Şimdi Ara

Üzülerek Ağlayarak Derbeder olarak Sattım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone' umu satmış bulunuyorum. Dün gece sattım ama benim için her birşey anlamsızlaştı...

Tuvalete giremiyorum, patlayacam. Uyuyamıyorum, uyumadan önce tower bloxx oynamam lazım.. vs.vs. gibi uzayıp giden bir liste yapabilirim. Elinizdeki cihazın kıymetini resmen iyi bilin dün mesajlaşayım derken imanım gevredi o ekran klavyesine laf edenin alnını karışlarım be...

Şimdilik bu kadar...

Soracaklar için askere gidiyorum. Geldiğimde tekrar alıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 3 Mart 2009; 18:38:06 >

• Hayırlısı olsun nediyelim Sorması ayıp kaça sattın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Hayırlısı olsun nediyelim Sorması ayıp kaça sattın ?
    Bende askere gitmeden 2G mi satmıştım , geldiğimde 3G çıktı. valla çok özlemiştim iphonemi bende ,hayırlı teskereler olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 3 Mart 2009; 9:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmont

Bende askere gitmeden 2G mi satmıştım , geldiğimde 3G çıktı. valla çok özlemiştim iphonemi bende ,hayırlı teskereler olsun

Alıntıları Göster
    dostum lütfen şu başlığı değiştirde öyle git askere.. sattım yazmışsın sanki kötü bi cihazı sattığını bahseder gibi... askerde çok arayacaksın bu cihazı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

dostum lütfen şu başlığı değiştirde öyle git askere.. sattım yazmışsın sanki kötü bi cihazı sattığını bahseder gibi... askerde çok arayacaksın bu cihazı...

Alıntıları Göster
    bende gidiyorum askere 327. dönem olarak. ama kıyamıyorum satmaya. kardeşime vericem. kırarsa kırsın, sağlam kalırsa şayet döndüğümde kullanmaya devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozane

bende gidiyorum askere 327. dönem olarak. ama kıyamıyorum satmaya. kardeşime vericem. kırarsa kırsın, sağlam kalırsa şayet döndüğümde kullanmaya devam ederim.

Alıntıları Göster
    Şimdiden hayırlı tezkereler Leopar. Artık gelince 3. nesilden alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Şimdiden hayırlı tezkereler Leopar. Artık gelince 3. nesilden alırsın

Alıntıları Göster
    hayırlı tezkereler beyler.Sağ salim dönün de gerisi kolay...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

hayırlı tezkereler beyler.Sağ salim dönün de gerisi kolay...

Alıntıları Göster
    Değiştirdim başlığı.. yahu ben iphone'uma aşıktım arkadaş.. Bugün resmen delirdim.. Telefonu çıkartıcam müzik dinleyecem metroda tabi sattığımı unutmuşum kulaklığı hazırladım cebimden çıkardım.. o anda dank etti.. dünde bir foto göstermem gerekiyordu o sırada buna benzer bir salaklama yaşamıştım...

Uzun dönem olurum inşallahta alırım yine iPhone yahu.. ne acaip bir cihaz yapmış bu apple kopması ne kadar zormuş.. şimdi nokia bir telefon getirse aha bu kızılırmağı ikiye ayırıyor dese yine iphone derim..

neyse.. alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim.. sattığım rakam öyle açıktan söylenmez ayıp mesaj atarım...

Düzenleme:

mesaj atmaya çalıştım, ama özel mesaj alamıyor falan saçmaladı.. düzeltirsen rakamı yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 3 Mart 2009; 18:43:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopar

Değiştirdim başlığı.. yahu ben iphone'uma aşıktım arkadaş.. Bugün resmen delirdim.. Telefonu çıkartıcam müzik dinleyecem metroda tabi sattığımı unutmuşum kulaklığı hazırladım cebimden çıkardım.. o anda dank etti.. dünde bir foto göstermem gerekiyordu o sırada buna benzer bir salaklama yaşamıştım...

Uzun dönem olurum inşallahta alırım yine iPhone yahu.. ne acaip bir cihaz yapmış bu apple kopması ne kadar zormuş.. şimdi nokia bir telefon getirse aha bu kızılırmağı ikiye ayırıyor dese yine iphone derim..

neyse.. alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim.. sattığım rakam öyle açıktan söylenmez ayıp mesaj atarım...

