187-88 boyum var.Hafif göbek harici fizik olarakda sağlam sayılırım.Ama kafamda saç yok milletin boyumu kıskanması dışında hiç bir artısını görmedim.Ha bide boylu poslu diyolar hep . 26 yaşındayım genede sevgilim yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear515 -- 21 Temmuz 2020; 1:53:55 > |
uzun boylu olunca ne oluyor ?
-
-
Bütün bunları 160 olarak yaşadığını düşün
Sonra şükret
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece dikkat çekmekten başka bir işe yaramaz.Diğer özelliklerin yerinde olmalı.
-
Zayıfta olsan giydiklerin yakışıyor özellikle gömlekler
1.95im kilom 70-75 arası gidip geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun boylu olunca erkek oluyomuşsun adam oluyomuşsun. kısa erkeklere bizim toplumda erkek ya da adam denmezmiş. hatta topluma göre kısa erkekler bir hiçmiş her yerden soyutlanması gerekiyormuş. evden dışarı bile çıkmamaları gerekiyormuş
bunu ben demiyorum halk söylüyor. yani boyun uzunsa şükret haline ne at hırsızı tipli herifler var sırf boyundan ötürü toplumun gözdesi olan
-
188 im kilom yerinde hafif yakisikliyim, saçım var uzatıyorum. Kıskanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kisa boylular olumune kiskaniyor ama boy onemli degil diye kendilerini avutuyorlar o kadar. ha birde ustune guzel oturan giysiler giydiginde boydan dolayi daha guzel gozukuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marketlerde en üst rafa daha kolay uzanıyorsun
-
173- 90 kiloyum. Kel ve dengesizim.
-
kısa boylular uzun boyluları kıskanıyosa neden uzunlar kısalara her gördüğü yerde zorbalık yapıyo? ben hangi ortama gitsem uzunlar hemen başlıyo sen kendini nasıl erkek görüyosun diye hatta kısayım diye kavga etmek için tahrik etmeye kalkanlar bile oldu. şimdi ben mi kıskanıyorum onları sana göre?
-
ya kankeyto sana şöyle anlatayım 1.93 üm her hafta 2 kız her girdiğim ortamda alakaları bende ya inanılmaz bir şey
-
kendi çevrenin berbatlığı o uzun boylularla alakası yok.
reddedilemez gerçek şudur her uzun boylu hayatının bir döneminde dalgaya maruz kalmıştır hatta lisede ezik bir tipse bullylenmiştir. kısa boylular sürekli dalga geçiyordu benimle de çevremde de şahit oldum ama ne ben ne de uzun boylu tanıdığım hiçbir zaman kısaboylularla dalga geçmedik.
bu her yerde böyle reddite gir r/tall a bak
-
@iyi birisiydim cevap yazamamam için blokladın herhalde neden yaptın anlamadım. kısa boyluların seninle dalga geçmesine imkan yok bi kere. uzunlar her zaman alay eden taraf olmuştur çünkü özgüven kaynakları sadece boyları olduğu için bide kız meselesi var tabi. kızlar ortamda kim uzunsa ona verirmişçesine ilgi gösterirler. bu aşılanma sonucunda da uzunlar her zaman kısalarla alay etme isteği duyup daha fazla ego tatmini ve ilgi odağı olma peşinde olmuşlardır. benim uzunlarla hiç bir alıp vermediğim yok kıskançlığım dahi yok kıskanılacak şey sadece boy mu yani? hiç kimse şunu demez senin boyun uzun git başımdan fln demez yani ben bile hiç demedim. bide senin dediğin gibi uzunlarla alay eden hiç insan görmedim hep ilgi odağı oldular. nasıl alay ediliyolar anlamadım?
benim başıma gelenleri sana liste halinde yazarım haline şükredersin. sanal - gerçek farketmez her uzun boylu boyumu öğrendiğinde hemen sanki çok düşmanmışız gibi dövüş teklif etti seni 2 saniyede gözüm kapalı alırım şeyim kadar boyun var dedi sanki sokak ringmiş gibi kural varmış gibi dövüş teklif ediyo. her girdiğim ortamda boyum üzerinden dışlayıcı şakalar yaptılar milletin içinde rezil etmeye kalktılar adamlığıma erkekliğime laf ettiler tepki gösterdiğimde boy kompleksin var dediler. daha kompleksin ne olduğunu bilmiyolar. daha neler neler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 21 Temmuz 2020; 15:54:12 >
-
sana bunu uzun uzun anlatmıcam dediğim gibi internette yüzlerce boyu yüzünden dalga geçilmiş insanlar var r/ tall a gir bak istiyorsan
özellikle 2 metre ve üstü insanlar yaşıyor bunu.
