Şimdi Ara

Uzun dönem gitmek istiyorum, Diz kayması var, sıkıntı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende diz kayması var fakat sonradan değil doğuştan, anatomik bişey, eşine az rastlanır :) . söylemezsem anlamazlar yani. ameliyat falan olmadım hiç ama doktor tarafından koşmam yasak, uzun süre spor yapmam falan yasak.Şimdi ağustos döneminde uzun dönem komando yedek subay olarak da gitmek istiyorum.Gönüllü olarak yedek subay komando olmak isteyenlerin çoğunu alıyorlarmış bir sıkıntı olmazsa.Komando olmak istiyorum diye daha önce tecil ettirirken işaretlemiştim tekrarda işaretlicem.

1.Eğer gidersem eğitimde sıkıntı yaşar mıyım?(Uzun süre boyunca koşmada ve bayır çıkmada dizim ağrı yapar, biliyorum)
    2.Komando olarak gittiğimde, 1-2 ay sonra dizim ağrı yaparsa ne olur?Ne derler?
    3.Kısa dönem gidersem vede bu raporu gösterirsem askerlikten muaf yada spordan muaf derler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by0054 -- 26 Mart 2016; 2:52:12 >

• by0054 B kullanıcısına yanıt
    Elindeki sivil hastane raporuyla işlem yaparlar mı bilemem ama asla kimseye diz kayması olduğunu söyleme bırak uzun donemi askerligin bile ertelenebilir ha kısa donem cikarsa eğitimden muaf olmak istiyorsan o raporu goster gataya sevk etsinler kisa donem gorev surecinde ilgili işlemi yaparlar :) ama komando uzun donem istiyorsan o ıspartanın dağlarında eğitim sürecidne kabak gibi sana ağrı verecek ve bir ust subay gelip soracak oglum bu ne diye sen de komutanim diz kaymam var dedigin anda hastaneye sevk edilip komandodan refuze edilip sonrasinda istanbul tuzlaya gonderileceksin :) Karar senin :)
  • pavlus P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ben yinede komando yazıyorum o zaman sonuçta olmadı refuze yerim peki refuze olunca piyade yedek subay mı olunuyo, görevi nedir bunun
    Bitli subay işte :) takim komutani görevleri işte sabit
  • pavlus P kullanıcısına yanıt
    bitli subay nedir ya :D tamamdır saolasın
    Gittigin birligin isleyisine gore sekillenir kardeşim anlamında o :) ayrıca evet bitli piyade derler :) bu da gitmeden sana bir tecrübe olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.