Şimdi Ara

Uzaktan Kumandalı Multikopter Fırsatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
6.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

alıp kullanan yok mu ne kadar süre uçuyor?

Ev içinde denedim. Tek bataryayla 12-13 dk sürebiliyorum.

Tam istediğim gibi bir cihaz benim için. Öyle 2 güne kırılacak cihaz değil. 4 gündür akşamları 3 batarya bitene kadar oynuyorum.

Yalnız batarya değiştikten sonra kumanda cihazı görmeyebiliyor. Buda adamı uyuz ediyor.
    Batarya bitince kumandayı kapatıyorum. Pili çıkartıyorum. Kumandayı açıp pili takıyorum. Ama bazen görmüyor kumanda cihazı. Tak çıkar uğraştırıyor. Yanlış mı yapıyoruz acaba sırayı.
    Bip seside evdekileri rahatsız ediyor biraz. Mantığı nedir bu bip sesinin. Çalıştığını anlamak için mi. Zaten pervane sesi yok mu? Devrenin üzerinden birşey sökerek kesebiliyormuyuz bu sesi.

Cihazı tanıtmak için bir dizi işlem gerekiyor. Nette izlediğim kadarıyla kumanda açılıyor. Yukarıya çekiliyor pil takılıyor heliye sonra aşağı yukarı sağ sol tek tek yapılıyor. Her seferinde pil takıp çıkarılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

rüzgara direnci yok, ev içinde uçar sadece.

videolarını izlersen dışarıda uçtuğunu görürsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

rüzgara direnci yok, ev içinde uçar sadece.

videolarını izlersen dışarıda uçtuğunu görürsn

Rüzgar direnci gayet yüksek. Videolarda gayet zor şartlar mevcut

• Oldukca guzel alinabilir

• ürünü çek vs ile aldım gayet iyi bir ürün ve eğlenceli ama açık alanda uçurmak lazım...

• bileydim hediye çekini kullanmazdım 99 tl gibi bir fiyata gelirdi
  • ben de aldım bir tane.
    syma ufak helikopteri vardı bende ondan daha stabil olacağını sanmıştım ama değil.
    havada asılı tutmak zor sağa sola kaçıyor duvara çarptıkça da yavaş yavaş pervaneler hasarlanıyor.büyük bir salon yoksa işiniz zor.
    kumanda güzel, profesyonel gibi. 4 kanallı.
    kumandalara çok hızlı cevap veriyor bu da havada tutmayı güçleştiriyor.
    pili de 10 dk kadar gidiyor. 1/2 saat kadar sürede doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmemory

ben de aldım bir tane.
    syma ufak helikopteri vardı bende ondan daha stabil olacağını sanmıştım ama değil.
    havada asılı tutmak zor sağa sola kaçıyor duvara çarptıkça da yavaş yavaş pervaneler hasarlanıyor.büyük bir salon yoksa işiniz zor.

Bu üründen anlattığınız performanslardan üstün hangi ürün tercih edilebilir ?
  • quote:

ben de aldım bir tane.

Eşleştirme yapıyormusunuz her pil takmada?

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

ben de aldım bir tane.

Arkadaşlar bu hobiye 6 ay önce başlamış biri olarak bir kaç tavsiye yazayım.
    Bende Multi değil normal heli modelleri V911(kırması en zor model) ve v922 var.
    Syma 3-3.5kanal diye geçen tüm modeller oyuncaktır...
    Model 4kanallı, profesyonel başlangış olarak geçer. ilk 3-4 gün zorlanacaksınız fakat model kullanmayı gerçekten öğrenmek istiyorsanız(6kanal için) Simülasyon ile başlamalısınız. kumandası var THK'da ya da Ben Y.dışından Dynam marka kumandayı 40TL civarına getirtmiştim.
    Heliyi kullanırken yapmanız gereken en önemli şey, çarpma-düşmeyi anlayacağınız an gazı kesin.
    Duvardan kurtaracağım diye ani manevra ve gaz size daha büyük hasarlar açacaktır.(Tecrübe ile sabittir )
    Heli fırçalı motor olduğundan hemen bozulabiliyor. ardarda pil takıp kullanmayın her pil arası en az 5dk civarı bekletin.
    Pil ömrü ve pilin şişmemesi için Heli den pili çıkardığınız gibi şarja takmayın bekletin biraz ve pili tamamen bitene kadar kullanmayın.
    Modelin normal uçuş süresi 6-8dk.dır.
    ilk önce Hover çalışmalısınız diye Youtube ye davet ediyorum.
    @DganC. Kumanda da Mode1 ve 2 vardır. mode2 az rüzgarlı dış ortamda agrasif yani daha ani tepkiler alır. Ev içinde genelde mode 1 de kullanın.
    hareketleri daha yumuşak alıgılar.
    Ayrıca tavsiye sormuşsunuz. İlla Multi olmayacak diyorsanız, Yedek parçası bol olan kesinlikle V911 Heli öneririm, hem biraz daha ucuz.
    http://www.n11.com/v911-4-kanal-profesyonel-helikopter-P13486457
    Kutunun içinden yedek çıkıyor fakat Alırken de yanında yedek kuyruk pervanesi, Balans çubuğu da alın.
    Heli kuş gibi yanlış hatırlamıyorsam 25gr. civarı. Ve çok yumuşak malzemeden yapılmış hemen kırılmıyor.
    Ben 2tane eskittim
    Buyrun Tıklayın!!!
    Umarım yazdıklarım işinize yarar.
    Hepinize hayırlı olsun, iyi eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abilgen -- 17 Ocak 2014; 2:32:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

