Yeni aldığım LG WEBOS 42LB630 TV ile ilgili ufak bir soru.
Önceki televizyonda babannemin kulakları az işittiğinden insanları rahatsız etmeden TV izleyebilmesi için kulaklık takıyordum,kulaklığın sesini ayrıca kontrol edebiliyordum,bununla eş zamanlı olarak televizyondan da ses geliyordu hep beraber TV izleyebiliyorduk.
Ancak yeni aldığım televizyonda kulaklık taktığım anda televizyonun sesini kesiyor,televizyonun sesini kesmemesi için ne yapabilirim? Çok spesifik bir soru fakat babannem bizimle beraber televizyon izleyemiyor :(
LG 2-3 kez aradım "öyle bir özellik yok" deyip kapatıyorlar.
Özel servis menüsü falan buldum kurcaladım bir şey çıkmadı, desteklerinizi bekliyorum.
İyi akşamlar
OnR26O
kullanıcısına yanıt
up
quote:
Orijinalden alıntı: OnR26
Merhaba arkadaşlar,
Yeni aldığım LG WEBOS 42LB630 TV ile ilgili ufak bir soru.
Önceki televizyonda babannemin kulakları az işittiğinden insanları rahatsız etmeden TV izleyebilmesi için kulaklık takıyordum,kulaklığın sesini ayrıca kontrol edebiliyordum,bununla eş zamanlı olarak televizyondan da ses geliyordu hep beraber TV izleyebiliyorduk.
Ancak yeni aldığım televizyonda kulaklık taktığım anda televizyonun sesini kesiyor,televizyonun sesini kesmemesi için ne yapabilirim? Çok spesifik bir soru fakat babannem bizimle beraber televizyon izleyemiyor :(
LG 2-3 kez aradım "öyle bir özellik yok" deyip kapatıyorlar.
Özel servis menüsü falan buldum kurcaladım bir şey çıkmadı, desteklerinizi bekliyorum.
İyi akşamlar
Hocam sorun devam ediyor mu halen bulabildiniz mi bir şey? Ben iki yol buldum bulamadıysanız benim mesaja cevapla deyin anlatayım
profecco
kullanıcısına yanıt
Merhaba profecco, sorunu bi şekilde çözmeyi başardık. Ancak akıl akıldan üstündür,vaktiniz olursa sizin nasıl yaptığınızı dinlemek isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: OnR26
Merhaba profecco, sorunu bi şekilde çözmeyi başardık. Ancak akıl akıldan üstündür,vaktiniz olursa sizin nasıl yaptığınızı dinlemek isterim.
Uzun süre sizden cevap gelmeyince ben de yeni konu açmıştım :) Philips gibi bazı markalarda aynı anda hem tvden hem de kulaklıktan ses alma çok kolaymış ve menüden ayarlanabiliyormuş. Ama lgde bildiğim kadarıyla yok. Açtığım konuya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Evde halen smart tv yok deneyemedim ama eminim işe yarayacaktır.