Arkadaslar çözen varmı? Beni matematik ve türkçesi çok zorladı, çok zaman kaybettiriyor ve bazılarını çözemiyorum..mutlaka zor sorular da olacak ama bunda üstüste..moral bırakmadı bende,, siz ne düşünüyorsunuz??
Bence Ösym'nin hiç tarzı olmayan sorular soruyorlar..En iyisi ihtiyaç (bazı soruları zorluyo),yargı,murat ve karacan...onlar güzel soruyorlar..
cok tsk ederim cvp için, okadar moralimi bozduki anlatamam, sanki onca emek boşa gitmiş bişey yapamıyorum
Uzman Kariyer'in Türkçe soruları oldukça fazla ikilemde bırakacak türden. Keza matematik soruları da işlemleri çözerken vakit aldırıcı. Her deneme sonrası lanet ede ede kontrol ediyordum bende...
11. denemesini dün çözdüm ve ilk defa 80 puan çıkarabildim
Bugün ihtiyacın hey 15 lisine başladım.. Uzmandan sonra güzel bir moral oldu Tavsiye ederim şayet çözmediysen.
uzman kariyerin denemelerinde tarih çok basit , matematiği çok zor, coğrafya vat. eh, türkçeyi okurken çok sıkılıyorum ama oda orta seviyede, ama kpssde bu kadar zor mat. gelmez, moral bozmaya değmez
Piyasada ki bütün yayıncıların mantığı hemen hemen aynı. Her türlü soruyu sormaya çalışıyorlar. Hani olur da 3-5 tane tutturdular mı, "bakın bizim yayınlarımız kpss ile aynı."
Her türlü soruyu çözmekte fayda vardır. Moral bozmaya gerek yok. Çok fazla da rahat olmamak gerekir. Şayet bu sınav sistemleri hep aynı, anlık bir durum söz konusu. Size belli bir süre veriliyor, bu süre içinde şu kadar soruyu çözeceksin deniliyor.
Bu arada deneme çözmek isteyen arkadaşlar zordan kolaya doğru: uzm. kariyer ,yargı sınava son bakış, ihtiyaç 15 li deneme, yediiklim 20
fazla kafana takma uzman kariyer olsun yediiklim olsun bu tarz yayınlar saçma salak sorular sorup bak en zoru biz soruyoruz en iyi yayın biziz demeye getiriyolar.Bunları ciddiye alırsan kpss ye felan girme zaten baştan kaybedersin çıkmış soruları iyi analiz et yeter
uzman kariyerin öyle türkçe soruları var ki cevap anahtarından baktığınızda bile doğru cevap bu mu diye ikilemde kalabiliyor insan. matematikte zaman alıcı sorular . kpss formatında değil ama zora alışmak için bazen çözmek gerekiyor.
Dün yapılan LYS 3 sınavında uzmanın 10. denemesinde ki genel kültür 59. soruyu sormuş adamlar ( 2011 yılında unesco tarafından dünya kültür mirasına eklenen selimiye camii sorusu )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme