Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
53
Favori
57.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amca çocukları diye biliyorum,10 Ağustos'ta bende farkettim aynı yeri..Sizden bir gün önce geçmişim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın sabah angaradan istanbula gideceğim. Yol üzerinde yanımda bulunan yiyeceği tüketeceğim bir yer biliyor musunuz?

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Uzuuuun yolda pırasa olsa yemem bea

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Uzuuuun yolda pırasa olsa yemem bea

Valla üstad, yazdığın gibi 4 u varsa uzunda, seçimim tayyare oluyor, beleşe bulaşık suyu ayarında kaave ve zıttirik "sandöviç" de bonusu oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatsanın doğu çıkışında tünellere giden yola girmeden sağda yalıköy köftecisi, köfteci burhan diye geçer. Kg 65 tl, salata bol ve ücretsiz, su ücretsiz, baya uygun yedik çıktık.

Amasya şehir içinde üst caddede öncü dönerde hatay usulü güzel yapıyorlar. Hemen aşağısında gayet iyi dondurmacılar var tavsiye ederim.

İstanbul fatih'te öz kilisli, meşhur bir yer ünlülerin resimleri var. Ben vedat milorda izlemiştim. Bu yaz gidebildim süper lahmacun yapıyorlar.

Trabzondan ziganaya çıkarken solda yusufun yeri, bu taz bir gece vakti kalabalık görüp girdik köftesini çok beğendik.

Fatsadan ünye istikametine giderken sağda denize sıfır zigana diye bir mekan var. Tavuk ızgarası fevkalade 2-3 defa uğradık özellikle.

Afyonda şehir içine girseniz de pis geçiriyorlar, uğrak yerde olduğu için son yıllarda işler değişmiş. 2000'de çok uygun fiyatlara neler yemiştik neler şimdi cesaret ister 😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar tekrar. Önümüzde ki hafta Ankara'ya yola çıkacağım Kırklareli'den. İstanbul çıkışına kadar durmayı planlamıyorum. Tek mola vermeyi düşünüyorum. Kesinlikle şurada dur, şurası çok güzel ve temiz. Şu şu yemek var şunu ye diyebileceğiniz tek tesis önerinize açığım.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Bolu Highway outlet park iyi bir durak..Buraya kadar 500-550 km gideceğinizi hesaba katarak olduğunca tok karna yola çıkmakta yarar var..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

Bolu Highway outlet park iyi bir durak..Buraya kadar 500-550 km gideceğinizi hesaba katarak olduğunca tok karna yola çıkmakta yarar var..

Teşekkür ederim hocam. Saat 09:30-10 gibi İstanbul'dan geçmeyi hedefliyorum. Böylece trafiksiz sürüş olacak tabi Bolu dağı bana neler gösterir belli değil
  • 9.30 - 10.00 gibi İstanbul'u pek trafiksiz geçemeyebilirsiniz

Highway endüstriyel yemek için çok uygun bir mekan. Onun haricinde, tünelden geçmeyip bolu dağını aşarak (yol artık çok rahat) oradaki bolu dağı lokantalarından birinde ızgara veya kahvaltı yiyebilirsiniz.

yolunuz açık olsun. Acemeliğimi Kırklarelinde yapmıştım Kırklareline selamlar :)
  • Bozüyük-Bilecik arasında, Demirköy'de Cıngilli Akçaabat köftecisinde 2 gün önce 4 kişilik yemek yedik.

4 adet birer Porsiyon köfte
    Piyaz salata
    Kızarmış ekmek
    Turşu, Ezme (Çemen diyebilirsiniz)
    4 adet tasta yayık ayranı (Her tas 2 buçuk ayran yapıyor)

Toplam 67 TL.

