Şimdi Ara

uzaynet ile #heryerdehızlıinternet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
3
Favori
63.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH ölücüleri sizi kullanamaz malesef. Herşey uçuk akn var.
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Büyüden tam çıktık derken yine kutunun limitine geldi olay. Kutunun limiti var. Sadece uyduların değil kablolu bağlantılarda tüm routerların vs. de limiti var. Zira biz Dünya'dayız. Alice'in Harikalar Diyarı değil burası. Bu adamlar da limitli kutunun sahibinden hizmet alıyorlar. Ki mesajda örnekler verdim limitli durumlarda neler yapılabileceğini, kar meselesini de yazdım.

Analojin baştan aşağı yanlış tek bir otomobille boş otoyola girmiyorsun çünkü. Neresi doğru savun ya da yanlışmış bak böyle demek istedim de geç. Diyemezsin falan diyorsun dedim bile önceki mesajımda. Sen de anladın, baştan aşağı yanlış.

Şimdi anlayınca gelirsin falan yazıyorsun ancak sınırsız hız olabileceğini savunurken şimdi 4 Mb/s'e düşürdün hem de herkese. Tam bir komedi. Artık yazacak bir şey bulamıyorum. En azından hayalindeki büyü etkisini biraz azalttım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 15 Mart 2019; 12:11:52 >

• uzay internetine akn şoku
  • Çok saçma yorumlar var. Gerçi 16-20 yaşındaki dh üyelerinin bu olayı anlamasını beklemek hata olur.
    Off-grid yaşam süren insanlar için harika bir fırsat aslında fakat kotalar gerçekten çok düşükmuş.
    Kota dolunca işe yarayabilecek bir hıza düşse çok daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibisiniz yeminle bu fiyat nedir hadi fiyatını geçtim param var aldım .. yani böyle uzay üstü teknoloji veriyorsunuz upload hızı nedir öyle. download hızı nedir böyle.... bence yeniden gözden geçiriniz işinizi.
  • arkadaş yeni evlendi. taşındığı yerde alt yapı yok bir de istanbul'da komedi. önereyim ona dedim de Türkiye'ye satıyorsunuz bu hizmeti dolarla maaş almıyoruz çoğumuz çok zor o yüzden bu fiyatlardan internet satmanız.
  • AKN kalkmadımı ? AKN fiyatlar çok çok yüksek,Ordu ilinde yerel internet olan Yakanet, 10/5 aylık 50 TL. AKN yok.
  • Hocam sen ne ettin sen bizi bitirdin.Burası dh burada mezarcılar var.Sen gelmişsin 16 mps 150 lira yazmıssın,üstüne yetmediği gibi bi de akn koymussun.Akn savaşsının basladıgı yer bu forum.Sen ne yapıyon evde cocuklar ac sen diyon 150 milyona internet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 160 TL mi? Çöp yazmak istemiyorum ama buna ne denir bilmiyorum
  • Superbox'dan ne artısı var?
  • fiyatlar normal ama akn komik görünüyor. kablo ile hizmet veren firmaların akn koymalarının sebebi bölgesel bağlantı noktalarındaki ekipmanın kapasitesinin sınırlı olması ve fiziksel hattın eski olması.

uydu bağlantısında böyle bir sorun olmamasına rağmen hem akn hemde hız limiti var. fiyatınızı ihtiyacınıza maliyetinize göre değil diğer firmalara göre ayarlamanız şık olmamış
  • 16 mbit 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar da uzaymış yemin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

arkadaş yeni evlendi. taşındığı yerde alt yapı yok bir de istanbul'da komedi. önereyim ona dedim de Türkiye'ye satıyorsunuz bu hizmeti dolarla maaş almıyoruz çoğumuz çok zor o yüzden bu fiyatlardan internet satmanız.
    Turkcell Superbox öneririm.

• Uydudan internet iste.

Internet access
    40 MBit/s maximum data reception
    2 MBit/s maximum data transmission
    Unlimited Data usage
    Without Minimum contract duration

Fiyat kontratsiz 59 Euro, 24 ay kontratli 49 Euro. 50 mbit download icin 4,90 Euro fark sadece.

AKN icinde kontratlarindaki madde.

Fair-Use-Policy
    The Internet connection will be provided without restriction of the maximum bandwidth of the internet connection, due to the data volume.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0609E675 -- 15 Mart 2019; 13:54:42 >

• 160TL 16mbps 20gb kota ....... kafalar guzel reklam yapin siz he ise yarar
  • Aylık 530 lira vereceğim ve AKN 150gb olacak öyle mi?

Üstüne üstlük AKN sonrası hız da 256kbps olacak

İnternet kullanmam daha iyi.
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Hala kutunun limiti var diyor. AKN var çünkü kutunun limiti var nedir? Bende kablonet var, 100mb mesela onun kutusunda limit yok.

Cihaz aylık 100GB indirince duruyor mu? storage mı doluyor?

Bak konuda herkes AKN ile dalga geçiyor. AKN mantıklı çünkü kutuda limit var diyen tek adamsın.
  • pakete bak gülesim geldi birde altyapısı olmayanlara demişler resmen zor durumdasınız bizden başka alternatifiniz yok demeye getirmişler ama bilmeyenler için superbox demiş herkes ama daha uygunu da var

bireysel.turktelekom.com.tr
    Evimde Mobil Wifi Tarifeleri > İnternet > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx
    20 gb 2 yıl tahahütlü 29 tl tahahütsüz fiyatı 39 tl kota bitince de 10 gb 15 tl fiyatı 20 gb yetenler için bence uygun fiyat

hem o kadar para isteyeceksin 160 tl birde kota var bunu alıp dışarıda kullanmayacaksın çünkü uydu inti benim dediğimi telefona takıp kullanabiliyorsunuz 4.5 g data hattı dediğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 15 Mart 2019; 14:43:40 >

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Anlamak istemiyorsan daha fazla laf anlatmaya gerek yok. Yukarıda video attım otoyolda oluşan bir trafik ile ilgili onu izleyip biraz düşünebilirsin. Belki faydası olur. Az önce 4 Mb/s'ye düşmüştün şimdi 100'e çıktık. Ben diyorum ki TB/s hem de üzerine para veriyorlar.

Kablonetin (ki uydu bağlantısı değil) "kutularında" limit yok mu diye sormuşsun. Evet onda da var. Biraz Google'a sorarsan limit var mı yok mu görürsün. Sen 100 Mbps kullanıyorsun fakat herkes de 100 Mbps yok. Sen de 200 Mbps kullanmıyorsun. Ha belki herkesi 100 Mbps destekleyecek hatta daha fazlasını destekleyecek alt yapıda kurabilirler. Fakat o altyapıdaki "kutular" da limitsiz olmaz. Limiti yüksek olmuş olur. Her yazdığın sallamasyon. Boş cevap. Okumak yok. Hayalindeki neyse o doğrudur...

Daha fazla yardımcı olamayacağım. Mühendisler figüran. Shannon düzenbazın biri. Information Theory çöp. Sinyal işleme simyacılık. Evet, internet büyüyle çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 15 Mart 2019; 14:37:0 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.