Şimdi Ara

Uzun süre halledilemeyen reset problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/m_120647148//tm.htm#121467765

Daha önce bu konuyu açmıştım. Bunun üzerine Vatan Bilgisayar problem " anakartta" deyip MSI servisine ana kartı gönderdi.
    1 ay boyunca gelmedi. Gelmeyince yenisini almaya veya para iadesine hak kazandım. Bu kez ellerinde çok kart olmadığı için Gigabyte'ın H97-HD3 Modelini aldım.
    Reset problemi devam ediyor. Bu kez aynı yerde atmıyor. Dikkat ettim FPS çok yükselince FIFA'da attı. Limitsiz yapmıştım FPS'yi. Sonra 60 kitle seçeneğini yaptım sorun düzeldi.
    Ayrıca limitsiz FPS seçince Ekran kartından " coil whine" benzeri sesler gelmeye başladı. Cızırtı değil sanki bant dönüyor ve bant sıkışıyor gibi böyle eski kasetlerde olurdu...

Vatana götürüyorum problemi anlamıyorlar. Kasayı oradan topladım. Sistem iyi bir sistem. 1 yıl kullandım çok memnundum. Durduk yere bu problem baş gösterdi.
    Reset problemi LOL oynarken de oluyor. 1 haftada sadece 2 kez yaptı. Sürekli yapsa zaten sorunu daha kolay çözeceğiz belki.
    Gelelim problemin en saçma noktasına : GTA V oynarken en ufak bir problem yok. Ayarlar Ultra'da....

• GTA oynarken de reset attı...
  • Reset atmasının sebebi ramlerden ve hdd'den de olabilir. Sisteminiz nedir?
  • PSU da arıza olabilir . Ayrıca ısı problemi de olabilir fanları kontrol ettiniz mi yada ısı değerlerini ?
  • Bende vatanda pc toplattım bendede pc yi ilk açtığımda 5-6 defa reset atıyor sonra kendiliğinden açılıyor götürdüm vatana ram bozuk dediler 20 gün sonra geldi ram bozuk değildi sonrada anakart ve işlemciyi gönderdiler 15 gün sonra anakart geldi oda bozuk değil şimdide işlemcinin gelmesini bekliyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problemi yaşayanlar olur diye benim problemimi söylüyorum aylar sonra : Anakart arızalı çıktı. Değişti ve uzun süredir problem yok.
    Ana kartım MSİ'ın 400 TL civarı fiyatı olan bir ana kartıydı. Şans işi...
  • Anakart demişsiniz ama sorun tam da psu'nun yetersiz gelmesi gibi gözüküyor.Neyse çözüldüğüne göre sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    3 ay oldu hocam problem yok. Değişir değişmez problem kesildi. Asus'un Gaming Ana kartını aldım. Ürünün ücretini iade ettiler zaten arızalı olduğu için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.