Şimdi Ara

Uzay oyunu Arıyorum 2015

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzay oyunlarını seviyorum ki hele hele (X) serisine bayılıyorum
    X: Beyond the Frontier, 1998
    X-Tension 2000
    X²: The Threat, 2003
    X³: Reunion, 2005
    X³: Terran Conflict, 2008
    X³: Albion Prelude, 2011
    X Rebirth 2013
    Seriyi çok oynadım ama yeni bir oyun yokmu Yani bildğiniz aga bu seni sarar oyna dediğiniz. Freelancer,Homeworld 1-2 ve en son rebel galaxy yi oynadım. Sizin bildiğiniz varsa ve sunarsa çok sevinirim hele hele bu uzay temalı ve konulu oyunlaran yayılmaya başladığı zamanlarda daha iyi olur :)
     Uzay oyunu Arıyorum 2015 Uzay oyunu Arıyorum 2015 Uzay oyunu Arıyorum 2015

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63DBB8E76

Bu mesaj silindi.
    Eve Online

2016'da çıkacak olan Battlefleet Gothic: Armada oyununa da göz atmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 29 Ekim 2015; 19:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Eve Online

2016'da çıkacak olan Battlefleet Gothic: Armada oyununa da göz atmanı öneririm.

Alıntıları Göster
    Eve Online, Elite Dangerous.

• Kerbal space program
  • Homeworld Reedmaster var bende zaten Cataclysm da var icersinde ek olarak.

Battlefleet Gothic: Armada Da Homeworld tadında ama elit bir görsellik sunan bir oyuna benziyor beklerim gelmesini.

Eve Online daha çok paralı ve hiç oynamadım bu güne kadar ama bir gün indiricem. :)

Elite Dangerous o oyunda sadece viper uçaklar var bir filo varmı tam bilmiyorum onuda?

Kerbal space program aga videosunu izledim ömrümü yer o oyun benim :D spore adında bi oyun vardı ona benzettim bi an ama videoyu izledikçede merak ettim deniycem.

Yokmu Arttıran :)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: formatgm

Homeworld Reedmaster var bende zaten Cataclysm da var icersinde ek olarak.

Battlefleet Gothic: Armada Da Homeworld tadında ama elit bir görsellik sunan bir oyuna benziyor beklerim gelmesini.

Eve Online daha çok paralı ve hiç oynamadım bu güne kadar ama bir gün indiricem. :)

Elite Dangerous o oyunda sadece viper uçaklar var bir filo varmı tam bilmiyorum onuda?

Kerbal space program aga videosunu izledim ömrümü yer o oyun benim :D spore adında bi oyun vardı ona benzettim bi an ama videoyu izledikçede merak ettim deniycem.

Yokmu Arttıran :)?
    Distant Worlds
    Galactic Civilizations III
  • Kerbal space program ana konu ve rehber var forumdan ordan detayli bilgi alabilirsin @formatgm
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkandcold

Kerbal space program ana konu ve rehber var forumdan ordan detayli bilgi alabilirsin @formatgm
    Star Citizen Diye bir oyun Çıkacak CRY enginer'in tasarladığı ve hala gelişim aşamasında olan bir oyun ama. Senin dediğin Kerbal space program'a bakıcam sitede inceledim bakalım ben neler yapıcam ama yinede 100 den fazla modu var zamanımı alıcakki zaten o bende çok bol var :) Teşekkürler ama yinede başka varsa söyleyin Galactic Civilizations III gibi oyunların ana temaları ve konuları aynı görsellikler farklı :D stratejiden çok similasyon oyunlarına bakıyorum ben.

