Şimdi Ara

Uzun konuşma süreli düşük SAR değerli telefon tavsiyesi + tavsiye bluetooth kulaklık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben sevdiğim bir büyüğüm için telefon alacağım. İki adet kriterim var: Uzun konuşma süresi ve düşük SAR değeri
    Telefonu alacağım kişinin gün içinde saatlerce iş görüşmesi oluyor dolayısıyla bunlar önemli.
    Elektronik cihazlarla çok ilişkisi yok. Nokia'nın kullanımına alışmış yani Nokia olsa iyi olur.
    Ayrıca telefonu sürekli kulağında tutmasını istemiyorum. Bu sebeple bir de Bluetooth kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var.
    Onun için de kriterlerim aynı. Uzun konuşma süresi ve düşük radyasyon.
    Bana hem telefon hem de bluetooth kulaklık için ne önerirsiniz?

• valla hocam güzel bişey isteseydiniz wave 2 derdim 0,39 sar değeri var ama motorola telefonlarına da bir bakın derim sar değeri olarak
  • valla. bence nokia c3 01 8 saat görüşme var.
  • Dostum kullandığım ve yakın zamanda denize düşürmemden dolayı yeniden alacağım nokica C5-00 modelini tavsiye ederim aradıgın hemen hemen her şey var. normalde 10-12 gün kullanıma bağlı gidiyor. En fazla konustugında bile bir haftaya yakın gidiyordu. ben bedava dakikalarım yüzünden baya bir konusuordum artı mp3 ve kendi yüklediğim oyun ve programlar yani. göz önünde bulundur derim yeni modeli çıktı 250 mb hafıza ve işlemci hızı artırılmış ve 5 mp kamera olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.