Şimdi Ara

Uzay havacılık mı uçak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar listemin alt sıralarında bu sene eskişehir teknikte açılan uzay havacılık ve uçak mühendisliği var şu an üstte uçak var. Sizce hangisi üstte olmalı bilgisi olan veya çıkarım yapabilenler biraz karşılaştırabilir mi?

Bu arada bu iki bölüm güzel fırsat. Eskişehir osmangazi uçak 60 kişi alıyor ve osmangazideki pc mühendisliği 28k
    Eskişehir teknik uzay havacılık ve uçak 20şer kişi alıyor pc mühendisliği 18k ve tüm bölümleri akredite ve şu an işletme izni olan havalimanı dahil 7 uçağı var bakabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Uçak mühendisliği daha mantıklı.Havacılık uzay çok spesifik bir alan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uçak kanka düşünmeden yaz keşke sıralamam yetse insallah itüde ortalamam 3.99999 olsa da uçskla çap yapabilsem

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt
    Ne okuyorsunuz ki hocam

• Cibiggi kullanıcısına yanıt
    İtü çevreye myp yapacam 1.sınıfta ortalama kasmaya caliscam aynı zamanda da yksye tekrardan giricem 2022 yksde 35k yapıp mezuna kaldım sonra hayatım kaydı çok degisik olaylar yaşadim :p

• Havacılık ve Uzay Mühendisi olarak Havacılık ve Uzay. İş alanını 2 ye katlıyorsun doğrudan ve uçak müh+ yörünge mekaniği +roket bilimi alıyorsun. Bir uçak mühendisinden eksiğin değil fazlan olur, herhangi bir uçak müh ilanına başvurabilir ve çalışabilirsin keza aralarında fark yok birbirlerine çok yakın bölümler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.