Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
53
Favori
57.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1990 'lı yılların başında Sivas'ta bulundum. Numune hastanesine çıkan yolun sağında 2-3 masalı Mis Kebap isminde küçük bir dükkan vardı. Köfteleri çok güzeldi. Eğer hala duruyorsa orada yiyin, farkı göreceksiniz. Gene Sivas'ta Ömür Lokantası güzel tuzlama yapar onu da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArcherAngel

quote:

ankara kırıkkale arası yolda köfteci yusuf açılmış diye duydum,uğrayan varmı

Köfteci Yusuf'a taktın sende ama.

napalım varmı düzgün biyer istanbuldan sivas_antalya yönüne

Sivas'a doğru bilmem ama illa amaç köfte yemekse Antalya yönüne evet var. Bilecik-Bozüyük yolu üzerinde Demirköy girişinde Cingıllı var. %100 tavsiyemdir. Akçaabat köftesi süper. Laz bombası tavsiyemdir.

http://www.cingilli.com.tr/

bu nasıl site ya şimdi yemekten geldim yine acıktım

yol üstündeyse uğranabilir ,amaç sadece köfte değil tabi. ismi köfteci olunca akla hep köfte geliyor

Burası yol üstünde Yola sıfır diyebilirim. Hatta çektiğim araç kamerası videosunda da gösterebilirim. Google Earthten yerini işaretledim.

Okların yönü Bilecik-Bozüyük istikametini gösteriyor. Yuvarlak içindeki yer Cingıllı. Buraya gelmeden 500 metre kadar geride Turkuaz Petrol var. O petrolü görünce yaklaştığınızı anlarsınız.
    Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArcherAngel

quote:

ankara kırıkkale arası yolda köfteci yusuf açılmış diye duydum,uğrayan varmı

Köfteci Yusuf'a taktın sende ama.

napalım varmı düzgün biyer istanbuldan sivas_antalya yönüne

Sivas'a gelmeden Akdağmadeni tesisleri var mesela.

Sivas-Antalya ise Aksaray yolunda ise Ağaçlı Tesisleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu yine biraz hareketlenmiş. Okuması ve yazması en zevkli konu :)

Topaz üstad Cingillı yı sürekli tavsiye ediyor. Ben Eskişehir - İstanbul arasında hiç gitmediğim için hiç şansım olmadı ama çok merak ettim açıkçası. Ankarada yaşadığım için Ankara merkezli seyahatlerimiz oluyor.

Bursada İnegölde köfteci orhan, imren ızgara ve Bursa ve bağlı bölgelerin çeşitli lokasyonlarında Köfteci Yusuf var. Bozüyükte de köfteci yusuf mevcut. döner malesef her şubesinde olmuyor. Kırıkkalede açılan da çok güzel. Onun hemen yanında çitlekçi diye devasa bir kuruyemişçi var. mutlaka ama mutlaka uğrayın. son derece güzel bir yer.
  • ısparta-antalya yolunda gölbaşı restoran var. tam baraj gölünün üstünde , muhteşem manzarası var. ama yemekleri efsane değildi.

köfteci yusuf zaten efsane. kocaman ekmek kadayıfı yemeden kalkmayın derim.

ankara kırıkkale yolunda elmadağdan çıktıktan sonra kayadibi cennet bahçesi var. arka bahçesi müsaitse tam kafa dinlemelik yer.

afyon-sivrihisar arası köroğlundaki cumhuriyet tesisleri çok güzel. yemekleri efsane olmasa da manzarası epey iyi.
  • ısparta antalya yolunun bi 15 yıl öncesini hatırlıyorumda cennet gibiydi.

balık çiftlikleri kanser gibi mahfetmiş ,görünce üzüldüm

• Kırklareli - Edirne - Gelibolu - Akçay - Edremit üzerinde gezilecek ve yemek yenecek yerlere açığım
  • Boludan gecerken sehir icine girip kebap14'e mutlaka ugrayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaaay Kebap 14. Boluda ilkokul ortaokul ve liseyi okumuş biri olarak Kebap 14 bir ekoldür bir klasiktir diyebilirim. ama bu dediğim 10 15 yıl öncesi için geçerliydi. bugün durup durmadığını bilmiyorum. Ona benzer bir lokanta da BOLAŞ lokantasıdır. cuma ve salı öğlenleri döner çıkar. türkiyede bir sürü yerde döner yedim. bursa da askerlik yaptığım için iskenderi her bir köşede yedim ama o döner bir başkadır. Kebap 14 de şahane pide yapar. bolunun içine girmek kesinlikle yormaz ve üzmez. sıkıcı otoban tesislerine güzel alternatifler mevcuttur.
  • chiroptera kullanıcısına yanıt
    Edremit Cumhuriyet Meydanı'ında "Beyoğlu Lokantası" var, orada yiyebilirsiniz..Hatta varsa kuzu tandır tadın..Kırklareli 'de "Dörtler Köfte",Edirne'de "Park Köftecisi Osman Almadık",ciğer seviyorsanız yakınlarında ciğerci de var meşhur..Selimiye Camii'ne çok yakın..

