Şimdi Ara

Uzaylı ''var''da diyemiyoruz, ''yok''da diyemiyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet burda Uzaylı lakabıyla adlandırılan dünya dışı yaşam formları hakkında düşüncelerinizi, sizce olması mümkün olan ama kanıtlanmamış yada gerçekten olmuş ve örtpas edilmiş olayları konuşalım diyorum.
    Herkesin söyleyeceği illaki bişey vardır diye düşünüyorum. isterseniz dikkatinizi çeken fotolarıda buraya aktarabilirsiniz (ufo, yada olabileceğine inandığınız). isterseniz kurduğunuz komplo teorilerinde yazabilirsiniz (umarım eğlanceli olur) yada gelecek hakkında düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Yani konu bu olunca herşey serbsettir arkadaşlar.
    Konu bu olunca A.B.D dünya'nın önde geleni değil mi?
    Benim düşüncem:
    Uzaylılar var. nerde oldukları belli değil (yada belli ama insanlara açılanmıyor).öğle yada böyle kafamızda bi ''uzaylı'' profili yokmu? var;hatta fotolar yada videolar var (ne kadarı gerçek bilinmez).işte eğer uzaylı diye bi oluşum olmasaydı, bu beyinimizde oluşturduğumuz profilde olmasdı.

demek istediğim: ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ-- birileri bişeyleri gizliyor

• uzayda sadece dünya uygarlığı yok yalnız değiliz. UZAYLIDA VAR CİN DE VAR
  • kardeşim ne kadar boş adamlarsınız yaa. hiçmi bi fikriniz yok. başka şeylere yazarsınız konu ciddi olunca kaçarsınız
    up up
  • bencede kesinlikle birileri var. evren o kadar büyük bi yerki daha sonu belli değil. illaki var ama oraları keşfetmek için şu an çok güçsüsüz. ya onlar bize gelcek yada biraz sabretcez bence
  • Çok saçma tabi ki uazyda sadece biz yokuz... Herkesler var
  • VARRRRR
  • Bende olduğuna inanıyorum hatta Area 51 de Amerikan Hükümeti'nin bişeyler sakladığına inanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.kelepce.com/oynat/10549/Rize’_de_Ufo.htm girin çok acaip feykde olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: henry-14

http://www.kelepce.com/oynat/10549/Rize�_de_Ufo.htm girin çok acaip feykde olabilir

Flash TV logosunu gördükten sonra takmadım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 15 Aralık 2006; 18:58:04 >
  • bence sacmalik. bizden baska canli yok (cinler vs haric) yani uzayli fln yok. olsa neden simdiye kadar hic gormeyelim yada bir iz bulmayalim? ayrica oyle olsa kur'an da da yazardi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

bence sacmalik. bizden baska canli yok (cinler vs haric) yani uzayli fln yok. olsa neden simdiye kadar hic gormeyelim yada bir iz bulmayalim? ayrica oyle olsa kur'an da da yazardi
    Kanıtlar halktan saklanıyor, saklanmalı bencede dünya kaosa gider yoksa
  • quote:

bence sacmalik. bizden baska canli yok (cinler vs haric) yani uzayli fln yok. olsa neden simdiye kadar hic gormeyelim yada bir iz bulmayalim? ayrica oyle olsa kur'an da da yazardi

yav biz daha ayın dışına gidemedik belkide onlar bizden daha geri bir düzeydedir illa başka deyince gelirmiş bir uygarlık demiyorlarki bir hayvan dahil çıksa sonuçta dünya dışı varlık gozuyle bakılır yada suda yuzen balık gibi birşey de olabilir bitkide olabilir ne bileyim
  • quote:

Kuran-ı kerim de uzaylılar var yazmıyor. EVRENDE YALNIZ DEĞİLSİNİZ yazıyor
  • kuranı çözdünde içinde yazanı bilcen.. şifre diye bişey var dimi daha tam çözülmedi yani...

uzaylı var bence.. düşünsenize milyarlarca kattrilyonca kilometreler nie yapıldı o zaman..

bi düşünelim allasen
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

quote:

yav biz daha ayın dışına gidemedik belkide onlar bizden daha geri bir düzeydedir illa başka deyince gelirmiş bir uygarlık demiyorlarki bir hayvan dahil çıksa sonuçta dünya dışı varlık gozuyle bakılır yada suda yuzen balık gibi birşey de olabilir bitkide olabilir ne bileyim

sen halk müzigi ara sensin saçma milyarlarca galaksilerde sadece bizdemi yaşam var saçma olanda bu
  • arkadaşlar şu anda şakayı bıraktım buyrun şunu bi izleyin tüylerim diken diken oldu korktum gerçekten.. off çok kötü inanmayanlar buyrun...

http://www.youtube.com/watch?v=FtKuBKIaVvs&mode=related&search=

• resoloti GÜZEL KARDEŞİM BANA BAŞKA NİKLE LAF ATICAĞINA YAZIYI OKU ORADA ALINTI YAPTIM 1.PARAGRAF YUKARDA BAŞKASINA AİT ALTTA YAZAN 2. PARAGRAF BENİM GİT GÖZLÜK TAK ÖNCE
  • uzayda yüzmilyarlarca galaksi olduğunu duydum galaksilerin boyutunu bilenler ne kadar buyuk bir şeyden bahsettiğimi anlarlar... ama tabi yaşamın oluşması için gereken koşulların oluşabilmesinin olasılığı o kadar küçükki bu yüzmilyarlarca galaksi içinde uzaylıların yaşıo olabilmesi için herhangi bir gezegende bu koşulların sağlanması için bu kadar galaksi yetiyormu bilemiorm var yada yok diye kesin bir fikrim yok.. yani şoyleki eğer bir gezegende yaşamın oluşması için gereken koşulların oluşmasının olasılığı 1/10000 ise 10000 gezegende başka bir yaşamın olması düşük bi iht. olur değilmi??? boyle bi araştırma sonucunda başka bir yaşam formunun oluşmasının çok küçük bi iht. diye birşeyler kalmış aklımada bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 15 Aralık 2006; 20:14:00 >
  • Evrende bir tek biz varsak büyük bi yer israfıyla karşı karşıyayız . Alıntı ama nerden unuttum sanrm bi filmdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.