Şimdi Ara

Uzun süredir araç bakıyorum tavsiye.. (Acil araç buldum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane 3 bakabilirsiniz Dizel otomatik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 3 dizel manuel olabilir.

Ama sanderonun sekli ve jeep tarzi olusuna tav oluyorum ben.

Birde malzeme kalitesi dediniz aklima geldi simdi size soyledigim megane 3 dizel bir arkadasta var. Ona baktimda hani ayni gibiler.

Ic plastik aksamlari vs.

Bir arkadasim da yakinlarda 48 e 1.3 dizel h kasa astra aldi. 60 binde manuel ve 2011 model.

Bilniyorum hocam ben daciaciyim.

Bildigin aractan sasmam. Sizde kendiniz bilirsiniz

• Megane 4 Fluence Latitude

• hyundai düşünmüyorsanız muhtemelen cruze da fikrinizi değiştirmez ama 1.4T motor astrada da kullanılan çok verimli bir motor ayrıca bagaj hacmi, iç mekan, donanım ve yol tutuş gerçekten iyi seviyede. Bunun haricinde Fiat Bravo 1.6 mjet 120 beygir ve 1750 dd 300Nm tork 2008 modele kadar aynı kasada bulabileceğin sorunsuz ve ciddi performanslı bir araç. Son olarak eğer 2.0 tdci motorun vergi ve yakıt tüketimi sorun olmazsa mondeo diğer bütün kriterlerde yüzünüzü güldürecektir.

• Kendim 2010 mazda 3 kullaniyorum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    Evet onlara da baktım bir dönem ancak nedense 2 ve 4 arasında kalan o kasa nedense pek tutulmadı bildiğim kadarıyla.

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) Dacia kendi kendini sattıran araba ;)

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Megane 4 bütçe yetmiyor hocam maksimum 55 bin.

• forumu kullanıcısına yanıt
    Aracı en az 2 yıl satmam diye düşünüyorum ama Mazda hakkında da ikinci eli biraz yavaş diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

• Mondeo'nun 1.6 olanlarına baktım 2.0 vergi ve yakıtta üzer gibi hissediyorum.

• Fiat Bravo . Donanım ve konfor güzel. Gulietta ile aynı altyapı var.

• Mahmah M kullanıcısına yanıt
    Temiz ve yıpranmamış olanını bulmak çok zor bulursan da saçma sapan fiyatlar yazıyorlar maalesef.

• Megane 3 de olabilir.

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Alternatiflerim arasında teşekkürler..

• Ben passat ve a4 kullanmadan önce 2006 model 1.6 tdci manuel ghia paket focus bindim. Çokda güzel arabaydı. Gayet güzel yol tutuyordu. Yazılımda atmıştım arabaya 2.0tdi 143bg olan audi ve passatları rahatca çiziyordum. Sonra ciddi bir kaza yapınca akıl başıma geldi ancak eper golf felan binseydim ölebilirdim. Focus 2 çok ciddi volvo gibi sağlam arabadır. Çünkü ışıkda v40 a girmiştim hasar eşitti ondan biliyorum Makyazlı titanium da üzmez ama temiz araç alın. Değişen önemli değil nasıl bir kaza yapıp nasıl toplandığı önemli. Ayrıca hb model tavsiyemdir.

• sipsibjk kullanıcısına yanıt
    Piyasayı iyi hocam temizleri hemen gidiyor dizel otomatik için söylüyorum. 15 gün önce araç aldım fluence, megane 3 de baktım özellikle sw olan model ama bulamadım kafama yatan. Sw ler ithal kullananlar çok memnun. Hb lerde iyidir.

• 9 senelik araca 40 bin vermek akıl işi değil. kitapçıklarda aracın ömrü 10 yıl olarak geçiyor. al satcı değilsem 9 10 senelik arabalara hayatta binmem.
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Ben de focus üzerinde yoğunlaştım. Daha kiralayıp tatile de çıkmıştım bir hafta kadar kullandım. Yakıtı da ekonomik gelmişti.

• duggac kullanıcısına yanıt
    Benim de kafamı karıştıran o mesele donanımlı 2009 mu yoksa daha boş 2012-2013 daha yeni araç mı mantıklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Benim de kafamı karıştıran o mesele donanımlı 2009 mu yoksa daha boş 2012-2013 daha yeni araç mı mantıklı?

Burda hangi donanımı ne kadar kullandığınız ile alakalı.

mesela dolu olmasını isterdim ama aracım boş paket. arka camlar manuel. kışın soğukta açılmaz yazın sıcakta genelde klima açılır ve arka koltuğa kaç kere kim binecek. kolçak yok ama takılabilir. direksiyon deri yapılabilir ve alaşımlı jant alabilirsiniz. klima digital değil, ellede ayarlayabilirim sorun olmaz.

yani demek istediğim aracın 1. görevi ulaşımdır, dolu olarak tabir ettiğiniz özellikleri kaç kere kullanacaksınız soru burada. benim illede dolu olsun diye takıntım yoktu yüksek model aldım. bu muhabbet kişiden kişiye değişir ve kimsede yerilmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.