ben de aldım bir tane.

evet eşleştirme istiyor.
    çok da kolay bir yöntem değil. kumandayı açıp hemen multicopterin pilini takıyorum tanıyor ve 10 sn kadar sonra kumanda almaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

quote:

ben de aldım bir tane.

Bu üründen anlattığınız performanslardan üstün hangi ürün tercih edilebilir ?

konuyla ilgili olarak abilgen arkadaş çok güzel açıklamış.

• http://www.poweruptoys.com/collections/frontpage

ucuz ve kullanışlı birşey isteyen varsa buyursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 17 Ocak 2014; 9:13:21 >
  • Yurtiçinden alacaksanız mantıklı. Fakat yurtdışından getirtecekseniz Hubsan ürünlerinden şaşmayın. Kalite ve işlevsellik açısından öne çıkan ürünleri var. Ayrıca aynı fiyatlardalar...

http://www.banggood.com/New-Version-Upgraded-Hubsan-X4-H107-2_4G-4CH-Remote-Control-RC-Quadcopter-p-71838.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyTech -- 17 Ocak 2014; 9:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

alıp kullanan yok mu ne kadar süre uçuyor?

Ev içinde denedim. Tek bataryayla 12-13 dk sürebiliyorum.

Tam istediğim gibi bir cihaz benim için. Öyle 2 güne kırılacak cihaz değil. 4 gündür akşamları 3 batarya bitene kadar oynuyorum.

Yalnız batarya değiştikten sonra kumanda cihazı görmeyebiliyor. Buda adamı uyuz ediyor.
    Batarya bitince kumandayı kapatıyorum. Pili çıkartıyorum. Kumandayı açıp pili takıyorum. Ama bazen görmüyor kumanda cihazı. Tak çıkar uğraştırıyor. Yanlış mı yapıyoruz acaba sırayı.
    Bip seside evdekileri rahatsız ediyor biraz. Mantığı nedir bu bip sesinin. Çalıştığını anlamak için mi. Zaten pervane sesi yok mu? Devrenin üzerinden birşey sökerek kesebiliyormuyuz bu sesi.

Size önerim bataryayı sonuna kadar kullanmayın güçsüzleştiğini hissettiğiniz an bırakın. Çalışmayacak seviyeye gelene kadar boşaltmayın pili ömrünü azaltır. Birde önce pili çıkarın sonra kumandayı kapatın.

• Ne zamandır takipteydim. Yedek batarya lazim buna bir de. Aslında zam yaptıklarında keske ikinci pili hediye etselerdi

• caglar19694 C kullanıcısına yanıt
    Batarya bittiğinde pervaneler çalışmasına rağmen helikopteri havada tutamıyor zaten. Değişiyorum pili.
  • Boşuna para vermeyin. Quadcopter işi helikoptere benzemez. Kontol kartı iyi olmadan stabil olması beklenemez.

http://www.hobbyrc.com/forum/content/5282-Hilalhobbyland-Walkera-XR350-Stoklarda-!

http://www.hobbyrc.com/forum/content/5045-DJI-PHANTOM-Rtf-Quadcopter-RTF-%C4%B0nceleme bu linkten hertürlü bilgiyi alırsınız.İncelenen ürün bu konuda iyilerdendir.İstediğiniz boyut ve güçte quadcopter yapımınıda belirttiğim siteden öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 17 Ocak 2014; 10:46:41 >

• http://www.banggood.com/WLtoys-V911-pro-V911-V2-4CH-Helicopter-BNF-+-5x200mAh-Batteries-p-908478.html

bunun fiyatı ucuz ama tam set değil herlade, bnf ne demek oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.