Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
53
Favori
57.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o yollarda satılan ürünlerin aynısı istanbulada geliyor dahada ucuza.ben forumdaki satıcı arkadaşlardan satın alıyorum kargoyla yolluyorlar çok daha ucuza maloluyor.n11 den bile satın aldım.

geçenlerde çerkezköyden dönerken çatalca tarafındaki yoldan döndüm,yol kenarında köy ürünleri satan dükkanlardan birinden yumurta ve bal aldım.bimde satılanlardan hiç farkı yoktu hatta balı çöpe attım.

herkesin gözü açılmış artık

artık gittiğim yerlerde süpermarketlerden alışveriş yapıyorum.

geçen hafta kumbağa gittim bikaç gün ,herşeyimi bimden 101 den aldım.

sahilde meşhur kumbağ böreği aldık,bimdeki milföy hamuru bildiğin içide bomboş

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Memleketimden insan manzaraları: köylü gelip marketten koli koli yumurta alıyor ve içi samanlı sepette köy yumurtası diye satıyor.. Hafta sonu oldu mu yumurta yetiştiremiyorum diyordu marketçi tanıdığımız..İlçe merkezinde oluyor bu olay..Sonra yumurtaya lazer etiket konunca eskisi gibi yapamıyorlar..Kendi memleketinde yada değil nerede olursa olsun insanlar kolay ve aşırı para kazanma hırsıyla hareket ediyorlar.. Halbuki makul paraya sat herkes alsın sen de kazan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 15 Ağustos 2017; 10:28:6 >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Bal konusu çok ayrı zaten . İsterseniz Doğu Anadolu'da bir köyden alın ... Özellikle ticari miktarda bu işi yapanlardan... Hilesiz olma ihtimali yüzde birdir belki . Öyle bir ülkedeyiz .

Gıda toptancılarından 18 kiloluk tenekelerde reçel alıp konserve kavonozlarına dolduruyormuş adamın biri . Hani şu yurtlarda falan verilen reçellerden...

Sonra yol kenarı tezgahlarına dağıtıyor bunları . Organik ev reçeli ...
  • bayram tatili öncesi bu sessizlik nedir.anlaşılan hepimizin istikrarı iyi gitmiyor.
  • Yol üzerindeki tezgahta insan kazıklıyorlar. Doğal, naturel, ev yapımı vb ayağına fahiş fiyat çekiyorlar. Bir numarası da yok sattıkları malların.

Kırkağaç kavunu, Afyon Sandıklı patatesi, Aydın İnciri falan almışlığım var. Hiçbirinde de market ürünlerinden farklı tat almadım.

Adama diyorum ki, kardeşim marketler bile senden ucuza satıyor. Üstelik adam fiş kesiyor, vergisini ödüyor, eleman çalıştırıyor. Sen tarladan alıp buraya getirip satıyorsun. Ne iş?

Kem küm ediyor. Markette satılan malları kötülüyor falan. Ulan şu Türk insanı kadar kazıkçı, fırsatçı, yalancısı yok. Yeminle utanıyorum. Anadolu insanı bu mu? Ellerine fırsat geçmeye görsün.. Sadece bunlar mı? Sözde dinlenme tesisi kisvesi altında millete kazıklar atan firmayla dolu her yer. Lakin akıllandım artık. Köfteci Yusuf'tan başkasında durmuyorum.
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    artı olarak ilave yapayım.yabancı hani o müslüman değil dediğimiz ülkelerde ,kendi dini yada milli bayramlarında hep indirim kampanyaları yapılıyor,bizim ülkemizde tam tersi.ramazan yada kurban bayramının adı geçtiği anda haberlerde zam yağmuru izliyoruz.
  • Evet bugün 10 günlük bayram tatili başlıyor. Yollarda dikkatli gidin.
    Bayramda istikamet karışık Ankara - Çorum - Ankara - İstanbul - Pendik Yalova Feribotu - İzmir sonra tekrar Ankara şeklinde... Uzun yıllar sonra tekrar feribota bineceğim bilet aldım :) (Osmagngazi köprüsünü sevmiyorum)

Bu arada yeni keşfettiğim bir yer İnegöl - Eskişehir arası Mezit Vadisi'nde Atan Kardeşler. Gözlemesi ve salatası güzel. Çayı ise eh... Yine de havası suyu güzel bir lokasyon. Tavsiye ederim...
  • Fatsanın ordu tarafındaki çıkışında sağda Köfteci Burhan, Yalıköy köftecisi diye de geçiyor. Köftesi güzel, yağlı biraz.. kg 65 tl ama salata ikram ve bol. Su ikram. Sadece köfte ücreti ile memnun ayrıldık. Ordulu bi komşum tavsiye etmişti.
  • İstanbul keşan arası için Gümüşyaka. Park etmiş kamyon öbeklerine bakın, doğru yeri bulursunuz ;)
  • Selamlar iyi akşamlar herkese. Bayramdan sonra Salda gölüne gitmek istiyorum. Rotam; İstanbul-Bursa-Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Sandıklı ve Salda gölü şeklinde olacak. Oradan Fethiye'ye geçeceğim ama arada çok mesafe yok zaten. Aracım 1.4 150lik olduğu için sık sık benzin molası vereceğim zaten () ama isteğim nezih yerlerde durmak. Her türlü tavsiyeye açığım. Teşekkürler.
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Keşan'dan sonra gidilecek ya İpsala ya Gelibolu oluyor hocam. İki yerde de muazzam doluluk var şu an benim tavsiyem hiç durulmaması orada. Nasılsa Keşan'dan sonra 1 saatlik yol kalıyor.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    A be kızanım ben malkaradan küye sapıyom be ya. Emencecik varıyom, nabayım gelibolunu...