Yeri
    Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    Bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

Bedava

İstanbul-Konya-İstanbul yolculuğumu eğer o yoldan yapıyorsam mutlaka duruyorum. Bana hep hesaplı gelir orası.
  • merhaba.bayramın ikinci günü Antalyadan dönüşte Söğüte uğradık.söğütte arabadan inip lokanta aramaya başladık malesef hepsi kapalıydıtekrar arabaya bindik,Ertuğrul gazi türbesine doğru ilerlerken Ertuğrul gazi caddesinin üzerine yolun orta noktasında sağda pide ve kebap salonu gördük.ismini hatırlayamadım küçük bi dükkan karşısında çay ocağı vardı.kıymalı pide karışık pide ve lahmacun sipariş ettik.inanılmaz lezzetliydi ve fiyatlarıda uygun. bu lezzeti İstanbulda bulmak zor,özellikle lahmacuna kıyma hariç herşeyi koyuyorlar.

kütahya yönünden söğüte gogle navigasyona uyup okluballi köyü iç yoluna sakın girmeyin,logan yüksek olduğu halde bi çok yerde altı vurdu,oldukça bozuk toprak yol ve girince geride dönülemiyor

Antalyanın girişinde sağda hayvanat bahçesi var,girişi araba ve içindekiler dahil 10 tl,yanınızda çocuklar varsa güzelce vakit geçirebilirsiniz.içerisi bayaa büyük yarım gününüzü ayırın.

şelale görmek isterseniz kurşunlu şelaleleri güzel,manavgata gitmeyin bence.

ben artık arkadaşların tavsiye ettiği yerleri navigasyona kaydediyorum.yola çıkınca unutuluyor.

• Wc harici hiç bir yerde durmam İstanbul Antalya arasını 7 saatte gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Wc harici hiç bir yerde durmam İstanbul Antalya arasını 7 saatte gelirim.

istanbula gelirken bozüyükte sağda köfteci yusuf vartuvaletler temiz ve ücretsiz.lokantası self servis istediğin gibi yiyeceğini al,içecekler litrelik alınabiliyor.menü seçenekleri burada bayaa fazla hamburgeri bile istediğin gibi yapılıyor.

fiyatlar uygun çay kahve ücretsiz istediğin kadar iç dinlenkarşı yöndeki yusufun menüsü kısıtlı pek fazla seçenek yok.

yusufun kasa fişinde yediğin içtiğin net yazıyor,çıkarken az tuttu diye şüphelendim fişe baktım 1 porsiyon köfteyi yazmamışlar dönüp tekrar ödedim.güzel düşünmüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

istanbula gelirken bozüyükte sağda köfteci yusuf vartuvaletler temiz ve ücretsiz.lokantası self servis istediğin gibi yiyeceğini al,içecekler litrelik alınabiliyor.menü seçenekleri burada bayaa fazla hamburgeri bile istediğin gibi yapılıyor.

fiyatlar uygun çay kahve ücretsiz istediğin kadar iç dinlenkarşı yöndeki yusufun menüsü kısıtlı pek fazla seçenek yok.

yusufun kasa fişinde yediğin içtiğin net yazıyor,çıkarken az tuttu diye şüphelendim fişe baktım 1 porsiyon köfteyi yazmamışlar dönüp tekrar ödedim.güzel düşünmüşler.

1 çocuk 1 bebekle öyle olmuyor hacı. Allah kaza bela vermediği sürece durmak istemiyorum. Varacağım yere en kısa sürede varayım evimde yada misafirimin evinde gerekirse dısarıdan kebamımı söyler yerim afiyetle

• Geçen perşembe (26 Ekim 2017) günü İstanbul-Konya yolculuğum oldu. Boludağı Cafer Usta denen yerde durdum. 1 porsiyon köfte, ayran ve kaymaklı ekmek kadayıfı yedim. Toplamda 30 TL ödedim. 1 porsiyon köfte 18 TL idi.

Cafer Usta dediğim yer, geçmişte İsmail'in yeri olan yer. Personel aynı personel. Aşçısından garsonuna. Kalite aynı. Sadece patron değişmiş. Sisli, soğuk ve yağmurlu bir anda güzel bir yemek oldu diyebilirim.

