Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
798
Cevap
53
Favori
57.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmaristen dönerken izmiri geçince yaklaşık 100 km sonra sağda ege yöresel kahvaltı diye bir mekan var

Kocaman üzeri hemde tenteli çocuk alanı vs mevcut.

Saatlerce araçta sabit duran çocuğunuzda orada enerjisini atıyor hemde gayet güzel lezzetli kahvaltısı mevcut..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana-İstanbul arası önerilere açığım.

• durmuyorum. bindi mi sürüyorum. 10-15 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

durmuyorum. bindi mi sürüyorum. 10-15 saat.
    Ben de aksine durmayı çok severim. Hani arabada bulunanların sıkılmayacağını bilsem 10 saatlik seyahati 14-15 saate çıkarırım valla.

Benim durduğum yerler. Sırasıyla. İzmit Pause, Boludağı Köroğlu, Gerede Dorukkaya, Kulu Makas Baran tesisleri.
  • ben de yarın akşam itibarı ile yıllık izne çıkıyorum.

ankara - izmir arası yol kenarı piknik yapılabilecek neresi var acaba. polatlı ankara arası var ancak, bana tercihen afyona gelmeden ya da afyondan hemen sonra gerekiyor. bir kaç yer buldum ama buradan da bir tavsiye gelse müthiş olurdu
  • HORTES HORTES HORTES

Yahu kimse yazmıyor :) konu öldü arkadaşlar. Dün Bursa'ya iş için giderken Polatlı Çorbacısında kahvaltı ettik. 3 Kişi 50 TL gayet makul ve çeşidi boldu .Çay da sınırsız ve ücretsizdi
  • Pazar günü gece 00:00'da İstanbul'dan Konya'ya gittim. Bursa, İnegöl yolunu kullanarak gittim. Hayatımda ilk defa İnegöl yolunu kullandım. Bol köfteciler vardı. Ama maalesef Cenazeye gittiğimiz için durup köfte ziyafeti yapamadık. Geri dönerken de aynı yolu kullandık. Can sıkıntısı ile yine hiç bir yere uğramadan eve kadar geldik.

Ama gece yol almış olsam bile İnegöl-Bozüyük yolunu beğendim. Tam benlik. Özellikle İnegöl ilçesinden sonra Bozüyük'e yaklaşana kadar sürekli orman, viraj, yokuş iniş. Gerçekten tam benlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Pazar günü gece 00:00'da İstanbul'dan Konya'ya gittim. Bursa, İnegöl yolunu kullanarak gittim. Hayatımda ilk defa İnegöl yolunu kullandım. Bol köfteciler vardı. Ama maalesef Cenazeye gittiğimiz için durup köfte ziyafeti yapamadık. Geri dönerken de aynı yolu kullandık. Can sıkıntısı ile yine hiç bir yere uğramadan eve kadar geldik.

Ama gece yol almış olsam bile İnegöl-Bozüyük yolunu beğendim. Tam benlik. Özellikle İnegöl ilçesinden sonra Bozüyük'e yaklaşana kadar sürekli orman, viraj, yokuş iniş. Gerçekten tam benlik.
    Bahsettiğiniz yer mezit vadisi. İnegöl - Bozüyük yolunun projesinde çalıştım zamanında. o yüzden çok gittim geldim o taraflara. sevdiğim lokasyonlardır :)
  • İçecek ve yakıt haricinde yolda pek durmam. Birde huyumdur yakıt alma harici hiç kontak kapatmam her 3 saatte 15 - 20 dk dururum yürürüm sigara ve çay içer devam ederim. En uzun yolculuğum 4900 km 3 gün sürdü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aydın nazilli tarafından geçersen kısmet pide salonunu tek geçerim.ben izmirde oturuyorum burdurda okudum uniyi .ıspartalı aıle tarafım yani 3 ili iyi bilirim lakin kısmet pide salonu gibi yapan pideci görmedim.oturacak yer bulursan kaçırma..
  • İzmirden sakarya istikametinde giderken balikesire gelirken olmasi lazım tellioglu degirmen var opetle yan yana 3 kere falan gittim karisik izgara yemiştim hakkaten balikesirin kuzu pirzolasi başka oluyor saray sarma da çok iyiydi

• Ankara-Samsun yolu Çakallı bölgesinde menemen ve et ızgara yiyebilirsiniz geneli ortalamanın üstünde.
    Amasya-Erzincan yolu üzerinde Hancıbey var ızgara üzerine.
    Ordu civarında ana yoldan bir 5 dk içeri geçerseniz aktaşlar pide vs güzel bir mekan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 28 Ekim 2018; 17:14:16 >
  • Manisa-İstanbul arası Akhisar'da Gürlüoğlu köftecisi var. Bir kaç tesis geçtim, pek kalabalık değildi. Bu tesise geldim. içeri dışarı her taraf kalabalık. Bu kadar insan buradaysa, vardır hikmeti deyip daldık içeri. Köfteler o kadar kötü değildi, millet ailecek gelmiş ne güzel hep beraber maç izliyor derken, film hesabı ödemede koptu. Tam yemek bitti heabı öemeye kasaya yöneldim. Eşzamanlı maç da bitti, önümde elli kişi peydahlandı. 1 çay, üç gazoz ödeyen gidiyor. Garsonu çağırdım, benim İstanbul'a yolum var, al hesabı gideceğim. Adam kasada ödeyeceksiniz, diyor. Yahu ben 50 kişi bekleyemem, yol uzun diyorum. Olmaz diyor. Araya arkadaşlar girdi. Adamı zar zor ikna ettik ama 10 dakika geçti, hesabı aldı yola devam ettik. Bu da benden UĞRANILMAMASI gereken yer tavsiyesi. Kuru kalabalığa inanıp girmeyin, aman diyeyim!
  • Konuyu bir hortlatasım geldi :)

Susurluk'ta Susurluk tostu yemek için, merkez ışıkların arkasında Düzdağ Kahvesi varmış meğerse tostun hası orasıymış. İstanbul - Ege yolculuğu yapan arkadaşların dikkatine.
  • Arkadaşlar merhaba,

Çok kez gitmiş olmama rağmen ilk kez özel aracımla Ankara-Karaman gideceğim. Yol maalesef düz ova, otobüs güzergahında öyle bir manzara v.s. yok biliyorum zaten manzara da aramıyorum. Lakin yol üstü nerede ne yenilebilir? Bilgisi ve fikri olan var mı?
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Kaç saat sürecek ki hocam, mola vermeye gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Kaç saat sürecek ki hocam, mola vermeye gerek var mı?
    2 yaşında kızım var, çocuk koltuğunda oturuyor. Haliyle 1,5 - 2 saatte bir indirip hareket etmesini sağlamak gerekiyor. Zaten 90 km üzeri hıza da pek çıkmam. Bu durumda yol 5,5-6 saat sürer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya içerisinde Tiritçi Mithat. Yıllar önce yediğim ve çok özlediğim bir lezzet. tavsiye ederim. onun haricinde sanırım konya dan güneye inerken kullanılan çevre yollarında da güzel yerler mevcut. ancak detay bilgiye sahip değilim.
  • İstanbul antalya arası en iyi kahvaltı mekanı neresi? Yıllardır cennet vadisinde yapıyoruz..baska var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

İstanbul antalya arası en iyi kahvaltı mekanı neresi? Yıllardır cennet vadisinde yapıyoruz..baska var mı?
    Bilecik civarında yörük çadırı tarzında bir yer var. En iyisi orası. Bir de berceste var ama öyle kahvaltı antalyadaki otellerde zaten var.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.