Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Uzun soluklu single mod olan FPS ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük ihtimal internete giremeyeceğim ps3 ile o yüzden call of duty gibi ama uzun bir single modu olan fps önerin lütfen. elimde ki oyunlar gt5,gow3 ve modnation racers başka al dediğiniz oyun varsa da söyleyebilirsiniz. metal gear solid 4 nasıldır? Cevaplar için teşekkürler.

• MGS 4 gayet iyi uzunlukta fakat oyun fps değil,fps moduna geçebiliyorsun onu da düşmanları iyi vurabilmek için arada sırada kullanırsın
  • Son birkaç senedir "uzun soluklu" kelimeleri ile "fps" kısaltmasını aynı cümle içerisinde kullanmak imkansız oldu.
  • Uzun soluklu FPS yok artik,herkes multiye abaniyor ama Bioshock,Fallout 3,Singularity deneyebilirsin.
  • borderlands
  • killzone 3'ü bekleyebilirsin ne kadar uzun soluklu olur bilemem ama.
  • Resistance 1 baya uzundu diye hatırlıyorum da baya eski oyun :)

Resistance 2 de öylemiydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Resistance 1 baya uzundu diye hatırlıyorum da baya eski oyun :)

Resistance 2 de öylemiydi?

Resistance 2 pek uzun sayılmaz ama güzel bir oyun moh alabilirsin singlarty tavsiye ederim hala duruyor elimde oynuyorum black ops cok kısa sayılmaz zombi moduyla birlikte gayet uzun sürüyor
  • cahilligime verin ayni makinede iki kisi oynayanabilecek xbox taki halo gibi hangi oyun var
  • Borderlands RPG FPS karışımı ama uzun evet
    Just Cause 2 var uzun sanırım
    Darksiders dene, 3rd person action-adventure, süper oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Borderlands RPG FPS karışımı ama uzun evet
    Just Cause 2 var uzun sanırım
    Darksiders dene, 3rd person action-adventure, süper oyun

Bunu demek için girmiştim
  • half life seviyosan orange box al. içinde half life 2 (ki tek başına yeter sana uzunluk bakımından) half-life 2 episode 1 half life 2 episode 2 ve portal diye bulmaca tarzı bi oyun var. team fortress 2 de var gerçi ama onu oynamak için internet lazım.

al bence pişman olacağını sanmıyorum. tabii daha önce oynamadıysan.
    yalnız oyun eski sayılır.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Prince -- 15 Şubat 2011; 13:52:22 >
  • Operation Flashpoint'i araştırmanı öneririm.
  • Teşekkürler
  • bc2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.