Şimdi Ara

Uzun boy takıntısı yardım edin..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum uzun ben bunu takıntı ediyorum kısa olmak istiyorum milletin içine çıkamaz hale geldim boyum 190 rahat vardır ne yapacağım yardım edin..

• Boyun iyi merak etme. Benim 168 vicdansız. Daha ne istiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bacaklardan biraz , kafayıda tamamen alırsak hem boydan hem bu .....dan kurtulursun
  • Dert oluyor ya. Minibüse binince kafayı ey.

Ama eglenceli yanıda var. Otobüste bilerek kapı yanında duruyorum. Bazen minyon kızlar geliyor komedi oluyor. bazen kendi gelen bile oluyor dibime giriyorlar. Tam tersi uzaklaşında oluyor. Küçük veledler yanından geçerken gökdelene bakar gibi geçiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de boyum 1.90 ama hiç problem yaşamıyorum siz neden sorun haline getirdiniz anlamadım. Ne çok uzun ne de kısa olması gereken boy bence. Ben, yanıma benden uzun birileri geldiği zaman komplekse girip bi dik duruyorum bi parmak ucuna kalkıp iniyorum yediremiyorum kendime kısa olmayı.
  • ah ah yazık size. Düğünde gelinliğin altına topuklu giyip bi de topuz yaptırdınız mı damata 50 cm takarsınız. Küçük enişte yorumlarını şimdiden duyar gibiyim

Şaka bir yana hiç takılmayın. Uzun boy bir bayana çok yakışıyor. Eski kız arkadaşımda 184 tü. Bende 187 yim. Uzun olmanın avantajı, olumsuz yönlerinden kat be kat fazladır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.