Şimdi Ara

uzun ömürlü pantolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar. alışveriş yapmayı pek sevmiyorum, bişeyleri öyle yıllarca giymeye çalışıyorum. daha önce lcw'den defactodan chino modellerinden alıyodum ama çabucak eskiyorlar. sizin öyle alıp yıllarca kullandığınız markalar varsa önerebilir misiniz ? arkadaş polo iyidir demişti yarın gidip bakayım diyorum önerir misiniz ? bayramınız mübarek olsun bu arada

• Wrangler Jean , levi'S

• Buz mavisi kot alıcaksın 10 yıkama sonucunda beyaz kotun olacak.Uzun ömürlüdür.Daha sonrada yazın paçalarını kesip şort olarak kullanacaksın 3ü 1 arada
  • ben American Maviden alıyorum tamam pahalı ama kaliteli 2 senedir giydğim pantolonları var tavsiye ederim hayırlı bayramlar.
  • Levıs, dsquared2, armanı, dolce gabbana,lacoste,tommy hılfıger,etro,ramsey,ltb,pull bear

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende tam böyle birşey arıyorum varsa bilen söylesin keten kanvas vs olsun ama kot istemiyorum
  • pierre cardin ve polonun kot pantolonları iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

bende tam böyle birşey arıyorum varsa bilen söylesin keten kanvas vs olsun ama kot istemiyorum

o zaman loft alacaksın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozit

iyi akşamlar. alışveriş yapmayı pek sevmiyorum, bişeyleri öyle yıllarca giymeye çalışıyorum. daha önce lcw'den defactodan chino modellerinden alıyodum ama çabucak eskiyorlar. sizin öyle alıp yıllarca kullandığınız markalar varsa önerebilir misiniz ? arkadaş polo iyidir demişti yarın gidip bakayım diyorum önerir misiniz ? bayramınız mübarek olsun bu arada

Levis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kot giymiyorum abi ben, yukarıda da yazdım chino falan diye. geçen gittiğimde levis'ın kot dışında bulamamıştım. yarın poloyla loft'a bakarım o zaman. yazan herkese teşekkürler.
  • Levis ve Sarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.