Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.034.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asagidaki iki urun arasindaki fark nedir?
    Kirmizi renk olan cogu yerde 600tlden basliyor fiyati fakat fakir'in kendi sitesinde 470 TL.
    Mor renk ise 530tl civari fakat fakir'in kendi sitesinde 800 tl.
    Acikcasi kafam karisti bunlardan hangisi daha iyi?

https://www.fakirshop.com.tr/
    Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge | Fakir
    https://www.fakirshop.com.tr/ranger-on-off-toztorbasiz-sup-mor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ota Benga -- 6 Ocak 2019; 22:20:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektrik süpürge arayışındayım.Piyasada birçok marka,model,çeşit var.Hepsiyle ilgili az çok,olumlu olumsuz yorumlar var.

Genel olumsuz yorumlar;

1-Çekiş performansı bir süre sonra düşüyor.(genelde birkaç ay sonra) Bu yorumu daha çok toz torbasız süpürgelerde görüyorum.acaba kullanım hatasıyla mı ilgili,(zamanla tıkanan hepa filtrenin temizlenmemesi gibi) yoksa bu türe özgü kronik bir sorun mu?

2-başlık halıya yapışıyor,hareket ettirmek çok zor.Bu bir handikap mı? Başlığın halıya yapışması yüksek çekim gücü yüzünden mi?(ama başlığın halıya yapışmasından şikayet edenler genelde temizlikten çok memnunlar) Yüksek çekişe sahip tüm süpürge başlıkları halıya yapışır mı?

Neden suya çeken süpürgeler diğerleri kadar tercih edilmiyor? Diğerleri dışarı çıkan havayla dışarı bir miktar toz bırakıyor ve filtreler zamanla tıkanıyor.tozu suya hapseden süpürgelerde bu tür sorunlar yok,veya çok daha az.

Turbo başlığın avantajı nedir?

• Selamlar

Asagidaki iki urun arasindaki fark nedir?

Kirmizi renk olan cogu yerde 600tlden basliyor fiyati fakat fakir'in kendi sitesinde 470 TL.

Mor renk ise 530tl civari fakat fakir'in kendi sitesinde 800 tl.

Acikcasi kafam karisti bunlardan hangisi daha iyi?

https://www.fakirshop.com.tr/
    Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge | Fakir
    https://www.fakirshop.com.tr/ranger-on-off-toztorbasiz-sup-mor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

Miele -classic-c1-ecoline-800w-elektrik- süpürgesi almak istiyorum, bütçem buna yetiyor.

Evde halı, kilim yok, ancak makinanın sert zemin performansı C olarak görünüyor.

Buna göre yine de verim alabilir miyim?

Teşekkürler.

• Arkadaşlar süpürge market sitesinin kendi üretimi toz torbalarından alan var mı? Memnun musunuz, patlama veya toz kaçırma olayı var mı? Kullanan varsa yazarsa çok memnun olurum. Bosch BGL8SIL59D model süpürgem için bakıyorum. Orijinal Bosch toz torbaları gerçekten çok kaliteli ama çok pahalı. Alternatif olarak süpürge market sitesinin toz torbalarını denemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Arkadaşlar süpürge market sitesinin kendi üretimi toz torbalarından alan var mı? Memnun musunuz, patlama veya toz kaçırma olayı var mı? Kullanan varsa yazarsa çok memnun olurum. Bosch BGL8SIL59D model süpürgem için bakıyorum. Orijinal Bosch toz torbaları gerçekten çok kaliteli ama çok pahalı. Alternatif olarak süpürge market sitesinin toz torbalarını denemek istiyorum.
    selamlar hocam,
    ben 2015'te philips süpürgeyi aldıktan sonra süpürge marketten alış veriş yaptım, hem turbo fırça ve hem de toz torbası aldım halen onlar kullanılıyor, memnunuz ...
    açtığım konularda bahsi geçiyor, ikincisinde resimler de var ...
    -https://forum.donanimhaber.com/philips-fc-8657-elektrikli-supurge-incelemesi--108495407#108495407
    -https://forum.donanimhaber.com/universal-turbo-firca-incelemesi-elektrikli-supurge-basligi--108757862