Şaka bi yana Anadoludan gelip otoban kullanmadan istanbulu geçip soluklanacaklar için iyi bir alternatif. Herkes ana arterlerden bahsediyor. Biraz aralarada girmek lazım.

Mesela ayrabolunda, camiye sırtını verince yaya yolunda soldaki çorbacıya uğramamak büyük kayıp. Ama zamanı denk getirmek gerek. Ep gene saaroşlar içiyo sonra sabah erkene kalmıyo be kızanım

Öyle kızanım mızanımyazdım ama yanlış anlamazsınız umarım. Yaş 50ye doğru gidiyor zati :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 26 Ağustos 2017; 21:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

A be kızanım ben malkaradan küye sapıyom be ya. Emencecik varıyom, nabayım gelibolunu...

Şaka bi yana Anadoludan gelip otoban kullanmadan istanbulu geçip soluklanacaklar için iyi bir alternatif. Herkes ana arterlerden bahsediyor. Biraz aralarada girmek lazım.

Mesela ayrabolunda, camiye sırtını verince yaya yolunda soldaki çorbacıya uğramamak büyük kayıp. Ama zamanı denk getirmek gerek. Ep gene saaroşlar içiyo sonra sabah erkene kalmıyo be kızanım

Öyle kızanım mızanımyazdım ama yanlış anlamazsınız umarım. Yaş 50ye doğru gidiyor zati :D

A ba hocam bir yol da var Tekirdağ'da yan yoldan sapüün BP'ye gelmeden yol birleşiminden önce pangallık yoldan gidün ama ne trafikmiş ne kamyonmuş yok matiz bi yol anlayacaan. Çıkışı nereden bi tağğmin et tee Malkara'dan Ayrabol çıkışından.

Benim bilgim burası hocam. Bu ara yol var ama ciddi çok taşlık. Rivayete göre Tekirdağ'ın ilk yoluymuş.

Başka gene bu Keşan'da parkın ilerisinde müthiş bir çorbacı var adını hatırlamıyorum ama her saat efsane. Zaten tek başına orada.

Lüleburgaz'ımızda cami etrafı çorbacı-köfteci zaten. Uzun yolda da şehiriçine girmek benim için ölüm ama. Hayatta yapacağım son şey. Bana kalsa mola da vermem ama zorunluluk yapacak birşey yok.

Yok hocam ne demek sizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 26 Ağustos 2017; 21:53:53 >

• oouvvv

Saolasın, yazdım bunları art dikse. Konu kör gırtlak olunca patanlık da olsa dalarım be ya. Salı günü gene gitçem malkaraya, şeytan dürtüp duru, "kısalt" yolu ayrabol üstünden deyip duru... Dediğiniz yerlere de ep gene çekeyim bi yoklamacık

Tekrar teşekkür. Yılda 25-30 kez Avcilar Malkara yaparım, artık birazda işn zevkine bakalım, hayat kısa
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi güzel ama karteri bırakmayın Yetişecek bir yeriniz yoksa yavaş yavaş çok güzel bir yol. Bana nereden biliyorsun derseniz; geçen sene bayram trafiği Tekirdağ yan yoldan başlıyordu. Orada ki benzinliğe girdik pompacılar sağolsun tarif ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 26 Ağustos 2017; 23:41:19 >
  • bozüyük yusuf başgandayım.yemekler hizmet harika.
  • Dostlar, bugün bayram ziyaretleri için bayram boyunca İstanbul-Malatya-Erzincan-İstanbul arası bir güzergahım olacak, ilk olarak aşağıdaki güzergahı izleyeceğim,
    bu yol boyunca bildiğiniz güzel yerler varsa önerilerinize açığım.

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürwilly -- 29 Ağustos 2017; 12:21:16 >
  • Ankara - Kırıkkale arasında Yıldırımlarda bir güzel Keskin Tava yiyin (Irmak köyü civarı). Öte yandan Kırıkkale girişte dev Çitlekçi tesisleri var. İçerisinde köfteci yusuf da var. Gönül rahatlığı ile yiyin.
  • Daha önce Boludağı'nda İsmail'in yeri olarak hizmet veren ve daha sonra Fetö soruşturması kapsamında kapatılan yer artık Cafer Usta-2 olarak tekrar hizmete açılmıştır. 11 Ağustos günü kendi arabam ile geçerken gördüm. Fakat durmadım. Cafer Usta da en az İsmail'in yeri kadar meşhur bir yerdir.

FotoUzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 30 Ağustos 2017; 15:54:2 >

• merhaba.burdur kütahya arasında tavsiyeleriniz varmı acaba.burdur yolunda birkaç gezi durağım var

kütahyadan sonra söğüt_ bilecik üzerinden gelsem nerelerde durulur.yusuf başbana uğrayamayız
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.