Şimdi Ara

uzmanlar yardım edin ltf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ***Canon A520---------613YTL(128MB kart+tripod+canta veriyo)
    ***Konica Mİnolta------Dimage E500-----366YTL
    ***Konica Minolta----Dimage G530---385YTL
    ***konica Minolta---DimageE223---254YTL
    ***KOdak Easy shareCX7525----428YTL
    ***sony DSC S40----------------453YTL
    ***Nikon Coolpix 5200(128MB kart veriyo)----591YTl

sizce amator biri icin soyle gece gunduz foto cekebilsin. gittiğim yerlerde foto cekebileyim..bana cok sorun cıkarmasın.bilgisayara rahatlıkla aktarabileyim. cok kaba olmasın cunku taşımayı sevmiyorum..sizce en sorunsuz hangisi..soyle 400 civarı olsa bana yeter..ama yok 400e kalitesiz olur derseniz biraz daha artıabilirim.yardımlarınızı bekliyorum

• 400YTL ye Canon A510 u bi incele...
  • a520 yerine bence de a510 düşünmelisin hem fiyatı çok uygun hemde gece çekimlerinin a520 den daha iyi olduğu söyleniyor. 0.8mp için verdiğin ekstra farka bence değmez.
  • canon A510u hic dusunmemiştim.onu da bi inceleyeyim..
  • bence düşünmelisin. eğer 520 yi incelediysen aralarında pek bir fark yok. çok zorlanmayacaksın demektir.
  • yazdıkların arasında en iyisi A520
    ama ben canonları sevmem!!!
    kalitesizliğinden değil, neyse
    bana sorarsan bi de kodak 7440 a bak harikadır bazı sitelerde çok ucuzladı şu ara
  • Selam!
    bence seçimini bütçene ve kullanacağın makinanın manuel özellikleri olup olmaması göre bi seçim yaparsan daha iyi olur.manuel özellikleri olan bi fotoğraf makinası istiyorsan canon iyi ,yok ben çekicem koycam cebime uğraşmıyacağım diyorsan nikon 3700 e bi bak derim.bahsettiğin fiyat aralığına çok uyuyor..Aydınlar da sanırım yanında 128 mb lik kart da veriyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfuni -- 8 Temmuz 2005, 20:41:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.