Kalabalık gidilince fiyat biraz tuzlu olabilir. Ama tek kişi olunca idare eder.
    Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 31 Ekim 2017; 9:47:58 >

• quote:

quote:

quote:

1 çocuk 1 bebekle öyle olmuyor hacı. Allah kaza bela vermediği sürece durmak istemiyorum. Varacağım yere en kısa sürede varayım evimde yada misafirimin evinde gerekirse dısarıdan kebamımı söyler yerim afiyetle

Evinizde kebabı her zaman yersiniz. Yolda mola verip yemenin keyfi bi başka. Yaşamak lazım tabi. Bizim muhasebeci de sizin gibi. Hyundai İ20 arabası var. İstanbul'dan Çorum'a 6 saatte gittiği için övünür de durur. Ailesi bi yerde durup yemek yiyelim dermiş. Bu da sıkın dişinizi, evde yiyin dermiş.

Sanki evde hiç yemek yemiyorlar. Yolda durup değişik bir lezzet tattırsan ne olur sanki. İyi olmaz mı.

İstanbul-Antalya yolculuğu yapıyorsunuz. Bozüyük'e yaklaşırken Demirköy girişinde, sağda CİNGILLI var. Daha 2 ay önce orada 4 kişilik köfte yedik. 3 bardaklık bol köpüklü ayran ve salata da vardı. Toplamda 67 TL ödedik. Sizin evde yediğiniz kebaptan daha hesaplı.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

quote:

quote:

Evinizde kebabı her zaman yersiniz. Yolda mola verip yemenin keyfi bi başka. Yaşamak lazım tabi. Bizim muhasebeci de sizin gibi. Hyundai İ20 arabası var. İstanbul'dan Çorum'a 6 saatte gittiği için övünür de durur. Ailesi bi yerde durup yemek yiyelim dermiş. Bu da sıkın dişinizi, evde yiyin dermiş.

Sanki evde hiç yemek yemiyorlar. Yolda durup değişik bir lezzet tattırsan ne olur sanki. İyi olmaz mı.

İstanbul-Antalya yolculuğu yapıyorsunuz. Bozüyük'e yaklaşırken Demirköy girişinde, sağda CİNGILLI var. Daha 2 ay önce orada 4 kişilik köfte yedik. 3 bardaklık bol köpüklü ayran ve salata da vardı. Toplamda 67 TL ödedik. Sizin evde yediğiniz kebaptan daha hesaplı.

Sen mevzuyu anlamamıssın hocam parasal değil olay. Çocuklar uyanmadan istediğim yere varmak. Arkada zırlaya zırlaya giden çocuklarla yolculuk çekilmiyor. Evlimisin çocuk varmı bilmiyorum ama bende 2 çocuk var. Gece 2 gibi çıkarım yola çocuklar uyandığında kendine geldiğinde ya istediğim yere varırım yada çok az yolum kalmış olur. Kolay kolay durmam. Ha tek yada arkadaşla gidecek olsam yada eşimle birlikte yolculuk yaptığım zamanlar 6 saatte aldığım yolu 10 saatte giderdim. Aklı kıt olanlarda dalga geçerdi çok hızlı gelmişsin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Fatsanın doğu çıkışında tünellere giden yola girmeden sağda yalıköy köftecisi, köfteci burhan diye geçer. Kg 65 tl, salata bol ve ücretsiz, su ücretsiz, baya uygun yedik çıktık.

Amasya şehir içinde üst caddede öncü dönerde hatay usulü güzel yapıyorlar. Hemen aşağısında gayet iyi dondurmacılar var tavsiye ederim.

İstanbul fatih'te öz kilisli, meşhur bir yer ünlülerin resimleri var. Ben vedat milorda izlemiştim. Bu yaz gidebildim süper lahmacun yapıyorlar.

Trabzondan ziganaya çıkarken solda yusufun yeri, bu taz bir gece vakti kalabalık görüp girdik köftesini çok beğendik.

Fatsadan ünye istikametine giderken sağda denize sıfır zigana diye bir mekan var. Tavuk ızgarası fevkalade 2-3 defa uğradık özellikle.

Afyonda şehir içine girseniz de pis geçiriyorlar, uğrak yerde olduğu için son yıllarda işler değişmiş. 2000'de çok uygun fiyatlara neler yemiştik neler şimdi cesaret ister 😊

Hocam Fatsa’da Hünkar var denize sıfır.

Ordu’nun en iyi restoranlarından birisi. Yol üstünde.

Orayı kesinlikle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.