Şimdi Ara

Uzun süredir araç bakıyorum tavsiye.. (Acil araç buldum) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet söylediklerinizin büyük kısmına katılıyorum ancak şöyle bir durum var ki aynı aracın daha yüksek donanım olan modelinde aracın içindeki malzeme kalitesi de artıyor. Yani evet aracın amacı ulaşım ama insan uzun yolda vs ya da trafikte uzun süreler geçirdiğinizde biraz da kullancısını memnun etmeli diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Evet söylediklerinizin büyük kısmına katılıyorum ancak şöyle bir durum var ki aynı aracın daha yüksek donanım olan modelinde aracın içindeki malzeme kalitesi de artıyor. Yani evet aracın amacı ulaşım ama insan uzun yolda vs ya da trafikte uzun süreler geçirdiğinizde biraz da kullancısını memnun etmeli diye düşünüyorum.

dediğim gibi kişiye göre değişir. bu mantıkla bakıyorsanız o zaman model küçültüp donanım yükselteceksiniz. gayet basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 11 Ocak 2018; 15:35:20 >
  • Ben de 2 aydır araç arıyorum, bir süre sonra insan yoruluyor. En iyisi ilk aklına geleni alıp geçmek
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Aslında donanımda kasıt en azından hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği, temiz ses verebilen standart bir ses donanımı gibi şeyleri kast ediyorum.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten yoruldum araba bakmaktan

• iquique kullanıcısına yanıt
    Hocam el insaf bu araçlara o para verilmez. Vah ki vah ülkemin haline...
  • Focus Titanium alın işinizi hayli görecektir .
    Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

• Arkadaşlar acil tavsiye bekliyorum.

Renault clio 1.5 dci 2016 model touch siyah renk 75000 km tek parça sol arka kapı boyalı tramer kaydı yok. 53.500'e anlaştım ne dersiniz?

• anlaştıysanız hayırlı olsun.
    Henüz kapora vs vermedim ama emin olmak istiyorum. İlk aracım olacak inşallah.

• içinize sindiyse alın gitsin. mal sonuçta gelip geçer son aracınız olmayacak sonuçta.
    Teşekkürler hocam, ilk araç olunca biraz böyle temkinliyim. Hayırlısı inşallah..

• sipsibjk kullanıcısına yanıt
    2016 model araba için 75000 km fazla değil mi? Filo filan olabilir dikkat edin hocam. Filo alınmaz diye söylemiyorum. Çoğu yetkili serviste bakımları düzgün yapılıyor. Ama aklınızda bulunsun en kötü fiyat kırarsınız

• quote:

Henüz kapora vs vermedim ama emin olmak istiyorum. İlk aracım olacak inşallah.

Piyasada temiz buldun mu alcaksın dci iyi az yakan nispeten sorunsuz bir ünite .Clio da 2.eli kuvvetli ha yol tutuş olsun malzeme olsun eyi değil ama olsun ne ka ekmek o ka köfte alınır kaçırma

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Yani ilk başta bana da yüksek geldi. 2 seneyi ortalamaya vurunca günlük 100 km gibi bir rakama denk geliyor öyle düşününce de çok garipsemedim aslında. Araç leaseplan çıkışlı arabayı bulan da arkadaşım kendisi orada çalışıyor. Ben şahsen çok anlamadığım için ona danışırım. Onun tavsiyesi üzerine aracı alacağım yer de renault bayisi.

• quote:

Citroen ve pejo araçlara sebebini bilmediğim bir önyargım var. C5 hiç bakmadım ama dikkate alacağım teşekkürler..

kırın abicim bu ön yargılarınızı özellikle fransız araçlara karşı inanın atla deve değil aradığınız kriterde ise yönelin.gerçekten insanların dedikleri gibi sorunları yok bu araçların.bu arada ne pejo nede citroen araca sahip değilim.beğeniyosanız alıp keyfini sürün.bu kadar anlam yüklemeyin şu arabalara.neticede bir yerden bir yere her şekilde götürecek sizi.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Anlam yüklemek değil ama çoğumuz zor şartlarda elde ettiği birikimlerle günümüz şartlarına göre oldukça yüksek maliyette bu araçları alırken ister istemez çok temkinli yaklaşıyoruz. Benim de nihayetinde yöneldiğim araç bir fransız Renault. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.