Şimdi Ara

Uzun ömürlü ampul tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracimda zenon kit var. Buyuk ihtimalle cakma kit. Araci aldigimda uzerinde vardi. Bunlarin aydinlatmasindan hic memnun degilim ayrica bazen kendi kendine yanik kaliyor. Degistirmek istiyorum fakat halojen ampullerin omulerinin kisa oldugunu okudum. 1 yil diyen de var 3 ay idare eden diyen de. O yüzden uzun omurlu ve aydinlatmasi guzel olan hangi urunu tavsiye edersiniz?

Bunlarin uzun veya kisalari yakma durumlari nedir? Cesitli versiyonlardan bahsediyorlar. Atiyorum h7 sadece uzunlar icinmis vs diye

Yardimci olanlara simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• performans tipi ampullerin ömrü biraz kısa olur osram night breaker 1 sene filan dayanır. uzun ömürlü olanlar genelde standart tip ampullerdir.
  • gece ne kadar kullandığınıza bağlı, halojenin ömrü aç kapa yaparak azalır, 5 yıldır ampul değiştirmedik halojen var gece pek kullanmayız
  • bende Photon Xenon Efect HB3 5000 K var, 3 yıla yaklaştı hala kullanıyorum
  • Garantisi yok bu işin.osram night breaker,Philips crystal vision gibi ampüller 3 ayda gidiyor 3 yılda belli olmuyor.Bu kullandığınız aracın elektrik sistemi,kullanım tarzınıza göre değişiyor.Kimi araçlar aküden ilk marş esnasında yada klima açıldığında çok güç çektiğinden ampülleri patlatabiliyor.Yada farları açık unutup veya önce açarak marş yaptığınızda.

En uzun ömürlü ampüller araç üreticinizin tavsiye ettiği sarı renk veren orjinal ampüller.BUnlar çoğu markada osram'dır fiyatı 10 tl.Diğerleri 50-100 tl arasında değişiyor
  • aslında aracı pek kullanmıyorum. o yüzden ömrünü uzatabilirim. yalnız şöyle bir sıkıntı var. arabanın bazen aküsünü söküyorum. çünkü uzun zaman kullanmadığım bile oluyor. 60-70 tl verip de 1 sene kullanmak bana pek cazip gelmedi. o zaman marka model olarak osram nb, photon effect, philips crystal arasından tercih yapıyorum?
  • osram night breaker kullaniyorum 2012 yilindan beri sadece bir defa yandı bence gayet güzel ampul Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖMÜRLÜK SAAT TAVSİYESİ.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde yanıp sönme olayı bitiriyor sanırım ampülü bizim arabada genelde sinyal ve fren lambası patlıyor hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.