Bildirim
Uzmanlık Sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mac miniyi HDMİ ile bağlamaktan başka şansınız yok gibi tabi thunderbolt monitör yoksa..
elindeki asus ta hdmi girişi yoksa işin zor.. çevirici adaptör falan var ana HDMİ-DVI veya HDMİ MDport
mac mini kullanıyorsanız hdmi girişli bir monitör şart
diğer deiğiniz cihazın giriş çıkış portları hakkında fikrim yok -
asus monitör PB278Q ise işin kolay ama sonundaki Q yoksa giriş çıkşlarını yazmalısın.
Q ise displayport girişi vardır size bir tane minidisplayport to displayport kablo lazım..bu kabloyla bağlayabilirsiniz direk -
monitörüm Q serisi br pls ekran,
Analog+Dvi+HDMI+DisplayPort gibi girişlere sahip . monitörü avr nin çıkışına mac mini yi avr nin hdmi 1 girişine bağladım , şimdilik sonuç alamadım . her gün farklı bir deneme yapıyorum :) -
Ne güzel işte Size minidisplay port to displayport kablo lazım.. Bununla mac mini asus monitöre direk bağlanır.. Avr dediğin cihazıda hdmi ile bağlayanilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anlaşıldı teğmenim teşekkürler saygılar :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X