Şimdi Ara

UZMAN HAFIZA Seti İle G-E-L-İ-Ş-M-E-L-E-R-İ-M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
11
Favori
18.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ------BU KONU BU SETE PARA VERMEDEN ÖNCE BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN AÇILMIŞTIR------

Evet arkadaşlar geçen gün bu seti aldım
    havale ile 350 TL ye aldım (toplu alımda indirim yaptılar aman ha indirimsiz almayın )
    yds 2-3-4-5-6-7 ve 8. setleri aldım
    1 set çok basit kelimeler olduğu için satın almadım.
    her sette 250 kelime var

bugün 2. sete başlıcam ve bakalım kaç kelimeyi %100 ezberliycem.

şu şekilde kaydedicem

SETİN ADI : YDS *. SET

toplam kelime : 250

artık bilinen kelime (total) : ***
    ezberlenemeyen kelime : ***

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

diğer inceleme yazılarım :

Subliminal Perception of Speaking(UYURKEN İNGİLİZCE)http://forum.donanimhab...225/f_//tm.htm#95599225

LİNGUSTAhttp://forum.donanimhaber.com/m_97291043/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxadam1234 -- 11 Mayıs 2015; 17:35:47 >

• kolay gelsin ins verdiginiz paraya deger emekleriniz bosa cikmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_33

kolay gelsin ins verdiginiz paraya deger emekleriniz bosa cikmaz

İnşallah kardeşim

Bi yarım saat sonra başlıcam bakalım be kadar verimli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 liraya 7500 kelimelik hafıza teknikleri kitabı vardı bende onu sipariş etmiştim öğleden sonra elimde olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pingu

32 liraya 7500 kelimelik hafıza teknikleri kitabı vardı bende onu sipariş etmiştim öğleden sonra elimde olur heralde

İnşallah faydalı olur senin için

• quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Paranoyak

quote:

Orijinalden alıntı: Pingu

32 liraya 7500 kelimelik hafıza teknikleri kitabı vardı bende onu sipariş etmiştim öğleden sonra elimde olur heralde

İnşallah faydalı olur senin için

Ya aslında oturup boş boş ezberlemektense elbet bi faydası olacaktır diye umuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Paranoyak

------BU KONU BU SETE PARA VERMEDEN ÖNCE BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN AÇILMIŞTIR------

Evet arkadaşlar geçen gün bu seti aldım
    havale ile 350 TL ye aldım (bence pahalı ama bakalım değecek mi?)
    yds 2-3-4-5-6-7 ve 8. setleri aldım
    1 set çok basit kelimeler olduğu için satın almadım.
    her sette 250 kelime var

bugün 2. sete başlıcam ve bakalım kaç kelimeyi %100 ezberliycem.

şu şekilde kaydedicem

artık bilinen kelime (total) : ***
    ezberlenemeyen kelime : ***

durum nedir?

• çıpa Ç kullanıcısına yanıt
    1.ders bitince yazıcam
    Şu an için fena değil

• SETİN ADI : YDS 2. SET

artık bilinen kelime (total) : 250
    ezberlenemeyen kelime : 0

ADAMLAR YAPMIŞ demekten başka bir şey elimden gelmiyor.

6 ya da 7 tane kelimeyi unutmuş gibiydim. yani pat diye aklıma gelmedi. sonradan tekrar izledim dersi bu sefer tamamdır dedim

test edip 0 yanlışı görünce şaşırmadım

dip not: şunu belirtme de fayda görüyorum. bu 2. sette bildiğim kelimeler de vardı o yüzden 250 kelimeyi birden "şap" diye öğretti diyemem. diğer derslerde de sonuç aynı olursa mükemmel olur ve alın tavsiyesi o zaman gelir.