• sin of solar empire strateji ama bi bak belki ilgini çeker
  • Sen de bendensin. En begendigin hangisi ben de baslayacagim. Lost Planeti indirdim en son da bakamadim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Sen de bendensin. En begendigin hangisi ben de baslayacagim. Lost Planeti indirdim en son da bakamadim daha
    Kerbal Space Program la kayafayı yemekle meşguldüm aga geç yazdım k.b :D O nasıl bir oyundur öyle ya :D hayır indirdim tasarımım berbat kalkış berbat amahttp://forum.donanimhaber.com/m_109470513/tm.htm Bizim forum sayfasında Rehberi var videolar onlara sardım elimde cips kola izliyorum sıkılmadan 7-8 kez yeniden başladım oyuna o derece bişey yani yeni Update geldi bu gün o ayrı mesele :D bak indir oyna ama sinirlenme ne olursa olsun gerçekçi olarak yapmışlar :) Birde iki oyun daha indiriyom Starcraft II Birde Anon 2070 Ama onlarlada öyle takılmaca sarmaz yani bendeki olay şu. Masa üstünde alt tarafta Xrebirth Açık ticaret yapıyorum paso Youtubeden de Kerbal Space Program Türkçe Rehber Bölüm 18: İstasyon Tasarımı'nı seyrediyorum :D canım çekiyo iki roket atayım diyorum başaramıyorum Xrebirth den devam edip videoyu izliyorum :D :D Bide Bu Lost Planeti Bi banada söyle indirince nasıl bir oyun yıllardır var yıllardır gözüme çarpar ama hiç indirmedim Bir Mass Effect Hayranı olduğum için o oyunu hep es geçtim ama merakta ettim güzelse söyle indireyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formatgm -- 3 Kasım 2015; 11:50:15 >

• quote:

Kerbal Space Program la kayafayı yemekle meşguldüm aga geç yazdım k.b :D O nasıl bir oyundur öyle ya :D hayır indirdim tasarımım berbat kalkış berbat amahttp://forum.donanimhaber.com/m_109470513/tm.htm Bizim forum sayfasında Rehberi var videolar onlara sardım elimde cips kola izliyorum sıkılmadan 7-8 kez yeniden başladım oyuna o derece bişey yani yeni Update geldi bu gün o ayrı mesele :D bak indir oyna ama sinirlenme ne olursa olsun gerçekçi olarak yapmışlar :) Birde iki oyun daha indiriyom Starcraft II Birde Anon 2070 Ama onlarlada öyle takılmaca sarmaz yani bendeki olay şu. Masa üstünde alt tarafta Xrebirth Açık ticaret yapıyorum paso Youtubeden de Kerbal Space Program Türkçe Rehber Bölüm 18: İstasyon Tasarımı'nı seyrediyorum :D canım çekiyo iki roket atayım diyorum başaramıyorum Xrebirth den devam edip videoyu izliyorum :D :D Bide Bu Lost Planeti Bi banada söyle indirince nasıl bir oyun yıllardır var yıllardır gözüme çarpar ama hiç indirmedim Bir Mass Effect Hayranı olduğum için o oyunu hep es geçtim ama merakta ettim güzelse söyle indireyim :)
    sin of solar empire + sin of solar empire rebel iki oyunuda oynadım bi aralar bağımlısıydım Comander Ship üretip onu kaçırıp lwl atlamasını sağlamak korsanlara para verip düşmanına yönlendirmek uzayda deli gibi bi oraya bi buraya Filonu gezdirmek bilmemmi o oyunu.https://store.donanimhaber.com/33/a5/3c/33a53c1a9bfcc6df08f193064fc4e250.png Hala bende yüklüdür yıllardır :D onca oyun geldi geçti hiç silmedim
     Uzay oyunu Arıyorum 2015

• quote:

sin of solar empire + sin of solar empire rebel iki oyunuda oynadım bi aralar bağımlısıydım Comander Ship üretip onu kaçırıp lwl atlamasını sağlamak korsanlara para verip düşmanına yönlendirmek uzayda deli gibi bi oraya bi buraya Filonu gezdirmek bilmemmi o oyunu.https://store.donanimhaber.com/33/a5/3c/33a53c1a9bfcc6df08f193064fc4e250.png Hala bende yüklüdür yıllardır :D onca oyun geldi geçti hiç silmedim
     Uzay oyunu Arıyorum 2015
     Uzay oyunu Arıyorum 2015 Lost Planet :) Dayanamadım indirdim :D
    hayır o değil Anon 2070 De indi nerden başlıycamı şaşırım ama akşam beni uzun bir gece bekliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formatgm -- 3 Kasım 2015; 17:47:04 >

