Şimdi Ara

Uzun ilişki hakkında :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle kız arkadaşımla 3. senemize girdik fakat ben bu ilişki içinde bildiğin aşk acısı çekiyorum ve açıkçası ayrılmak yemiyor onca yaşanmışlık onca anıyı birden atamıyorum hergün kavga ediyoruz kendisi diyor olmuyor diye ama hala devam ediyor ben ayrılamıyorum o ayrılamıyor sınav senesi son günlerde çok boşladım test falan çözemiyorum 7/24 tartışıyoruz anlatıyorum yine anlamıyor beni ne yapmam gerek forum ahalisi :(((

• Götür nikah dairesine kıy nikahı sonra kafan rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

Götür nikah dairesine kıy nikahı sonra kafan rahat

Ya Beyler durum ciddi harbiden çok kötü hissediyorum
  • Sen bunalmışsın.Ayrılma kararı en iyisi sizin için yoksa işler iyice moka soracak sınavın da güme gider.Yapman gereken ayrılmanız gerektiğini söylemen, 1 hafta 10 gün kendine gelemezsin ama sonra herşey oturur rayına rahat edersin. üniversite filan derken geçer gider zaten, aşk olaylarını takmayacaksınız olum biri gider biri gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir hafta konuşmayalım hem ders çalışırız hemde kafamızı dinleriz de.
    bu sayede hem kafan rahat olur hemde belki birbirinizin kıymetini anlar özlersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trbznlu61

bir hafta konuşmayalım hem ders çalışırız hemde kafamızı dinleriz de.
    bu sayede hem kafan rahat olur hemde belki birbirinizin kıymetini anlar özlersin.

Bro ayrı kaldık en sonunda ben yazdım sordum ben yazmasam yazarmıydın diye hayır dedi :/ Zaten 6 günde 1 barışıp o gün içinde kavga edip tekrar ayrı kalıyoruz
  • Sana kız mı yok. Böyle durumlarda Neyzen Tevfik'in bana yar olmayan... Bırakın yansın... Ben delimiyim.... Şiiri aklıma geliyor. Adam takma kafana diyor. Yarın başka birine aşık olursun unutursun. Unutmam dersin ama unutursun. Adamın anası babası ölüyor da unutuyor. Bir kız mı unutulmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlişki tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birlikte çalışmayı denediniz mi biz beceremedik ama arkadaşlardan bir kaç çift baya çalışıyorlardı birlikte sizde becerirsiniz belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Sen bunalmışsın.Ayrılma kararı en iyisi sizin için yoksa işler iyice moka soracak sınavın da güme gider.Yapman gereken ayrılmanız gerektiğini söylemen, 1 hafta 10 gün kendine gelemezsin ama sonra herşey oturur rayına rahat edersin. üniversite filan derken geçer gider zaten, aşk olaylarını takmayacaksınız olum biri gider biri gelir.

Haklısın kardeşim ama iş ayrılığa gelince duygu sömürüsü yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

birlikte çalışmayı denediniz mi biz beceremedik ama arkadaşlardan bir kaç çift baya çalışıyorlardı birlikte sizde becerirsiniz belki

Kıza ters ders çalışmak hep şikayetçi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Sana kız mı yok. Böyle durumlarda Neyzen Tevfik'in bana yar olmayan... Bırakın yansın... Ben delimiyim.... Şiiri aklıma geliyor. Adam takma kafana diyor. Yarın başka birine aşık olursun unutursun. Unutmam dersin ama unutursun. Adamın anası babası ölüyor da unutuyor. Bir kız mı unutulmayacak.

Bro kız yok tamamda ben nasıl ayrılabilirim hem onu incitmeden hemde kendimi üzmeden ne diyebilirim yani pat diye ayrılalım diyemem ki
  • Uzun ilişki pişmanlıktır

• evlilik sart daha mutlu olmak icin hic dusunmusmuydun. Cunku suanki yasantinda cogu sey kisitli ve paylasimlar cok eksik diye dusunuyorum.
  • hacı küsünce hiç mesaj atma illaki o mesaj atacaktır seviyorsa

• @armstrong26 haklısın bro öyle yapmam gerekiyor ama böyle mutsuzum nasıl ayrılabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Roccat.

@armstrong26 haklısın bro öyle yapmam gerekiyor ama böyle mutsuzum nasıl ayrılabilirim ?

hocam çağır bir yere al karşına konuş yada yukarıda dediğim gibi hiç ipleme mesaj atarsada cevap verme öyle kapansın gitsin

• Aynilarini yasadim, ayrildim kurtuldum. İlk ayrildiginda kotu de sonrasi rahat. Birlikte oldugumuzdan cok daha mutluyum su an. Ha unutabildin mi dersen, sekiz ay oldu daha yeni yeni unuttum

• Okumayın :

• uzun ılıskıyı fazla uzatmadan evleneceksın 4-6-8 -dıye devam eden ılıskıler rısklıdır tecrubeylede sabıtttır,baktın 3 yıl olmus neyı tartısıyorusnkı ,yaısn kucuktur zamanınınnz gelmemısstır evlenın dememe ama erken yastada uzun ılıskıyı tavsıye etmem zaten ılerde 40 yıl gecıreceksın ne dıye kendını kasıyorunkı arkadas
  • Kavga etmeyin o zaman, kavganın nedeni konusu nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.