Şimdi Ara

uzaktan pc kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım bılgısayarımı tahmınen baskaları tarafından kullandıgını dusunuyorum.. bır gun pc yı actım ve ınt de bıraz dolastıktan sonra mıcrosofttan bana bır mesaj geldı guvenlık alarmı bu ıkona tıkladım ve otomatık olarak c dıskıne yoneldım telefon numaram ıp adresı ve butun bılgılerım yesıl ok ılerledıkce cıktı tam bu esnada avast trojen uyarısı yaptı karantınaya tavsıye ettı bende yaptım ama avast ustuste bu vıruslerden yakaladı ve bana baglantıyı kesmemı soyledı avast ın savunma kalkanı ayarlarına baktım ve 10 adet trojen saldırı olduhunu not almıstı neyse ben pc kople tarattım .. 2 hafta sonra pc gıt gıde yavasladı ve gorev yonetıcısınde svshost ıslemleroı 2000 kb yı gecmezken 30000 bınlerı buldu gecende spyware adware taratmasıda yaptım 6354 tane spyware tespıt edıldı kullandıgım promram ıse adwence sıstem care ıdı ben tekrar gorev yonetıcısını actım ıslemlere bakıyordum ve bırsey dıkkatımı cektı svchotlardan bır tanesı benım bılgısayar adımı kullanıyordu bende bunu farkettım ve ıslemı sonlandırmayı sectım ıslem sonlanmadı ustune benım adımı kullanan svc host 2 dakıka gecmeden sıstem ısmıne dondu ve bunun uzerıne bende bır promram ındırdım exe kontrol promgramı tum svchost ve dıger promramların kullanıcılarını kontrol ettım ve svc hostta kendı ısmım yerıne veya sıstem yerıne baska bırının adı vardı bunu kaldırdım dıger exe lerıde kontrol ederken hepsınde admıne rastladım ve hepsını kaldırdım ertesı gun pc kendı kendıne mesajlar atıyor sıtelere gırıyordu ex lerı tekrar kontrol ettım ve aynı ısımler gerı gelmıs sımdı benım sorum su bu pc uzaktan kontrolunun ve svchostların ve vıruslu exe lerın nasıl onune gecebılırım yardımlarınızı beklıyorum.

• En kolay yolu eğer format atmasını biliyorsan format at. Çünkü bu tarz trojenler kolay kolay silinemezler ve silinseler dahi izlerini bırakırlar ve daha sonra tekrar başına bela olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarı uzaktan açma
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.