Arkadaşlar ben yeni bir telefon almak istiyorum ama tek aradığım ana özellik uzun konuşma süresi ee tabi boyutlarda küçük lursa tadından yenmez. Biliyoum başlık altında konular var hemen hemen hepsini inceledim genel eğilim ve öneriler işte philips xenium lar var iyi diyolar falan filan tarzında uzayıp gidiyor. Ve ayrıca şu katologlardaki sürelerde hep yanıltıcı oluyor. Mesela 1100 tanıtım sayfasında 3-4 saat konuşma süresi derken 7-8 saati gördüğüm oldu.
Neyse ben lafı uzatmayım. Arkadaşlar sizden ricam kendi kullandığınız telefonlarla konuşma sürelerini yani deneyerek gördüğünüz bildiğiniz konuşma sürelerini paylaşabilir misin? Birde w810i kullanıcıları varsa onlarında yorumunu alayım almayı düşünüyorum ama işte uzun konuşturuyor mu acaba?
İlk olarak ben bugune kadar denediklerimi yazayım....
1) Nokia E65 5-5,5 saat arası 2) Nokia 2300 3,5-4 saat arası 3) Nokia 6600 5-5,5 saat arası 4) Samsung D500 3,5-4 saat arası 5) Nokia 1208 4,5-5 saat arası 6) Samsung E740 6 saate yakın 7) Philips s200 6-6,5 saat arası
şu ana kadar denediklerimde en çok süreyi philipsle elde ettim ancak telefon yankı yapıyodu bi garipti yani bu yüzden onu da sattım...
Sizin deneyimlerinizi de bekliyorum
Not: Ben bütün denemelerimde teli şarjdan çekip direk teste başladım
oha hiç durmadan o kadarmı konuştun
quote:
Orjinalden alıntı: GSoldier
insanlar şaşırır ve tepki verirler ama bazıları ayarını tutturumuz ve insnlık sınırını zorlarlar. Günümüzde bu tip insanları ne çok görür olduk... en başta şunu söyleyim ki ister o kadar konuşmış oluyum ister olmayım konumuzla alakası yok amaç burada birilerine yardımcı olabilmek ve yardım alabilmek.... Ama yinede söyleyim konuşmalarım bazen aralıksız sürdü ama genellikle parça parça olmak kaidesiyle en geç bir gün içinde bittiki testler gerçeğe yakın olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: kerayuzun
quote:
Orjinalden alıntı: GSoldier
insanlar şaşırır ve tepki verirler ama bazıları ayarını tutturumuz ve insnlık sınırını zorlarlar. Günümüzde bu tip insanları ne çok görür olduk... en başta şunu söyleyim ki ister o kadar konuşmış oluyum ister olmayım konumuzla alakası yok amaç burada birilerine yardımcı olabilmek ve yardım alabilmek.... Ama yinede söyleyim konuşmalarım bazen aralıksız sürdü ama genellikle parça parça olmak kaidesiyle en geç bir gün içinde bittiki testler gerçeğe yakın olsun...
yaw 5 saat kiminle ne konuşuyosun yaw
W810i kullanıyorum ama aralıksız ne kadar konuşulabildiğini denemediğim için bilgi veremeyeceğim, ben bir ayda o kadar konuşmuyorum. Teknik bilgilerde 8 saat diyor ama ondan kısa olur herhalde...
Valla Philips s200'ün 2 hafta beklediğini gördüm ama konuşma süresi olarak ne yapar birşey diyemiyorum. Fakat Philips'lerin konuşma sürelerinin, bekleme süreleri kadar iyi olmadığını biliyorum.
N73'de 4 saat konuşmuşluğum var,esas emektarım 8310'da parça parça olmak üzere 8 saat konuştum.