şu an için 9.5 / 10
  • Merhabalar,bende Uzman hafıza nın genel ingilizce kelime setlerinden aldım ve memnun kaldım. Bu setlerden 2000 kelime öğrendim. Şuan ileri seviye YDS 3000 kelime paketini almayı düşünüyorum.Kelime bilgimi 5000 'e tamamlayacağım. Siz YDS 2.seti kullanıp memnun kaldıgınızı söylemişsiniz. Diğer setleri izledinizmi ? nasıl memnunmusunuz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganz27

Merhabalar,bende Uzman hafıza nın genel ingilizce kelime setlerinden aldım ve memnun kaldım. Bu setlerden 2000 kelime öğrendim. Şuan ileri seviye YDS 3000 kelime paketini almayı düşünüyorum.Kelime bilgimi 5000 'e tamamlayacağım. Siz YDS 2.seti kullanıp memnun kaldıgınızı söylemişsiniz. Diğer setleri izledinizmi ? nasıl memnunmusunuz hocam ?

Bildiğim kadarıyla genel ve yds setleri içinde çokca aynı kelimeler mevcut
    Yani 5000 olmuyor totalde

• Evet hocam dün müşteri temsilcisi ile görüştügümde banada aynısı söylendi fakat setlere ait kelime listelerinide gönderiyorlar listeye ait kelimeleri inceledigimde 1900 bilmedigim kelime oldugunu gördüm. sadece bilmedigim kelimelere ait setleri almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganz27

Evet hocam dün müşteri temsilcisi ile görüştügümde banada aynısı söylendi fakat setlere ait kelime listelerinide gönderiyorlar listeye ait kelimeleri inceledigimde 1900 bilmedigim kelime oldugunu gördüm. sadece bilmedigim kelimelere ait setleri almayı düşünüyorum.

ama 20 tane bi sette 30 tane bisette 60 tane bi sette
    olacak yani o şekil ayarlayamazsın ki
  • Pingu kullanıcısına yanıt
    hocam kitap şu mu acaba ? Eğer elinize ulaşmışsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

hocam kitap şu mu acaba ?http://www.hizlial.com/hafiza-teknikleri-ile-ingilizce-kelimeler-adan-zye-7500-kelime/10343245 Eğer elinize ulaşmışsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Evet kitap bu ama çok bi şey beklemeyin sonuçta Türkçe cümleler var ama tabii düz düz ezberlemekten daha kolay oluyor yani pekiştirme açısından iyi :)
  • Kelimeler nasıl peki basit mi? mesela ben yds için almayı düşünüyorum iş görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Kelimeler nasıl peki basit mi? mesela ben yds için almayı düşünüyorum iş görür mü?

Sitesine girip listeleri isteyebilirsin
    Gönderiyolar incelemen için
    Ben de o şekil aldım

• Sitesinden listeleri istedim, ingilizce seviyem intermediate 7. seviyeden sonra bilmediğim kelimeler ağırlık kazandı. Öncesindeki setler ise basit geldi ama tabiki kelimelerin tamamını bildiğim söylenemez %80 oranla biliyorumdur belki
  • Melankoli hocam son durum nedir ?

• SETİN ADI : YDS 3. SET

9-12 tane kelimenin hikayesini beğenmedim. ama 3-4 defa dinleyince oturuyor bir kısmında. oturmayanlar için de kendim ekleme hikaye yaptım. o şekilde ezberledim.

--------------------------------

SETİN ADI : YDS 4. SET

15-18 tane kelimenin hikayesini beğenmedim. ama 3-4 defa dinleyince oturuyor bir kısmında. oturmayanlar için de kendim ekleme hikaye yaptım. o şekilde ezberledim.

-------------

bayadır bakamamıştım sete.
    dün sabah 10.00 da başladım
    totelde 2-2,5 saat ara ile 15.30 a kadar çalıştım.
    bu sürede 130 kelime ezberledim.
    bunu ne sürede ezber yapılır sorusuna bir fikir olsun diye yazdım.

şimdi vizeler filan olacak o yüzden biraz ara vericem.
    tüm setler bittiğinde de check yapıp 1750 kelimeden kaç tanesi OK olmuş bakacağız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.