• formatgm kullanıcısına yanıt
    haha iyiymis. Anon nasil oyun begenirseniz yazin ben de indireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

haha iyiymis. Anon nasil oyun begenirseniz yazin ben de indireyim
    PlanetBase ve Space Engineers öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburak396

PlanetBase ve Space Engineers öneririm

Alıntıları Göster
    Space Engineers' ı indirdim şimdi zaten 1.76 GB. PlanetBase'yi de videolardan ve forumdan bakmam lazım o zaman indiricem :)

Anon 2070 sims ctiy tadında ama biraz kapsamlı Android uygulaması filan var ordan bakıp ayarlama yapabiliyorsun Anon serisi var ama ben teknoloji ve bilim kafalı olduğum için 2070'i indirdim.

Lost Planet 1 İ oynadım ama oyun çok basit :D grafik biraz canınızı sıkabilir ama 1'i oynayınki 2 ve 3 e daha iyi hakim olursunuz 2 ve 3. oyunlar daha iyi tasarlanmış gibi şu an :)

öneri paylaşacak arkadaşlar devamını getirebilirler ve oyunlarla ilgili ufak açıklamalar yaparsanız daha iyi anlaşılır :)

• quote:

Space Engineers' ı indirdim şimdi zaten 1.76 GB. PlanetBase'yi de videolardan ve forumdan bakmam lazım o zaman indiricem :)

Anon 2070 sims ctiy tadında ama biraz kapsamlı Android uygulaması filan var ordan bakıp ayarlama yapabiliyorsun Anon serisi var ama ben teknoloji ve bilim kafalı olduğum için 2070'i indirdim.

Lost Planet 1 İ oynadım ama oyun çok basit :D grafik biraz canınızı sıkabilir ama 1'i oynayınki 2 ve 3 e daha iyi hakim olursunuz 2 ve 3. oyunlar daha iyi tasarlanmış gibi şu an :)

öneri paylaşacak arkadaşlar devamını getirebilirler ve oyunlarla ilgili ufak açıklamalar yaparsanız daha iyi anlaşılır :)
    Evet 2015 Uzay oyunu sıralamsında bu sayfada bence kazanan Space Engineers oldu neden derseniz oyun hem Türkçe destekli hemde kendin tasarlayabiliyorsun zaten türkçe anlıyosunda gerisi senin hayal gücüne kalmış arkadaşlarınla ''MP'' de takılabiliyorsun tabi ben pek rehber bulamadım video olarak.... Kerban Space Program daki rehber niteliğinde anlatımı bulmak zor. Varsa Space Engineers'ı anlatan güzel bir kanal tavsiyelerinizi beklerim :)

• quote:

Evet 2015 Uzay oyunu sıralamsında bu sayfada bence kazanan Space Engineers oldu neden derseniz oyun hem Türkçe destekli hemde kendin tasarlayabiliyorsun zaten türkçe anlıyosunda gerisi senin hayal gücüne kalmış arkadaşlarınla ''MP'' de takılabiliyorsun tabi ben pek rehber bulamadım video olarak.... Kerban Space Program daki rehber niteliğinde anlatımı bulmak zor. Varsa Space Engineers'ı anlatan güzel bir kanal tavsiyelerinizi beklerim :)

Alıntıları Göster
    Rebel Galaxy nasıl bir oyun simulasyon mu strateji mi? tavsiye eder misiniz?

• Space Engine diye bir similasyon var. Herhangi bir oyun niteliği taşımıyor, amacı yok. Sınırsız evrende sayısız galaksiyi ve gezegeni keşfedebiliyorsun. Aratırsan kolaylıkla bulursun, indirmeden önce de videolarını izle, merakın varsa hoşuna gidecektir
  • Güncel tavsiyeler yok mu hortlatalım biraz konuyu. İşin garip yanı bu kadar uzay çağında olup da bir tane güzel online uzay temalı oyun bulamamak çok acı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.