Düzenleme:

mesaj atmaya çalıştım, ama özel mesaj alamıyor falan saçmaladı.. düzeltirsen rakamı yazarım...

Alıntıları Göster
    Ne kadara sattığını ve internet üzerinden ise hangi siteden olduğunu yazabilirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lvthsgm

Ne kadara sattığını ve internet üzerinden ise hangi siteden olduğunu yazabilirsen sevinirim.

Alıntıları Göster
    sen gene satmışsın ben benimkini elimden düşürüp kırmıştım
  • quote:

Düzenleme:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

Düzenleme:

başlık güzell oldu... hayırlı teskereler...

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Düzenleme:

başlık güzell oldu... hayırlı teskereler...

Alıntıları Göster

derbeder

ferdiye de hiç sevmem ama

hayırlı tezkereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 3 Mart 2009; 21:45:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinuhe.s

derbeder

ferdiye de hiç sevmem ama

hayırlı tezkereler

Alıntıları Göster
    Valla Böyle Engeller Çıkmasın Diye(kız isteme işe girme iphone) İleride Önüme ben 19 yaşımda yaptım geldim
    hayırlı teskereler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Valla Böyle Engeller Çıkmasın Diye(kız isteme işe girme iphone) İleride Önüme ben 19 yaşımda yaptım geldim
    hayırlı teskereler.

Alıntıları Göster
    bende 325. ksd giderken satmıştım...döner dönmez aldım bir tane

• quote:

Orijinalden alıntı: sancarks

bende 325. ksd giderken satmıştım...döner dönmez aldım bir tane

Alıntıları Göster
    bu telefon değil başka bişey.
    iphonesiz bi hayat düşünemiyorum
    hayırlı teskereler arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

bu telefon değil başka bişey.
    iphonesiz bi hayat düşünemiyorum
    hayırlı teskereler arkadaşım.

Alıntıları Göster
    19 yaşımda okuyordum daha..

325. dönemde gidip ne ara geri döndün arkadaşım sen? daha bir kaç ayın var senin dönmen için..

Güzel tezkere temennileriniz için teşekkür ederim..

iPhone' dan sonra mpx200' e geçmiştim, dün parçalayacaktım cihazı, bugün nokia 6210' a geçtim

• quote:

19 yaşımda okuyordum daha..

325. dönemde gidip ne ara geri döndün arkadaşım sen? daha bir kaç ayın var senin dönmen için..

Güzel tezkere temennileriniz için teşekkür ederim..

iPhone' dan sonra mpx200' e geçmiştim, dün parçalayacaktım cihazı, bugün nokia 6210' a geçtim

Alıntıları Göster
    üzülme sonucta bir telefon bugun biri gider yarın biri gelir xD

• quote:

Orijinalden alıntı: bncvleng

üzülme sonucta bir telefon bugun biri gider yarın biri gelir xD

Alıntıları Göster
    325. nerden çıktı yaaa pardon 323.ksd diyarbakırrrr jandarma hava grup komutanlığı...az mı nöbet tuttuk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancarks

325. nerden çıktı yaaa pardon 323.ksd diyarbakırrrr jandarma hava grup komutanlığı...az mı nöbet tuttuk :D

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım ben ne olacam.. birde kime askerliği nerde yaptın desem doğuda yapmış çıkıyor ulan bu memlekette başka yerde askeri yer yok mu?!!!

Ayrıca üzülme diyen arkadaşım telefonunu yarın eve bırakıp eski telefonunla çıksana sokağa

• quote:

Hadi bakalım ben ne olacam.. birde kime askerliği nerde yaptın desem doğuda yapmış çıkıyor ulan bu memlekette başka yerde askeri yer yok mu?!!!

Ayrıca üzülme diyen arkadaşım telefonunu yarın eve bırakıp eski telefonunla çıksana sokağa

Alıntıları Göster
    quote:

hakkari yüksekova jandarma komando desem nasıl olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 4 Mart 2009; 23:43:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.