Arkadaşlar geç cevap yazdığım için kusura bakmayın, çarşamba günü 1. bayiden paramı aldım ve gidip arabamı teslim aldım. aslında toyota almaktan vazgeçmiştim ama hem verginin geri dönşü uzun süreceğinden hemde 2. bayinin iyiniyetli yaklaşımlarından dolayı arabayı aldım. ancak şunu öğrendim, hangi marka olursa olsun müşteri hizmetleri aynı... değişen şey ise bayiler... adam gibi adam olmadıktan sonra ne bayisi olursa olsun farketmiyormuş.... bu arada yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkür ederim... haaaaa bir de şunu öğendim Müşteri Hizmetleri Görevlisine bağırıp çağırmasaydım belki de hala bu iş çözülmemiş olacaktı.... Ağırbaşlı ve sakin yaklaştıkça işi kimse sallamıyor... milletimiz ancak kaba kuvvetten anlıyor demek ki....
Hayırlı olsun gülegüle kullan. resim istiyoruz hadi bakalım
Başkası bu kadar saçmalamaz bence.Kimsenin başına kolay kolay gelmez bu iş.Senin paranın bayiide ne işi var kaçıyo mu arabalar.O parayı geri vermemeleri sözkonusu bile değil ama sende fena saçmalamışsın kusura bakma.
Hayırlı uğurlu olsun, yorumlarınıda bekliyoruz buraya
geçti gitti hocam gözün aydın,umarım bundan sonra basiretin bağlanmaz
iyi günlerde,gülegüle kullan arabanı...
hayırlı olsun. sevindim senin adına. dediğin gibi bazı işlerde sesini yükseltmeyince değişme olmuyor.
Canım abicim bu yazdıgın yazı bize ders olsun senin adına çok sevindim yaşadığın stresi anlamamak zor değil aracın hayırlı ugurlu olsun.
seni iki arabayıda almya mecbur bırakıcaklar
quote:
Orjinalden alıntı: slyt
seni iki arabayıda almya mecbur bırakıcaklar
Geçti artık! Yazmayı seven bir milletiz hem de okumaktan daha çok seven."