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Açtığınız konular gerçekten çok faydalı bunun için ayrı olarak teşekkür ederim. Yakın bir zamana sipariş veririz sanırım, o zaman deneyimlerimi paylaşırım ben de. Ayrıca süpürge market sitesinin turbo başlığı da ilgimi çeken başka bir ürün. Ama Electrolux Ergorapido kullandığımdan gerek yok diye düşünüyorum.
  • farma2000 F kullanıcısına yanıt
    Urunu dusurup kiran sizsiniz , garantiden birsey beklemek zaten sacmalik olurdu . 5 liralik kirilan parca icin 500 lira tamamina istemekte garip gelebilir ama baska turlu olamaz . Supurgeniz belki 1000 tane parcadan olusuyor . Bu parcalarin tamaminin destegini sunmak imkansizdir . O yuzden bazi parcalar birlesik olarak degistirilir . Mesela motor yandi motorun sargilari degisse duzelecek bir durumdur ya da rotor un ya da komurlerin ya da fircalarinin . Ancak komple motor degisimi yaparsa 1 parca sorumlulugu olur . Diger turlu bir motor bile 100 farkli parcadan olusur hepsinin tek tek destegini sunamazlar .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün Arnica terra premium aldım. Enerji etiketinde enerji sınıfı A ve halı performansı B yazıyor. Motor gücü 750 watt ve çekim gücü 240 watt yazıyor. Bu süpürgenin 1600 watt çekim gücü 450 watt değilmiydi. Süpürgenin özellikleri değişmiş. Çekimide düşük gibi geldi. Bilgisi olan arkadaş var mı.
  • ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Maksimum 850 TL fiyat ile toz torbasız modellerden hangisini tercih etmeliyim. Bu paraya alınabilecek en iyi model nedir?

• ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.

Kardeşime düğün hediyesi kaliteli bir süpürge almak istiyorum. Tercihim torbalı olması. Sizin listenizdeki 8 no'lu model ilgimi çekti. Ama kardeşim Philips istiyor, ben de aslında Siemens Z6.0 kullanıyorum ve memnunum. Bu markalar sizin listenize girememiş. Aşağıdaki iki model için ne düşünürsünüz, Rowenta'ya kıyasla:

akakce.com
    Philips Performer Ultimate FC8955/09 750 W Toz Torbal� S�p�rge Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/toz-torbali-supurge/en-ucuz-philips-performer-ultimate-fc8955-09-750-w-fiyati,20259381.html

akakce.com
    Siemens VSQ8ECO66 Q 8.0 Silence Power Allergy A+ Toz Torbal� S�p�rge Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/toz-torbali-supurge/en-ucuz-siemens-vsq8eco66-q-8-0-silence-power-allergy-a-fiyati,100934103.html

Miele çok daha pozitif davranır diye biliyorum. İstanbul merkezleri ile iletişime geçtiniz mi ?
  • O KC kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu ürünü kullanıyorsunuz. Yorumlarınız neler.

Halıya yapışıyor mu, rahat mı?
    Parke performansı başlığı ile nasıl?
    Ürün ve aksesuar kalitesi nasıl?
    Miele cat dog şuan 1567 tl, sizin ürün 1462 tl arada 100 tl var, yine alacak olsanız miele mi dersiniz bu mu?

Bu arada sizin bahsettiğiniz filtre sanırım 69 tl gibi bir fiyatı vardı, tabi yeni üründe kendinden olmasını beklerdim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 18 Ocak 2019; 17:31:28 >
    Miele Türkiye merkezine yazın; çözerler.
  • FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    Ürünleri hiç görmediğimden bir şey diyemeyeceğim.
  • dada21 kullanıcısına yanıt
    Hocam listeyi boşuna yapmadım. Ordan fiyatına göre bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 19 Ocak 2019; 9:16:3 >
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Toz torbası siparişi verdim ve elime ulaştı. Fiyatına göre gayet başarılı. Orijinal Bosch Type G All toz torbası ile karşılaştırırsak, ona göre çok daha ince kalıyor. Ama fiyat olarakta çok daha uygun tabi ki. Toz kaçırma gibi bir sorun şimdilik gözlemlediğim kadarıyla yok. Uzun süreli kullanımım sonucu tekrar yazarım, düşünen arkadaşlar varsa öneririm
  • Miele ile yasadigim sorunun kisa surede cozumlendirilmesinde yardimci olduklari icin Ferhatas Bey ve mieleden Cemal Beye cok tesekkur ederim.

• Arkadaşlar fiyat performans oranı yüksek sessiz bir makine önerir misiniz lütfen

• Miele CX1 ve C3 arasındayım arkadaşlar. 1700 - 2700 TL. Sizce torbalı mı torbasız mı? Torbalıda torba maliyeti var. Torbasızda da filtre değişimleri daha pahalı olabilit diye düşündüm. Miele'ye sordum bazı yerlerde filtre değişimi yok yazıyordu. Miele yılda bir değiştirmenizi öneriyoruz dedi. CX1 de filtre tutucu da kullanılamazsa pahalı olacak. Neden miele yılda 1 değişim dedi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 27 Ocak 2019; 16:44:49 >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.