Bildirim
Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kuponun devamında gorsek ? -
-
Canlanma buysa üzül ! -
Canlanan kasana sevineceksin tabi ne üzülmesi -
Hocam 2 tane 0 olması zor olan maça tutup da benden 100 lira basmamı beklemeyin ne olur. Bence gayet de güzel ilerliyor. İyi forumlar -
Sevin dostum bizim iddaamız çoktan bitti iş işten geçti zaten gruptan çıkamayacağız. -
Öyle demeyin hocam, daha cok maç var önümüzde Çekler böyle hatalar yapmaya devam ederlerse Hollanda da böyle kötü oynamaya devam ederse neden olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben her türlü kahroldum 30 liraya 720 alıyordum Seao bernardo ve Türkiye ye oynamisdim :) 90+2 de yaktı bizi.. O oyuna beraberlik yakışmadı.. -
Aynen hocam, aslında oyun kalitesini gittikçe artırıyoruz gerçi Hollanda bozuktu bu maç ama olsun yine de güzel bir maç çıkardık. Ben zaten öylesine içimden geçtiği gibi oynamıştım, hatta Hollanda maçına 1-1 skor İtalya maçına 3-3 oynayacaktım nedense içimden öyle geçiyordu, iyi ki oynamamışız kısmet :) var mı bugüne kuponunuz :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X