• Bu sabah Bolu dağı bercestede kahvaltı yaptım,İnan'ın değmez..Ne çayı çay ne kahvaltısı işe yarar..29 lira da cabası..Tavsiye etmem,şahsi fikrimdir..

• quote:

Evet MC donalds olabilir.

Antalyaya giderken afyon'da ışıklar varya Özdilek tesisleri, karşısındada MC donalds felan var. Buradan hep gece geçiyorum nezaman geçsem kapalı oluyor. Banamı denk geliyor acaba

Duruyorum heryer karanlık basıp gidiyorum

Ufuk. Kusura bakma. Bahsettiğin yer Burger King olmuş. Sen haklıymışsın. Az önce Yaptığım bir yolculuğun araç kamerası ile çekimini seyrederken tesadüfen gördüm. 2016 yılının 2. ayına ait bir videodan alınmış bir resim.
    Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

Bu sabah Bolu dağı bercestede kahvaltı yaptım,İnan'ın değmez..Ne çayı çay ne kahvaltısı işe yarar..29 lira da cabası..Tavsiye etmem,şahsi fikrimdir..

Sapanca gölünün oradaki Berceste nasıldır acaba. Yıllar önce bir kahvaltı yapmıştık. Kalabalık ortam vardı. Şirket gezisi idi. Çok güzel olmuştu. Kahvaltı nefisti. Ağustosta memlekete yolculuk var. Ev halkı Sapanca Berceste'de kahvaltı yaptırmamı istiyor.

Bir kişilik açık büfe kahvaltı ne kadardır acaba?
  • Angaranın Elmadağ çıkışına doğru Yıldırım dinlenme tesisleri var, genelde kamyoncu Dayılar orda ziyafet çeker,aile salonuda var tabiki,etli pide, çöp şiş yemeden geçmem,çayıda yemekten sonra beleşe veriyorlar ağustosta ordayım bende bakalım,3 hafta kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karrigan1907 -- 17 Temmuz 2017; 11:20:27 >
  • İzmir Menemen-Aliağa yolundan geçenler için: Foça ayrımınının oralarda Sakıpağa Park-Kasaba-Novada var. Kasabayı tavsiye etmem ama Sakıpağada Dönerevi (Dönerleri çok lezzetli özellikle Tombiği), Kasabada Burger king Novadada da Köfteci Yusuf var. En çok Sakıpağayı tavsiye ederim

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    Kişi başına 29 tl açık büfe kahvaltı.. Ayrıca talep edeceğiniz herşey ücretli, çay sınırsız..Ben,Sapanca Berceste'de hiç kahvaltı yapmadım ama bir iki ay önce orada mola verdim ve gördüğüm kadarıyla iç mekan konsept yemek sunumu benzerdi..Tercih sizin ben değmeyeceğini düşünüyorum çünkü o paraya daha güzel kahvaltılar yedim serpme şeklinde ve tatminkardıda..

• Sadece lpg almak için dururum

• quote:

Kişi başına 29 tl açık büfe kahvaltı.. Ayrıca talep edeceğiniz herşey ücretli, çay sınırsız..Ben,Sapanca Berceste'de hiç kahvaltı yapmadım ama bir iki ay önce orada mola verdim ve gördüğüm kadarıyla iç mekan konsept yemek sunumu benzerdi..Tercih sizin ben değmeyeceğini düşünüyorum çünkü o paraya daha güzel kahvaltılar yedim serpme şeklinde ve tatminkardıda..

İzmit-Sakarya arasında eski yol üzerinde, Yanılmıyorsam Sakarya İl Sınırı tabelası civarlarında çok şirin bir yer var. Kahvaltı veriyor. Lezzeti nasıl, bilmiyorum. Ama yer olarak çok güzel, şirin. Göl manzaralı.

Aslında Sabah 06:00 gibi çıkıp Boludağında bir tesiste de kahvaltı yaptırabilirim.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Bolu dağı bercesteden 750 mt geride Opet var hemen yanında bir restoran var adını hatırlamıyorum, sabah 08.00 gibi durduk kahvaltı edelim diye ama henüz açıyorlardı dükkanı:) Bizde ilerleyip bercestede yaptık kahvaltıyı..en iyisi yanınıza bir termos çay ve kahvaltılık alıp gönlünüzce bir yerde kahvaltı yapmak..

• quote:

Bolu dağı bercesteden 750 mt geride Opet var hemen yanında bir restoran var adını hatırlamıyorum, sabah 08.00 gibi durduk kahvaltı edelim diye ama henüz açıyorlardı dükkanı:) Bizde ilerleyip bercestede yaptık kahvaltıyı..en iyisi yanınıza bir termos çay ve kahvaltılık alıp gönlünüzce bir yerde kahvaltı yapmak..

Valla galiba en zevklisi böyle. Para bayılmadan kendimiz yiyeceğimizi götürmek olacak. Boludağı'nda sol tarafta kahvaltı edebilecek güzel yerler var. Birinde durup tatlı serinlikte kahvaltı etmek en iyisi.

Ekmeği de düzde Kaynaşlı'daki bir fırından alacaksın taze taze. Oooohh. Misler gibi valla.

Bahsettiğiniz opeti biliyorum. Yanındaki İNCİ LOKANTA.

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?m

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.