https://www.amazon.com.tr/dp/B07RSK5QW1?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp 8 adet stok var. Kendi sitesinde dahi 1500 küsur lira fiyat var. Fiyat amazon tarafından arttırıldı. 3 adet stok gözüküyor. Güncel fiyat 1315 lira. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plt13 -- 4 Haziran 2021; 0:6:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzay Ofis Elite Müdür Koltuğu Alüminyum Ayak - MAVİ - 627 Lira - 1315 Lira oldu

-
-
Ankara Siteler’de 350-400 e satılan müdür koltuklarından bunun ne farkı var? Bilen aydınlatabilirse sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alınırmı gercekten ıhtıyac var sıparıs verdım ama ıptal edebılırım yorumu olanları dınlersek cok sevınırız
-
Gg'de 350 liraya markasız bir sürü koltuk var hocam. Açıkçası ben muhatap amazon olduğu için aldım. Ama sizin gibi kaliteyi ve farkı ben de merak ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: plt13
Gg'de 350 liraya markasız bir sürü koltuk var hocam. Açıkçası ben muhatap amazon olduğu için aldım. Ama sizin gibi kaliteyi ve farkı ben de merak ediyorum.1314 oldu saol hocam paylasım ıcın umarım ıyı bısey gelırde koltuk işine son verırım belım kırıldı yınede yorum bulursan paylasırsan cok sevınırım
-
hocam buda var cok daha ucuz kafam karıstı
-
bir kaç yerde yorumlara denk geldım attıgım lına modelı ıcın hıc memnun deıller ıptal edebılırım sıparısı
-
quote:
Orijinalden alıntı: fbiberhocam buda var cok daha ucuz kafam karıstı
Sipariş verdim gece. Bu fiyatlarda pek iyi bir şey yok. Alınmaz mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: edi1907
Ankara Siteler’de 350-400 e satılan müdür koltuklarından bunun ne farkı var? Bilen aydınlatabilirse sevinirimMuhtemelen hiçbir farkı yoktur hocam, sitelerdeki daha iyi olabilir.
-
koltuk geldi, sorun yok, 3 parça şeklinde hazır geldi. kaliteli bir şeye benziyor ama tekerlekleri ve oturma kısmının altı hep tozlu ve çizikti. galiba kullanılmış ürün, tam emin değilim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: plt13koltuk geldi, sorun yok, 3 parça şeklinde hazır geldi. kaliteli bir şeye benziyor ama tekerlekleri ve oturma kısmının altı hep tozlu ve çizikti. galiba kullanılmış ürün, tam emin değilim.
bende almıstım ıptal etmedı mdedıgınız gıbı 3 parca geldı kuruluma gerek kalmadı umarım dayanır fena dııl gıbı sımdılık
-
Toz, çizik vs var mıydı? Durumu nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: plt13koltuk geldi, sorun yok, 3 parça şeklinde hazır geldi. kaliteli bir şeye benziyor ama tekerlekleri ve oturma kısmının altı hep tozlu ve çizikti. galiba kullanılmış ürün, tam emin değilim.
Ben de amazona güvenimden alacaktım ama uzayla ilgili olumlu olumsuz karar verecek kadar yorum bulamadım. Evet amazon iade alır sorun yok ama uğraşmak istemedim yoksa fiyatlar makul.
Memnun musunuz koltuktan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amazon'a yazdım iade alabiliriz dedi. Tekrar aynısını alsam nasıl olur diye aradaki fiyat farkını sordum. Önce aradaki farkı iade ederiz size dedi, sonra kontrol etti 82 lira iade ediyoruz dedi. Anlamadım. Gayet memnunum rahatlığından ama filesi çok çabuk yırtılacakmış gibi duruyor. Kesinlikle 1000 liraya değmeyecek bir koltuk bana göre. Piyasa nasıldır bilemem ama 600 bile fazla bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Toz, çizik vs var mıydı? Durumu nasıl?ben memnunum sımdılık sorun yok cızık felan goremedım
-
-
quote:
Amazon'a yazdım iade alabiliriz dedi. Tekrar aynısını alsam nasıl olur diye aradaki fiyat farkını sordum. Önce aradaki farkı iade ederiz size dedi, sonra kontrol etti 82 lira iade ediyoruz dedi. Anlamadım. Gayet memnunum rahatlığından ama filesi çok çabuk yırtılacakmış gibi duruyor. Kesinlikle 1000 liraya değmeyecek bir koltuk bana göre. Piyasa nasıldır bilemem ama 600 bile fazla bencekoltuk konusu sıkıntı genel olarak. bende benim oğlana xdrive aldım güya 1400 lira piyasası. 500 lira etmez benim gözümde. montaj ayrı bi problem tekerin biri bozuk çıktı. 10 gün sonra gacırdamaya başladı. bir çok koltuk kullanmış biri olarak hedefim ikea nın adını telafuz edemediğim modeli jarf bilmem me
-
amazomn da genel bi uzay indirim var galiba. bu model de 532 lira. fileli değil
https://www.amazon.com.tr/Uzay-Ofis-Linda-M%C3%BCd%C3%BCr-Koltu%C4%9Fu/dp/B08QC6THS6
ylnız yorumlar tam bir felaket
Türkiye’de 12 Mayıs 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Çok kalitesiz
Türkiye’de 3 Nisan 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: MaviDoğrulanmış Alışveriş
Urun geldi fakat başlığın deliği açılmamış ve başlığın kumaşında ufak yırtık var ayrıca ayak kısmındaki plastik kırılmış. Başlığı takmak için firmaya yazdım çözüm uretmezler işe iade vereceğim başlık var diye alıyoruz ama başlık deliği yok sacmalik
Başlık yuvası sıkıntılı sadece
Türkiye’de 23 Mart 2021 tarihinde değerlendirildi
Güzel koltuk, hızlı geldi kesinlikle alınabilir tek sıkıntı montajı biraz zordu vida yuvaları kolayca uymuyor ve en önemlisi başlık için delikler açılmamıştı başlığını takamadık.
Türkiye’de 19 Mart 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: Siyah
Mükemmel cok memnun kaldım
Türkiye’de 27 Ocak 2021 tarihinde değerlendirildi
Ürün bir kere sıfır diye satılıyor ama kullanılmış. Her tarafında lekeler mevcut. Tamamen demonte olarak geliyor. Kurulumu oldukça zor. Kafa dayama aparatının delikleri açılmamış. Kullanamıyorsunuz.
Geldiği gibi iade ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 28 Haziran 2021; 9:16:55 >
-
Acaba Uzay ofis ikinci el malları alıp, bakımını yapıp, öyle mi satıyor? Bu kadar çok eski ürün yorumunun başka açıklaması olamaz. Bana gelen ürünün de ayakları pis, oturağın alt tarafında kısmen çamur vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- burger crush hile
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- tcl 65c755 yorum
- ccleaner pro key
- ticket geçen marketler ankara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X