Şimdi Ara

Uzmanlar tarih verdi: Ekran kartı fiyatlarında keskin düşüş geliyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
25.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

İşin içerisinde düpedüz sahtekarlık olduğu zaten OEM sistemlerden belli.

RTX 3060 Ti'ın bugün Türkiye'deki tüm teknoloji mağazalarında ortalama fiyatı 18-20bin TL. Ama her nasıl oluyorsa o kart OEM sistemin içerisine girince sistemin kendisi 13-14bin TL paralara satılabiliyor. Sistem içerisinde bu kadar uyguna satılabilen kart neden bu kadar pahalı ?

Adı üzerinde " TOPLAMA SİSTEM " değil mi bu ? Tek tek alsam da, bütün halinde alsamda ona göre fiyatlandırması yok mu bunun ?

İnsanları aptal yerine koymalarını biliyordukta, sahtekar oldukları yeni ortaya çıkıyor.

1 seneye kalmaz bu forum 3. nesil RTX kart çöplüğüne döner... Şöyle başlıklar göreceğimize eminim...

" RTX 3XX0 Ti " temiz kullanıldı, oyun amaçlı, garantisi yok, kutulu, eksiksiz..."  

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt

Hükümetin gitmesi senin gpu ihtiyacın için . Milli güvenlik, pyd tehdidi, akdenizdeki doğalgaz haklarımız, şehitlerimiz falan hiç öenmli değil,dolar düşsün günlük 10-20 şehit verelim umrunda değil anlaşılan. ALLAH hepinizi en korktuğunuz şeyle sınasın.

• Ağzına sağlık .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye tarihini takip edersen ülkenin döngü içine hapsolduğunu görürüsün. yakın tarih ısrarla öğretilmiyor ülkede. Sende anlarsın mevzuyuda iş işten geçer. Sonra sanada senin bana konuştuğun giib konuşurlar. sende yakarsın bir cigaraherkes ektiğini biçer der gçersin.

• Ekran kartım yok. Olsaydı iyi olurdu  

• Anlatmana gerek yok anlayamazlar .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekonomiyi geçtim hükümetin kendisi bu ülke için milli güvenlik sorunu olmaya başladı. sınırların yol geçen hanı olmuş, istanbulda bile tırlarla afgan indiriyorlar, ülkenin demografisi değişmiş. avrupadan gelen iki üç kuruş için kendi memleketinin içine etmiş hükümeti övüyor bide bana.

bide demagoji yapıyorsunuz yok şehitler falan diye. o şehitlere kurban olsunlar bütün siyasetçiler. bunlar yerine başkası olsa emin ol bu kadar şehidimiz de olmazdı. burda bile siyaset yaptırıyorsunuz insana. millet kıçına don alamayacak geldi. elde mızrak g.tte yaprak dolaşacak yakında.

belli bir zümrenin zengin olması/yaşaması için 80 milyonun sırtına binenlerden hesap sorulacaktır elbet birgün.

neyse yazacak çok şey varda burası yeri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 7 Şubat 2022; 11:43:28 >
  • hahaha.!

mazota kol gibi zammı soktular, bu gün de benzine...

siz birbirinizi yemeye devam edin.

• rabitelli kullanıcısına yanıt

Aslında yenecek olan bellide uyanacak yakında millet.Ateşi yakmaya başladı herkes.Hükümet gidici bu yıl.

• Konu 7 ay önce açılmış kart fiyalarında düşme filan yok. Bu uzmanlar bizim egonomi yönetiminden garanti  

• Her gün araç ve ekran kartı fiyatları düşüyor ama hiç düşen bir şey görmedim daha..

• Düştü düşecek tutun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.