Şimdi Ara

Uzun süredir araç bakıyorum tavsiye.. (Acil araç buldum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir araç bakıyorum. Malum araç fiyatlarının alıp başını gitmiş olması hepinizin malumu. Neredeyse bakmadığım incelemediğim marka model kalmadı. Bu konu altındaki başlıkları da sürekli takip ederek az çok fikir sahibi olmaya çalıştım. Corsa, fiesta,clio, focus ve eskiden beri hep hoşuma gitmiş olan golf üzerinde epey bakındım durdum. Son dönemde focus iyice kafama yatmaya başladı.
    Bütçe olarak 50-55 bin arası sedan hb farketmez. Otomatik şart değil manuel ve dizel olması tercihimdir. Yılda ortalama 20.000 km yaparım diye düşünüyorum. Çok yeni boş bir araç olmasındansa 2011-2012 gibi daha donanımlı ve Km olarak da 100k altında olmasına dikkat ediyorum.
    Az önce model yılı olarak kriterlerimin dışında kalsa da bir ilan dikkatimi çekti. 2009 1.6 tdci focus hb titanium 78'binde. Boya değişen hasar kaydı yok deniyor. İlan fiyatı 40.000 yazılmış. Fiyat makul gibi geldi. Biraz da pazarlık yapılır. Artık araba bakmaktan kafam yanmak üzere. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipsibjk -- 14 Şubat 2018; 13:55:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Citroen c5 düsünebilirsin

• Benzer sartlarda bende gecen sene arac ariyordum. Golf 6 1.6tdi trendline aldim.

Alternatif olarak astra, focus bakin. Temiz bulursaniz soyledigim modelere gore daha dolu olabilecek C4 de olabilir. Fakat ben hepsini inceledim. Golf aldim.

• Abdllh34 A kullanıcısına yanıt
    Citroen ve pejo araçlara sebebini bilmediğim bir önyargım var. C5 hiç bakmadım ama dikkate alacağım teşekkürler..

• Hem donanımlı hem yakışıklı bi araç c5 hem az yakar. Wv grubu araçlarından trendline araçlar bomboş oluyor en az comfortline öneririm. Astrada iyi bir seçenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdllh34 -- 10 Ocak 2018; 22:0:13 >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Golf'e her zaman ayrı bir sempatim var. Çok bakındım ama bu bütçede temiz golf bulmak neredeyse mucize. Geçen seneden bu yana özellikle fiyatlar anormal arttı. Geçen sene bu zamanlar arkadaşım 2012 corsa enjoy aracını 34.000'e sattı. O zaman nakitim yoktu alamadım. Şimdi aynı araca en kötü 40-42 istiyorlar.

• sipsibjk kullanıcısına yanıt
    Hocam golf, focus, astra. 3unden birini bulursan al derim pisman olmazsin. 3 ude guzel araclar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    İlk araç önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abdllh34 A kullanıcısına yanıt
    Astra h kasaların kokpitini beğenmiyorum ama j kasayı genel olarak çok beğeniyorum. Yine malum bütçe giriyor devreye. Temiz bir astra j kasaya bütçe yetmiyor.

İlk mesajda bahsettiğim bir focus var. Onun için ne dersiniz.

• Kriterlere dizel yazmayı unutmuşum :) dizel düşünüyorum hocam teşekkürler.

• hyundai i30 2013 model

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Hyundai düşünmüyorum hocam teşekkürler.

• sipsibjk kullanıcısına yanıt
    Bulabilirsen style. Bulamazsan trend x bak hocam. En son trend donanima bakarsin. Fakat focuslarda kronik direksiyon soyulma problemi var. Ama golfe gore oturakli arac. Golfun ic malzeme kalitesi daha dayanikli, cok cok ustun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leon yada golf al geç

Gönül golf istiyor ama şartlar elvermiyor. Bu şartlarda şu sıralar en akla yatkın focus gibi duruyor.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Leon da baktım bir dönem ama golf'de olduğu gibi temizini bu fiyatlara bulamadım.

• Hocam dacia sandero 1.5 dizel alabilirsiniz. 2013

Model falan

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    Sadece 1.5 dci hatırına aklımdan geçmedi değil ama malzeme kalitesi ve donanıma bakılınca sandero'yu tamamen çıkardım hayatımdan. O kadar para verdikten sonra daha kaliteli bir araba kullanmayı tercih ederim.

• Focus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.