daha önceden bloklamışım seni onla ilgisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 21 Temmuz 2020; 15:58:37 > -
eminim yine boy konusundan bloklamışsındır. sanalda bile 2 metre olan herifler benimle alay etti youtube yorumlarında olsun burada olsun başka platformda olsun dışarda olsun. sizin bi kere şunu anlamanız gerek. elalemin değiştiremeyeceği şeyler yüzünden zorbalık ederek kendinize ego tatmini yapmaya kalkmayın genel konuşuyorum. ondan sonra kısalar bizleri kıskanıyolar diyosunuz. iyi de siz zorbalık etmeden ortamdan dışlamadan insan gibi davranırsanız kim hangi kısa boylu sizi kıskanacak ki gerekçe ney yani?
tutturmuşlar bide kısalar kendine nasıl erkek diyebiliyo nasıl adam görebiliyo nasıl özgüven sahibi olaibliyolar diye. bu tür şeyleri boya bağlayan kesimin bi beyin cerrahına ya da zeka testine girmesini öneririm ya da en yakın bir psikiyatriste. çünkü yapılan şey ırkçılıktan başka bir şey değil
sen bana redditten örnek veriyosun sende sözlük sitelerine youtube videolarına bi bak istersen. oradaki 190lık avareller neler neler yazmışlar gör. herhalde sen kısa olsan o yazıları okusan intihar edersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 21 Temmuz 2020; 16:6:4 >
-
öyle konuşan bir uzun boylu insanla hayatımda tanışmadım.
en kısa sürede ortamınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.
ha arkadaşlar arasında sataşmalar olur ama tamamen samimiyettendir.
sizinki bildiğiniz aşağılama olmuş. o yüzden böyle insanlarla hemen ilişkiyi kesseniz iyi olur.
mesela siz hep kendinizden örnek veriyorsunuz. ben de kendimden örnek versen o zaman kısa boylular kötü olur. hayatım boyunca hep yaşıtlarımdan uzun oldum ve hep bununla alay edildi.
ha karşıdakiler alıncağımı düşünmüyordu, işte nedir bayrak direği, uzaylı mutant, deve falan. ben de ergenken bu laflar edilince yüzlerine gülüp eve gelince internetten boy kısaltma videoları izliyordum o derece etkiliyordu beni.
bir de o kadar insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmenin yanlış olduğunu anlatıp sonda " 190.lık avareller " yazmanız çok iyi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 21 Temmuz 2020; 16:8:18 > -
Uzun boylu olmanın bi avantajı yok ama kısa boylu oldun mu kaybın çok hoş değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
avarel kelimesini ben öyle yazanlar için söyledim genel uzun olanlar için söylemedim ki. benim karşımdakinin bana zararı yoksa davranışlarında problemi yoksa alaycı bir kişilik değilse isterse 2 metre olsun benim gözümde her zaman adamdır ama tam tersiyse işte o zaman avarel kelimesini kullanırım. sende seninle alay edenler için hiç mi cücük hobbit gibi kelimeler kullanmadın eminim kullanmışındır yani
-
Bu adam 173 mesela.Sıkıntı yaşıyor mudur boyuyla ilgili.Sanmam :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bütün bunları 160 olarak yaşadığını düşün
Sonra şükret |
Sadece dikkat çekmekten başka bir işe yaramaz.Diğer özelliklerin yerinde olmalı. |
uzun boylu olunca erkek oluyomuşsun adam oluyomuşsun. kısa erkeklere bizim toplumda erkek ya da adam denmezmiş. hatta topluma göre kısa erkekler bir hiçmiş her yerden soyutlanması gerekiyormuş. evden dışarı bile çıkmamaları gerekiyormuş bunu ben demiyorum halk söylüyor. yani boyun uzunsa şükret haline ne at hırsızı tipli herifler var sırf boyundan ötürü toplumun gözdesi olan |
Benzer içerikler
- protein tozu olmadan kas yapılır mı
- c2 nedir
- mont sigara yanığı tamiri
- yaraya kolonya dökmek
- altın günü mantığı
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X