Şimdi Ara

Uzatilmis garanti hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Passat aliyorum, satis elemani uzatilmis garantiyi en bastan alabilecegimi 2000TL gibi bir fiyati oldugunu soyledi. Ayrica en bastan alinirsa 24 saat yol yardimi hizmetinin uzatilmis garanti ile devam edecegini aksi takdirde sonradan uzatilan garantilerde yol yardimi hizmetinin uzamadigini soyledi. Bu konuda bilgisi olan var mi?

Sizce garantiyi en bastan uzatmali mi yoksa daha ileri bir tarihte (18 ay dolmadan) mi uzatmali? Fiyatlar bayiler arasi veya degisik zamanlarda degiskenlik gosteriyor mu? Ornek simdi 2000TL diyorlar (araba degeri uzerinden mi hesaplaniyor bilmiyorum) bir sene sonra 1500 olur mu veya araba eskidigi icin 3000 olur mu?

• Hayırlı olsun.Aracınızı aldıktan sonra zaten 2 sene Volkswagen garantisi altında aracınız 18. ay içerisinde (dahil) ekstra olarak gatantinizi 2 sene daha uzatabilirsiniz.
    Fakat 19. ayda yaptıramazsınız illa aldığınız tarihten itibaren 18. aya kadar olmak zorunda şimdide yapsanız sonrada aradaki fiyat farkını anlamazsınız devede kulak bir fark.Satış elemanı size sallamış ne demek ben aynı garantiyi parası ile 2 sene daha satın alıyorum öyle şey olmaz 18.ayda alsanız Vw nin ilk 2 sene garantisinin devamı 24 yol yardım verilir bende aracımı bir kaç ay önce aldım ve bu şekilde bilgi verildi ayrıca bayiden bayiye farklı fiyat çıkacağını sanmam çünkü pc den gerçekleştiriliyor orjinal standart aksesuar fiyatı gibi düşünün.İlk aldığınızda 1050 TL ise misal garanti uzatma 18.ayda 1085 gibi birşey olur hepsini sordum ve hesaplıyorlar zaten hemen ne olacağını taş çatlasın 50 Tl farkeder .......Bence oradaki başka bir satış danışmanına danışın o eleman sallamış biraz ve gözünüzün önüünde açsın bilgisayarı hesaplasınlar şimdi olsa ve 18 ayda kaç tl farket görün dediğim gibi ben hesaplattım kendi aracımı......
    Ben kendim 18.aya yakın bir zamanda açtırıcam neden birden uğraşalım zaten 2 sene garanti var 15-16.ay gibi açtırırım ekstra 2 sene daha uzar.

NOT:Sizin araç Passat olduğundan 2000 Tl gibi olur denmiş hemen yapılırsa fakat 18.ayda da olsa öyle 3000 Tl gibi astronomik rakam çıkmaz.Ben kendi aracımda hesaplattım POLO 6R için hesaplattım 50-35 Tl arası fark var 1035 ise -1085 gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 25 Şubat 2012; 23:28:29 >

• Cevap icin tesekkurler. Acikcasi VW dunyasina yabanciyim o yuzden bir anda bircok bilgi verilince insanin kafasi karisiyor ne dogru ne yanlis bilemiyor, satin alma ve karar verme sureleri de kisa oldugu icin uzun arastirma yapacak vakitte olmuyor.

Cogu araba VW'nin uzatilmis garanti suresi kadar suresini hicbir ekstra ucret talep etmeden verirken insan kendisini biraz kaziklaniyormus gibi hissediyor ama saniyorum TSI motor ve DSG sanziman icin mecbur alacagiz. Ama madem yol yardimi hizmeti sonradan uzatilan garantiler icin de gecerli o zaman tabikide 18. aya yaklasirken alirim, cunku o zamana kadar belki arabayi satarim memnun kalmazsam. Gerci arabayi satinca kalan miktar iade ediliyormus ama olsun......

Bu arada genel bilgi olarak ekleyeyim, satis elemani uzatilmis garantiyi basta almanin bir avantajida banka kredisi kullanacaklarin uzatilmis garantiyi araba fiyatina yani banka kredisine ekleyebileceklerini soyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiSTER2 -- 26 Şubat 2012; 0:17:08 >
  • Rica ederim.
    Doğrudur fakat ben bilemiyorum ekstra sigortanın yani garantinin kredi ile ile avantaj sağladığını ...dediğim gibi oradaki satış elemanı tam bilgi verememiş en güzeli oradaki bir bilene detaylı şekilde danışmanızdır.Sonuçta bende aracımı çıkartırken bana söylenenleri anlattım size en kesin çözümü bayide etkili yetkili bilen birine hem fiyatı şimdi olursa ne olur 18. ayda ne olur diyerek hesaplatmak bilgisayar başında hemde diğer sorulara cevap almak daha iyi olacaktır yetkili ağızdan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.