Şimdi Ara

uzun saç için peruk takabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında kendim saç uzatıcağım ama malum okuldan izin vermiyorlar ve kapanana kadar uzatmıyacağım. ama o zamana kadar konserlere falan giderken headbang yapmak isticem maalesef kısa saçlada mal gibi oluyor.

sizce işte öyle yerlere giderken uzun saçlı bir peruk taksam nasıl olur? erkek için bu tür peruklar varmıdır? internetten baktım hep erkek için kısa modeller var. kadınlara baktı mama onlarda içime sinmedi kendimi kız gibi hissederim.

bileniniz varmıdır?

• ne içtin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

ne içtin?

bira ama falza değil bir kutudan bireşy olmaz. ne var çokmu garip? uzun saç sevgisi alt tarafı
  • bence,saçını uzat,bunu yaparken de kısa bi peruk tak.belki çok uzadıktan sonra kısa peruk da kapatamayacak ama

lisedeyken bunu hep yapmak istedim. ama saçım uzunken de basit bir saç şekliyle kısaymış gibi görünüyordu ben de rahat rahat uzatıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizza

bence,saçını uzat,bunu yaparken de kısa bi peruk tak.belki çok uzadıktan sonra kısa peruk da kapatamayacak ama

lisedeyken bunu hep yapmak istedim. ama saçım uzunken de basit bir saç şekliyle kısaymış gibi görünüyordu ben de rahat rahat uzatıyordum.

aklıma yattı bu fikir ama kısa peruklu olanı. çünkü dediğin saç türleri maalesef bizim okuldaki yönetimi kandıramaz demin baktım kısa saçlara ama ne bilim hepsi çok salakça adam gibi normal bir tür yokmu. o perukların hepsi peruğum ben diye sırıtıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dųŋĸēłħēïť

quote:

Orjinalden alıntı: denizza

bence,saçını uzat,bunu yaparken de kısa bi peruk tak.belki çok uzadıktan sonra kısa peruk da kapatamayacak ama

aklıma yattı bu fikir ama kısa peruklu olanı. çünkü dediğin saç türleri maalesef bizim okuldaki yönetimi kandıramaz demin baktım kısa saçlara ama ne bilim hepsi çok salakça adam gibi normal bir tür yokmu. o perukların hepsi peruğum ben diye sırıtıyor.

bizim yönetim her pazartesi ve çarşamba içeri girerken 2 şerli sıra ile alırdı ve tek tek saç sakal kontrolü yapardı. göze batan bi tip değildim,hocalar bana baktığında gülümserdi,müdür yardımcısı zaten deliydi. bi kere kenara çektiler,o da faullerim yüzünden,çok uzundu,tatil sonrasıydı,kesmeyi unutmuştum,bu yüzden saçıma da bi iki laf etmişti,bu ne kız gibi kulaklarına kadar geliyor demişti hatta sonra bi daha da çekmediler
    peruk konusuna gelince,martta uzatmaya başla,eylüle kadar bayağı uzun olur,saçın dağınık değil de düzgünse,kısa peruk sırıtmaz fazla. adam gibi olanı vardır elbet. takarsın bi bone,üstüne peruk,tamamdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.